• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام و شب خوش اقا وحشتناک تگرگی بود من هفت تیر بودم حدود ده تا اومد ولی ظاهرا مرکز شهر که دیدم 20تارو زده بود خیلی ابگرفتگی شدید بود و فرودگاهم حدسم یکی دو میل بیشتر نباشه

بارش فرودگاه امروز حدود ۷ میل بوده که به نظر خودم از منطقه ما کمتره!

http://www.ogimet.com/cgi-bin/gsynres?lang=en&ind=40745&decoded=yes&ndays=2&ano=2014&mes=05&day=31&hora=18
با این حال خدا رو شکر با این بهار خوب وضعمون خیلی بهتر شده و بارش سال زراعی به حدود ۲۰۰ میل رسید

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش فرودگاه امروز حدود ۷ میل بوده که به نظر خودم از منطقه ما کمتره!

http://www.ogimet.com/cgi-bin/gsynr...ed=yes&ndays=2&ano=2014&mes=05&day=31&hora=18
با این حال خدا رو شکر با این بهار خوب وضعمون خیلی بهتر شده و بارش سال زراعی به حدود ۲۰۰ میل رسید

سلام حاجی آرش عزیز

تبریک . محله ما چون اول همرفت بود همینقدر بود ولی یک ویدئو واسه وبم ارسال کردند حاج بارش حداقل 20 میلیمتر بود و حق با شماست:

60071Amount of precipitation : 7.0 mm
60071Duration of period of reference for amount of precipitation, ending at the time of the report : Total precipitation during the 6 hours preceding the observation
70198Present weather reported from a manned weather station : Clouds generally dissolving or becoming less developed. No meteors except photometeors
70198Past weather. Item 1 : Thunderstorm(s) with or without precipitation
70198Past weather. Item 2 : Shower(s)

چرا آقا امیرمحسن من گرفتم تا دقایقی دیگر میزارم.:گل:

دست شما درد نکنه. بسیار هم عالیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فورکا هم بارش مشهد رو 7 میلیمتر ثبت کرد:

meteogram.php

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام حاجی آرش عزیز

تبریک . محله ما چون اول همرفت بود همینقدر بود ولی یک ویدئو واسه وبم ارسال کردند حاج بارش حداقل 20 میلیمتر بود و حق با شماست:

60071Amount of precipitation : 7.0 mm
60071Duration of period of reference for amount of precipitation, ending at the time of the report : Total precipitation during the 6 hours preceding the observation
70198Present weather reported from a manned weather station : Clouds generally dissolving or becoming less developed. No meteors except photometeors
70198Past weather. Item 1 : Thunderstorm(s) with or without precipitation
70198Past weather. Item 2 : Shower(s)

سلام محسن جان خیلی ممنون ان شا الله که مقبول باشه و روزی شما و همه دوستان هم بشه

آره واقعا تو محله ما یه ۲ ۳ دقیقه ای خیلی وحشتناک بود دید افقی هم خیلی کم شده بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا فردا بعداز ظهر هم مشهد به امید خدا شرایط مشابه خواهد داشت

Ahmad7777

New member
DSC_0046_۱.jpgDSC_0050_۱.jpgDSC_0051_۱.jpgDSC_0050_۱.jpgDSC_0052_۱.jpgDSC_0058_۱.jpgDSC_0055_۲.jpg

بارش تگرگ امروز غرب مشهد.:گل::گل:

پیوست ها

• DSC_0055_۱.jpg
    DSC_0055_۱.jpg
    2.3 مگایابت · بازدیدها: 4

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز متاسفانه شانس رصد این پدیده خاص رو نداشتم ول بهرحال قبل از غروب خورشید و زمانیکه این ابر قدرتمند از مشهد فاصله زیادی گرفته بود از نمایی دشوار و البته پر از موانع تونستم فقط همین یک دونه عکس رو از شکوه و عظمت این آسمان خراش پر غرور و با عظمت بگیرم

hvqdt17016tuge3uc3nx.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احمد عزیز

سپاس بابت عکسهای زیبا ولی خواهشا حجم عکسها رو کاهش بده بعد آپلود کن چون ظاهرا تصاویری که به اشتراک میذاری بسیار پر حجم هستند و صفحه ما که هنگ میکنه و البته ترافیک اینترنت دوستان هم میسوزه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اصفهان در منتهی علیه جنوبی ابر تندری قرار گرفته، الان مناطقی مثل میمه و دلیجان و مورچه خورت بارش بهتری نسبت به اصفهان دارن.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امروز متاسفانه شانس رصد این پدیده خاص رو نداشتم ول بهرحال قبل از غروب خورشید و زمانیکه این ابر قدرتمند از مشهد فاصله زیادی گرفته بود از نمایی دشوار و البته پر از موانع تونستم فقط همین یک دونه عکس رو از شکوه و عظمت این آسمان خراش پر غرور و با عظمت بگیرم

hvqdt17016tuge3uc3nx.jpg

محسن جان ابر شرق تهران هم همین شکل یود اما تا من اومدم برم پشت بام شروع با ضعیف شدن کرد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این هم بازی نور خورشید در کنار ماه شب دوم شعبان و سیاره زهره.uploadfromtaptalk1401565920878.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا