نظری در بلاگ امیر کوروش عزیز:
عشاير فارس
چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۳ ۴:۶
بسمه تعالی
با سلام.
چند ساله که دارم روی یه پروژه در مورد پیش بینی هوا از طریق ستاره ها کار می کنم. حالا دیگه به یه نتایج واقعا عالی دست پیدا کردم که نتیجه داده. همه پیش بینی های هواشناسی نهایتا تا یک ماه بعد رو نشون می ده ولی با روش من که اسمش رو پیش بینی هوا نجومی گذاشتم می توان تا چند سال رو پیش بینی کرد.
بولف نمی زنم؛ کاری هست که چند سال دارم انجام می دم و نتیجه هم گرفتم. به خاطر اینکه ابهامات برداشته بشه و کسی نگه که از جایی کپی برداری کردم پیش بینی 6-7 ماهه خودم رو از تاریخ 19/9/2014 - 28/6/93 لغایت 31/3/2015 - 11/1/94 خدمتتان ارائه می کنم.
قبل از هر چیز خاطر نشان شوم مثل همه پیش بینی ها وقتی من حرف از بارندگی در یک تاریخ مشخص می زنم قرار نیست تمام مردم یک کشور یا استان یا شهر بگویند کل این تاریخ در منطقه ما باران می بارد، بلکه وقتی یک توده ابر باران زا مثلا به ایران می رسد شاید حدود 6 روز طول بکشد که از ایران خارج شود و شاید سهم یک شهر مثل تهران به علت موقعیت مرکزی اش در ایران فقط 2 روز وسط باشد. و یا وقتی در استان اصفهان باران می بارد نباید انتظار داشت همه نقاط این استان بارندگی را می بینند. توضیحاتی که خدمتتان ارائه دادم همانند تمام پیش بینی های جهان می باشد.
پس من در این پیش بینی ها محدوده زمانی بارندگی و طوفان و سرما و تا حدی شدت این موارد رو ذکر خواهم کرد؛ لذا نتیجه گیری با شماست که در منطقه کوهستانی زندگی می کنید و این بارش ها را شاید به شکل برف ببینید و حتی همراه سرما، یا در منطقه ای مثل غرب کشور یا شمال ایران که یک بارندگی شدید باعث سیل یا آبگرفتگی می شود.
در ضمن لازم به ذکر است در دو روز 21/9/93 و 21/12/93 اعلام وضعیت فوق العاده می شود. برای توضیحات بیشتر لطفا به تاریخ های مربوطه مراجعه فرمائید.
پیشنهادم برای عید نوروز 1394 رو هم حتما مطالعه بفرمائید.
28/6/93: شروع بارندگی های پاییزی شدید
30-31/6/93: همراه با باد های شدید و طوفان در نقاطی از دنیا
5-6/7/93: سرمای شدیدتر نسبت به روز های قبل
8/7/93: در اکثر نقاط دنیا پایان بارندگی
حوادثی از قبیل طوفان و سیل و آبگرفتگی در بعضی نقاط دنیا
10/7/93: شروع مجدد سرما و در بعضی نقاط شروع بارندگی
12-13/7/93: شروع مجدد بارندگی
19/7/93: پایان بارندگی
24/7/93: شروع بارندگی در بعضی نقاط