• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
چند تا عکس از رعد و برق امشب گرفتم ولی خجالت میکشم بزارم.چون عکس های من در مقابل عکس های آقا امیرمحسن صفر هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چند تا عکس از رعد و برق امشب گرفتم ولی خجالت میکشم بزارم.چون عکس های من در مقابل عکس های آقا امیرمحسن 0 هست.

بذار برادر جان

عکسهای شما زیباست و دیدتون هم بازتر از من بود امشب

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
خوب حقیقتش امروز قصد داشتم برم سبزوار ولی متاسفانه نشد و حالم گرفته بود و درست به همین خاطر نرفتم تا از ابرها و رعد وبرق و بارش عکس بگیرم
اما شرح حال وضع جوی امروز و امشب قوچان

تا ساعت 5 بعد ازظهر هوا آفتابی بود
از ساعت 5 بتدریج ابرهای سیرو استراتوس که لبه شمالی ابر بزرگ تندری مستقر بر روی غرب خراسان رضوی بودن به قوچان رسید و با سرعت بالایی و با جهت کاملا جنوبی شمالی طی نیم ساعت توده ابر تندری به قوچان رسید و سراسر دشت قوچان از غرب تا شیروان و ازشرق تا دوراهی سبزوار رعد وبرقهای خفن و پیاپی داشت ولی بارش اندک و درحد خیس شدن و آبگرفتگی جزئی چاله چوله هابود لازم به ذکره که طول مدت رعد وبرق بیش از 1 ساعت بود و پس از آن هوا دوباره آرام و نیمه ابری بود اما 1 ساعت بعد و در هنگام غروب مجددا توده ابر دیگری و اینبار هم با جهت جنوبی شمالی به دشت قوچان رسید که با توجه به نزدیکی غروب و توده سیاه ابر هوا را کاملا تاریک و رعد وبرقهای دلی آن تا عمق جان آدم نفوذ میکرد حدود نیم ساعت به طور مرتب در یمین و یسار و راست و چپ رعد وبرق زد بدون اینکه بارشی رخ دهد و فقط گاهی قطرات پراکنده می افتاد اما به ناگاه یکی از برقها چنان به زمین برخورد کرد و صدای رعد آن دقیقا مانند صدای توپ جنگی بود بعد از این رعد وبرق بود که بارش باران آغاز شد و تا دقایقی پیش بی وقفه میبارید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر اطلاعاتی که در خصوص وقوع پدیده dust در بخش جنوب غربی خراسان رضوی در اختیار هواشناسی استان قرار دادم کاملا درست بود
ساعت 17 یو تی سی امشب

za7u6uze.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
بعد از طوفان تهران ، سازمان هواشناسى با كلمه طوفان آشنا شد ولى خب بيش از حد داره در رابطه با اين كلمه ولخرجى ميكنه :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کلا از فروردین امسال حمایتشون کردم و هیچ دریغی نداشتم و حتی سعی کردم وب هوای مشهد رو بغیر مواقع ضروری آپ نکنم تا مردم رو پیش بینی هاشون حساب کنند. امیدوارم که فقط قدر بدونند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بعد از طوفان تهران ، سازمان هواشناسى با كلمه طوفان آشنا شد ولى خب بيش از حد داره در رابطه با اين كلمه ولخرجى ميكنه :خجالت2:

امیر کوروش جان
خیلی فشار روشون بود و این طوفان از نوع حبوب در تهران بیسابقه بود و حجم انتقادات خیلی بالا بود ولی اونهایی که انتقاد میکنند نمیدونند یک سری از کارکنان با عشق و علاقه کار میکنند ولی واقعا امکانات بسیار محدود و اندک هست و این سازمان پول و انگیزه چندانی نداره و همینی که الان دارن انجام میدن دیگه بیشتر از دستشون بر نمیاد.
اداره راه و مسکن و شهر سازی دیگه بودجه ای واسه هواشناسی باقی نمیذارن در یک کلام!

Ahmad7777

New member
این 2 عکس رو امشب گرفتم ولی زیاد از عکسها رازی نیستم امیدوارم خوشتون بیاد.:گل::گل:

2.jpg

4.jpg

Ahmad7777

New member
از این عکس خودم نسبتا رازی هستم امیدوارم شماهم رازی باشید.باور کنید این عکس رو ساعت 21:30 امشب از آسمان مشهد گرفتم ولی اینگار تو روز افتاده عکسه.

3.jpg

سیبری

کاربر ويژه

1 Gorgan (Iran)59.0 mm
2 Babulsar (Iran)41.5 mm
3 Noshahr (Iran)32.3 mm
4 Gharakhil (Iran)19.0 mm
5 Maraveh-Tappeh (Iran)16.0 mm
6 Ramsar (Iran)10.0 mm
7 Semnan (Iran)9.0 mm
8 Sarab (Iran)9.0 mm
9 Ahar (Iran)6.0 mm
10 Ghuchan (Iran)6.0 mm
11 Pars Abad Moghan (Iran)5.6 mm
12 Ardebil (Iran)4.0 mm
13 Shahrud (Iran)4.0 mm
14 Makko (Iran)1.0 mm
15 Khoy (Iran)0.6 mm
16 Sabzevar (Iran)0.6 mm
17 Nehbandan (Iran)0.3 mm
18 Bojnourd (Iran)0.1 mm
19 Zanjan (Iran)0.1 mm
24 hours amount precipitation. 06/04/2014 at 18:00 UTC
(75 of 75 stations)

سیبری

کاربر ويژه
[h=2] بارش شديد باران و جاری شدن سیل در گلستان + تصاویر
منتشر شده در چهارشنبه, 14 خرداد 1393 19:31 | بازدید: 242 | کد خبر: 19552
سرویس حوادث : بارندگی شدید و کم سابقه ظهر امروز در گلستان سبب آبگرفتگی خیابان ها و معابر شهرها و روستاهای این استان شده است.

به گزارش گلستان ما ، بارندگی که با باد شدید نیز همراه است از ظهر امروز در گلستان آغاز شده و همچنان ادامه دارد. میزان آبگرفتگی در بعضی از شهرهای استان به حدی است که تردد در خیابان ها تنها با خودرو امکان پذیر است. بارندگی شدید سبب جاری شدن حجم زیادی روان آب در خیابان ها و معابر شده و به علت گنجایش نداشتن جوی ها ، بخشی از این آب ها خیابان ها و پیاده روها را پوشانده و تردد عابران پیاده را غیرممکن کرده است. ارتفاع روان آب در بعضی از خیابان ها دارای شیب و یا جوی های کم حجم به بیش از 30 سانت رسیده است. همراه شدن بارندگی رگباری با بادشدید تردد در مناطق شهری و روستایی گلستان را با مشکل روبرو کرده است. هواشناسی از چند روز پیش نسبت به بارندگی شدید و طغیان رودخانه ها هشدار داده بود. که امیدواریم این وضعیت جوی بدون خسارت جانی و مالی استان گلستان را ترک نماید. استان گلستان ماه های فروردین و اردیبهشت امسال را با کاهش بارندگی نسبت به سال های پیش سپری و زمین های کشاورزی با مشکل کم آبی و خشکسالی مواجه بوده اند و این بارش هرچند دیر ، ولی باعث خوشحالی کشاورزان شده است ، البته برخی از آنها نگران گندم زارهای درو نکرده خود هستند که خدایی ناکرده دچار حادثه نشود.
toofan.JPG
toofan1.JPG
toofan2.JPG
toofan3.JPG
toofan4.JPG
toofan11.JPG
toofan6.JPG
toofan7.JPG
toofan8.JPG
toofan9.JPG
toofan10.JPG
toofan12.JPG
toofan13.JPG
toofan14.JPG
toofan15.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از این عکس خودم نسبتا رازی هستم امیدوارم شماهم رازی باشید.باور کنید این عکس رو ساعت 21:30 امشب از آسمان مشهد گرفتم ولی اینگار تو روز افتاده عکسه.

مشاهده پیوست 56393

خیلی خوب بود تمام رعد و برقهای شما رو من گرفتم ولی این آخری که صاعقه بود با جزءیات واقعیش رو من عکس گرفتم. برگردم خونه میذارمش خیلی عظیم و زیبا بود

سیبری

کاربر ويژه

مدیر کل مدیریت بحران گلستان:
بارش‎ها تا پنج شنبه در گلستان ادامه دارد / فرمانداران آماده باشند
مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان گفت: با توجه به بارش شدید باران در اکثر نقاط استان، فرمانداران و دستگاه‎های اجرایی آماده مقابله با هرگونه حادثه احتمالی باشند.

13930224000165_PhotoA.jpg

صادقعلی مقدم عصر امروز در گفت‎و‎گو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: هم‎اکنون در اکثر نقاط استان باران شدید باران توام با رعدوبرق جریان دارد و برخی از رودخانه‎های استان نیز در حال سرریز شدن هستند.
وی خاطرنشان کرد: در غرب استان باران به برخی از مزارع آسیب زده و بخشی از مسیر جاده اصلی استان را در نزدیکی روستای سرطاق بندرگز را آب فرا گرفته است.
مقدم ادامه داد: برخی از فرمانداری‎ها در حال برگزاری جلسه اضطراری شورای هماهنگی مدیریت بحران هستند و اکنون نیز در حال رصد اوضاع دیگر مناطق استان هستیم.
فعلا مسیرهای مواصلاتی گلستان باز است
وی که اکنون خود در منطقه شرق گلستان «آزادشهر» حضور دارد، اذعان داشت: اگر چه باران اکنون در این منطقه نیز در حال باریدن هست اما خوشبختانهفعلا مسیرهای مواصلاتی استان باز است.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان یادآور شد: دستگاه‎های عملیاتی و امداد و نجات استان در مناطق پرخطر حضور دارند و تمامی تلاش خود را برای مقابله با حوادث احتمالی به کار گرفته‎اند.
مقدم متذکر شد: با توجه به ارسال اخطاریه و اطلاع‎رسانی مناسب به فرمانداران و اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، امیدواریم مشکلی در مسیر مقابله با حوادث احتمالی ایجاد نشود.
هم اکنون هوای استان گلستان ابری و به شکل متناوب بارندگی در اکثر نقاط آن جریان دارد و دما نیز به شکل محسوسی کاهش یافته است که طبق اخطاریه هواشناسی این وضعیت تا پنج شنبه ادامه دارد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930314000630#sthash.Wps0Sz5r.dpuf

hasan1

کاربر ويژه
[/COLOR][/RIGHT]
[/B][/COLOR]میگن مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه، حالا حکایت دوستان هواشناسی هم همینه، کلا این روزها توهم طوفان دارن!:خنده1:

درود بر دوستان

بیچاره ها از وقتی که طوفان تهران رو دربرگرفته و سرکوفتشون کردن شبا کابوس طوفان می بینند!

میگن بزار اگه یه باد هم اومد بزنیم طوفان و گردو خاک که اگه یه وقت باده طوفان شد بگیم بیا دیدید زده بودیم طوفان! شکلشم موجوده!:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا