• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
انشالله بجنورد هم بباره و زیاد خراب کاری نکنه چون الان کشاورز ها زراعتشون جمع میکنن گناه دارن .یک سال چشمشون ب محصولشون بوده

درود بر شما..

ممنونم از آرزوی خوبی که واسه بجنورد داشتی..اصالتا مال کدوم منطقه هستید؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تهران امروز:

xguvepycykrk10heui9.jpg

win7

کاربر ويژه
واقعا تهران باد شدید میومد و من فک نمیکردم در این حد خراب کاری کنه.خدا بخیر بگذرونه

win7

کاربر ويژه
فیلم طوفان تهران
[video]http://images.khabaronline.ir/system/files/598412_707.flv[/video]

دوستان شرمنده هر کاری کردم اینجا نمایش داده بشه نشد.

سایت اصلی پخش انلان

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیم ساعت پیش طوفان به سمنان رسیده بوده!!!!!!!

[h=2]Time: 21:03 (16:33 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 33 minutes ago, at 16:00 UTC
Wind 35 km/h fromnorth/northwest
Temperature 23°C
Humidity 47%
Pressure 1015 hPa
Visibility 2000 m
Broken clouds at a height of 762 m , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 914 m
thunderstorm sand

win7

کاربر ويژه
اره خیلی خبرها بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ درحالی که در ۱۰ روز گذشته رعد و برق آسمان بسیاری از مناطق ایران را فراگرفته است، اما عصر روز ۱۲ خردادماه، باد شدیدی در تهران و شهرهای اطراف وزید. این طوفان موجب قطع برق در برخی مناطق از جمله بلوار فردوس در غرب تهران، بخش هایی از یوسف آباد و بزرگراه کردستان شده است.

رییس اورژانس کشور گفت: در پی طوفان امروز 3 تن در پایتخت کشته شدند.
دکتر امین صابری‌نیا افزود: بر اثر وزش طوفان کم‌سابقه بعدازظهر امروز در پایتخت برابر آمار اولیه تا کنون 3 تن از هموطنان بر اثر سقوط درخت در مناطق نارمک و جنت‌آباد جان باختند و 27 نفر نیز مجروح شدند.
وی افزود: 17 نفر از مجروحان در سطح شهر تهران به دلیل وزش باد شدید به دلیل عدم تعادل مجروح شدند و 10 نفر دیگر نیز که مسافر یک دستگاه اتوبوس در مسیر قم بودند با وزش طوفان و از دست رفتن دید راننده در تصادف اتوبوس مذکور مجروح و روانه بیمارستان شدند.

دیوارهای چند ساختمان روی چند خودرو فرو ریخت
فارس نوشت: رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت:‌ طوفان تهران ۱۱۰ کیلومتر در ساعت بود که هم‌اکنون به ۵۰ کیلومتر در ساعت کاهش یافته و به وضعیت عادی رسیده‌ایم.

منبع خبر
khabaronline.ir

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

با توجه به اینکه کاهش ناگهانی دما رخ داد و پر فشار هم نفوذ کرد بنظرم جبهه ای بوده بهرحال شما استاد ما هستید.:گل:

در مورد همرفت هم حدود 1 ساعت بینالود رعدو برق داشت ولی پراکنده و با فاصله زمانی نسبتا طولانی.

یک خواهش داشتم اگه لطف کنید اسکیوتی امروز مشهد رو تفسیر کنید یک دنیا ممنون میشم.

در مورد دینامیکی بودنش هم کاملا درسته در تراز 500 میلی بار فعالیت سایکلونی کاملا بارز بود که من در نقشه بالا تیکش رو زدم ولی فراموش کردم مشخص کنم.

میزان بارش فروگاه رو چقدر بر آورد میکنید؟
(از تاخیر در ارسال پاسخ عذرخواهم)
اختیار دارید قربان، ما خودمون شاگردیم.
خوب نمودار نیمرخ قائم امروز مشهد همان طوری که انتظار میرفت شرایط جبهه ای را در سطح زمین نشان نمیدهد. اما در سطوح میانی فرارفت هوای گرم و نشانه هایی از شرایط جبهه ای به چشم میخورد. موید این مطلب چرخش ساعتگرد باد با ارتفاع در سطوح میانی و فرارفت هوای گرم و نیز شبهی از وارونگی ضعیف در سطح 700 و بالای سطح 500 می باشد.

به طور کلی تشکیل جبهه های سطوح بالا به یک سری فاکتورهای اتمسفری و توپوگرافی وابسته است که در صورت فراهم شدن این فاکتورها چنین جبهه هایی تشکیل شده و میتوانند باعث بارش شوند. شکل زیر به خوبی این شرایط را به تصویر کشیده است. من تصور میکنم شرایطی مشابه شکل زیر امروز در مشهد و شمال شرق فراهم شد.

توجه داشته باشید ما اکنون در فصلی قرار داریم که دیگر جو شرایط باروتروپیک به خود گرفته است و خیلی به ندرت این امکان فراهم میشود که شرایط جبهه ای از نوع کلاسیک در آن ایجاد شود.

من فکر میکنم حداقل 6-5 م م امروز باران بارید.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تشکر دوست عزیر بخش راز و جرگلان روستاشم بگم؟

والا اگه بگید که خیلی خوب میشه..از برادران ترکمن و اهل تسنن هستید؟؟؟:دوست:

استاد امیرمحسن،عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت شما..استاد نظرتون در مورد این طوفان تهران چیه؟؟بنظرتون با همون قدرت به مسیرش ادامه میده و میاد سمت ما؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا