• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

win7

کاربر ويژه
والا اگه بگید که خیلی خوب میشه..از برادران ترکمن و اهل تسنن هستید؟؟؟:دوست:

استاد امیرمحسن،عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت شما..استاد نظرتون در مورد این طوفان تهران چیه؟؟بنظرتون با همون قدرت به مسیرش ادامه میده و میاد سمت ما؟؟؟

نه عزیز ترکمن نیستم ولی روستای زرنه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
tpnc3utanjrhfnbnvza.png
j88u1l7ko3fdday319wn.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هوا دیگه آروم نیست..وزش باد داریم..نکنه.......؟؟؟!!!!:تعجب2::تعجب2::خنده1::خنده1:

ولی خداییش این طوفان رو کسی پیش بینی نکرده بود نه؟؟؟!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آماده ایم آماده!!:خنده1:

ولی خب هوا یکم آرومتر از نیم ساعت پیش شده!!!آرامش قبل طوفان که میگن همینه عایا؟؟؟!!!:تعجب2:

فکرنکنم طوفانی در راه باشه..کاش استاد امیرمحسن اینجا بودنو نظرشون رو در این مورد جویا میشدیم..دوستان راستی چهارشنبه قراره بریم ارتفاغات علی آباد کتول..بنظرتون با بارش شدید و سیل مواجه خواهیم شد؟؟آخه هفته ی پیش هم ی سیل شدیدی اومد اون منطقه..الانم که جی اف اس واسه گرگان ترکونده!!!نظرتون چیه در این مورد؟؟؟

samann

کاربر ويژه
تبریک میگم
با این 4 میل بارش مشهد از 200 فراتر رفت:گل:
واقعا شکر................................................
به هر چی فکر میکنین بدست میاد. راستش منم زیاد به 200 فکر کردم و بدست آمد:شاد2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
منم به 200میل واسه بجنورد فکرمیکنم ولی خب مطمئنم جوابم این میشه:زهی خیال باطل!!!:خنده1:

خدایا چشم به کریمی و رحیمی تو دوختیم..یه 60میل کم داریم تا برسیم به 200!!ی نگاه به ما بنداز و این 60 رو بده لطفا:خجالت2::گل::احترام:

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

امروز در قم هم روز نسبتا پرحادثه ای بود. وزش باد برای دقایقی در اینجا هم بسیار شدید بود و حتی قسمتی از آسمان اینجا هم سرخ شده بود ولی نه به شدت تهران!

حتی اینجا هم شاخه یک درخت رو دیدم که از شدت وزش باد شکسته بود.

گویا استارت شن و خاک از اطراف قم شروع شده بود و تا تهران به یک هیولای مهیبی تبدیل شده بود!

و البته برای ساعتی هم رگبار و رعد و برق داشتیم. البته فکر نکنم بارش بیش از 1 میل شده باشه.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
:: كاهش صدمات ناشی از طوفان ( امروز در تهران اتفاق افتاد ) ) کد ایده ۲۲۸۱۹

امتیاز ارزیابان ۰

مجموع امتیاز ۲

تعداد ارزیابی ۰

comment_icon.png
۸

visit_count.png
۱۴

follow_off.png
favorite.png
view_comment.png
arzyabi_arzyaban.png
link_sitt.png

مهران صادقی .كارشناس گرافيك و كام - تهران
با سلام و ادب و احترام = امروز دوشنبه 12 خرداد در ساعت 5 بعدازظهر طوفان شدید و بی نظیری در شهر تهران اتفاق افتاد كه چندین نفر فوت و تعدادی زیادی مصدوم شدند و خسارات جبران ناپذیری به شهروندان ایجاد كرد كه بنده خودم شاهد بودم توده سیاه رنگی از دور نزدیك میشد و شهر را در یك لحظه تیره و همه چراغهای خیابانی روشن شدند و خودرو ها بدون روشن كردن چراغ خودرو قادر به ادامه مسیر نبودن و ریختن هر گونه وسیله ای از پشت بامها مثل ایرانت و مصالح ساختمانی و شكستن درختان بشدت ترس و دلهوره را برای هر فردی ایجاد كرده بود لذا پیشنهاد برای كاهش صدمات ناشی از طوفان :
ارسال پیامك كلی از طریق سازمان هواشناسی به همه شهروندان مواجه با طوفان حتی اگر یك دقیقه فرصت برای جان پناه داشته باشند كاملا مثمر ثمر خواهد بود
مثال : اخطار هواشناسی طوفانی شدید در راه است لطفا پیشگیری لازم و فوری انجام دهید
اگر این پیام حداقل به 50 % شهروندان برسد حداقل از روبرو شدن با طوفان و اتفاقات ناشی از آن جلوگیری خواهد كرد و این روش را سازمانهای شهرداری و آتش نشانی و اورژانس و مخابرات می تواند با تشكیل جلسه به یك اقدام فوری قلمداد كرده و با ساز و كارهای پیش بینی شده فراهم آوردند و در فصول زمستان كه این اتفاقات زیاد می افتد در شهرهای پر حادثه فراهم گردد .
با سپاس از اینكه نظرات خودتان را برای تكمیل این پیشنهاد انتقال میدهید سپاسگزارم
ضمنا برای دیدن تصاویر طوفان در اینترنت سرچ كنید
این لینك رو ببینید : http://www.mashreghnews.ir/fa/news/314758

Amir-Hossein

کاربر ويژه
تصاویر/ طوفان و غبار غلیظ تهران
۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۶
طوفان شدید هم‌اکنون شهر تهران را درنوردیده است به طوری که در همین لحظات اولیه با شکستن شیشه‌ پنجره‌ها و درختان همراه شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
امروز که بارون شرو شد من مرکز شهر بودم و نزدیک حرم
بارون خیلی خوبی میومد و شدتش هم زیاد بود
حس منم دقیقا همین بود ، بارشی کاملا پاییزی...
بیش از یک ساعت بارون بارید و شاید حدود 8 میلیمتر

اینم یه عکس از امروز

بارون 12 خرداد در مشهد - بارون 12 خرداد در مشهد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مهدی عزیز

سپاس از توضیحات خوبت .

در اخبار ساعت 21:00 اقای ضرابی نقشه سطح زمین ساعت 12:00 یو تی سی رو به تصویر کشید که دقیقا جبهه بندی امروز بعداز ظهر به تفسیر سازمان مرکزی اینطوری بوده و گفت امروز یک تراف از روی تهران رد شده که من دقیقا منظورش رو نفهمیدم کدوم تراف بوده!!!

inhxn77efbq7pp20w8i.jpg

بخش بعدی صحبتش در خصوص افزایش ناگهانی 5 میلی بار فشار هوا در تهران بود که این دلیلش منطقی بود ولی نتونست در مورد اینکه چرا بیشتر انرژی سیستم در تهران به شکل وزش باد تخلیه شده توضیح درست و قانع کننده ای بده و گفت بارشهای همرفتی بعداز ظهری بیشتر اینطوریاست! بگذریم خلاصه چهار تا اصطلاح امگای و بندال اینجور چیزا رو هم بکار برد که ظاهرا تازه یاد گرفتند!

شگفت انگیزه خدایا !!!!

جبهه سرد شمالی+ جبهه گرم روی البرز

نقشه واقعا شگفت انگیزه!!!!!!

منطقه ما هم جبهه سرد نفوذ کرده و یک جبهه گرم هم روی خراسان شمالی مستقر شده بوده:

qeqq2f4xhitt5d1nac0.jpg

بارندگی امروز عمدتا داینامیک و غیرهمرفتی بود. اما در مورد جبهه ای بودن بارش چنانچه نمودار اسکیوتی امروز در دست باشد بهتر میتوان اظهار نظر نمود ولی بعید است جبهه ای وجود داشته باشد.

(از تاخیر در ارسال پاسخ عذرخواهم)
اختیار دارید قربان، ما خودمون شاگردیم.
خوب نمودار نیمرخ قائم امروز مشهد همان طوری که انتظار میرفت شرایط جبهه ای را در سطح زمین نشان نمیدهد. اما در سطوح میانی فرارفت هوای گرم و نشانه هایی از شرایط جبهه ای به چشم میخورد. موید این مطلب چرخش ساعتگرد باد با ارتفاع در سطوح میانی و فرارفت هوای گرم و نیز شبهی از وارونگی ضعیف در سطح 700 و بالای سطح 500 می باشد.

به طور کلی تشکیل جبهه های سطوح بالا به یک سری فاکتورهای اتمسفری و توپوگرافی وابسته است که در صورت فراهم شدن این فاکتورها چنین جبهه هایی تشکیل شده و میتوانند باعث بارش شوند. شکل زیر به خوبی این شرایط را به تصویر کشیده است. من تصور میکنم شرایطی مشابه شکل زیر امروز در مشهد و شمال شرق فراهم شد.

توجه داشته باشید ما اکنون در فصلی قرار داریم که دیگر جو شرایط باروتروپیک به خود گرفته است و خیلی به ندرت این امکان فراهم میشود که شرایط جبهه ای از نوع کلاسیک در آن ایجاد شود.

من فکر میکنم حداقل 6-5 م م امروز باران بارید.

win7

کاربر ويژه
امیر محسن جان شبت بخیر.
عزیز واسه اون منطقه که عرض کردم چ پیش بینی میکنید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا