• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
امیر جان اخه چند تا نقشه هست که میخوام همه رو با هم کاهش حجم بدم.

چون میخوام یک انیمیشن درست کنم ، بنابراین باید تکون نخوره و جا به جا نشه.

اینطوری که گفتی همشون خراب از اب درمیاد.

اگه بخوام چند تا نقشه رو با هم ریسایز کنم ، باید چه کنم؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان اخه چند تا نقشه هست که میخوام همه رو با هم کاهش حجم بدم.

چون میخوام یک انیمیشن درست کنم ، بنابراین باید تکون نخوره و جا به جا نشه.

اینطوری که گفتی همشون خراب از اب درمیاد.

اگه بخوام چند تا نقشه رو با هم ریسایز کنم ، باید چه کنم؟

gif animator رو دانلود کن بعد داخل هون که میخوای انیمیشن بسازی گزینه resize و حتی crop رو داره منتهی اوول باید تمام فریم ها رو انتخاب کنی بعد عملیات بعدی رو انجام بدی . اینطوری عکسها و نقشه ها جا به جا هم نمیشن.

موفق باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
غرب مشهد -خرداد 93

ar6qmxg5vbu3w5t3xw8.jpg

4fx9j2otqvh521hamkte.jpg

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
موافقم امیرکورش جان... مثلا تابستان 88، و بعد تابستان 89 که تیرماه خیلی گرمی داشت و تابستان 90 که در بیشتر نقاط کشور به خصوص شمال غرب یکی از گرمترین تابستان ها بود. :104:
هر سه این تابستان ها دوره های گرم داشتن بطور کلی گرم بودن و بطور کلی خنک نبودن.

ولی دوره اوج گرما در هر کدام از این تابستان ها متفاوت بود.... این خودش مهمترین اصل هست به نظر من، مثلا حداکثر دمای مطلق تابستان 91 در اصفهان از حداکثر مطلق تابستان 89 و 90 بیشتر بود ولی تدارم حداکثر دمای تابستان 91 فقط 2 روز بود! تابستان 92 هم از نظر دمایی بالا بود و هم مدت زمان اون که هفته ها به طول انجامید. همانطور که زمستانش هم چنین شرایطی داشت ولی از نظر سرما.

تابستان 88 تیر و مرداد گرمی داشت و شهریور پربارش و نسبتا خنک، تابستان 89 تیرماه خیلی گرم و مرداد خنک، و.....

شرمنده البته :atish:

خرداد، تیر و مرداد و شهریور سال 92 همگی فوق نرمال بود برا اصفهان و برای خیلی از نقاط دیگه کشور، که اینم در نوع خودش قابل توجه و منحصر به فرد هست. :گل: (جدا از بحث آمار و رکوردهایی که از نظر بیشینه ها و کمینه ها (کمینه های بالا) برای خیلی از مناطق کشور رقم زد)

آخرین ویرایش:

Ahmad7777

New member
آسمان مشهد در هفته ای که گذشت....:گل::گل:

23.jpg

24.jpg

22.jpg

3.jpg

واقعا هفته ای خاطره انگیز برای مشهدی ها بود و همچنین تهرانی ها....:گل::گل:

Farbod7

New member
DSCI0147.JPGDSCI0230.JPG
دوستان لطف میکنند عکسای قشنگی از باران در شهر میگذارند
اما ببینیم پس از باران کوه های بینالود چقدر زیبا میشوند , همنطور از زیر هر کوه چشمه های جوشان و فراوانی ایحاد میشود !
مکان : جاده دهبار بسمت روستای بسیار زیبای کردینه:13:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در حال حاضر بر روی کشور عراق و در امتداد مرزهای غربی توده نسبتا وسیعی از گرد و خاک مشاهده میشود

eseqaqe6.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

win7

کاربر ويژه
سلام دوستان
الان ساعت 19.37 دقیقه تهران میرداماد ورزش باید شدید
ب طوری که شاخه های درختن رو فعلا خیلی کم شکسته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
HEADLINE: A strong Madden Julian Oscillation event is forecast to develop over the central-eastern Pacific later this month in through early July. This MJO-location favors for another period of westerly wind bursts over the central part of the Pacific Basin, an atmospheric signature that is likely to be the final kick needed for a blossoming El Nino event.

win7

کاربر ويژه
1.jpg2.jpg3.jpg

اینم چند تا عکس نچندان جالب
فیلمم تبدیل کنم اپ میکنم میزارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا