یادمه 21 بهمن، ساعت 7 غروب، برای پسرعمه کوچیکم جلوی خونمون یه آدم برفی درست کردم که 40،30 سانتی بالاتر از برف روی زمین بود. از ساعت 8 اون برف سهمگین رشت شروع شد.عجب عکسی!
هیچ کی نمی تونسته از خونه بیاد بیرون!
یادمه 21 بهمن، ساعت 7 غروب، برای پسرعمه کوچیکم جلوی خونمون یه آدم برفی درست کردم که 40،30 سانتی بالاتر از برف روی زمین بود. از ساعت 8 اون برف سهمگین رشت شروع شد.
شاید باورتون نشه ولی ساعت 4 صبح کوچکترین اثری از آدم برفیم نبود... واقعا وحشتناک برف میبارید. یادش بخیر...
(سال 83 از شب 19 تا 21 بهمن برف میبارید، شدت نسبتا خوبیم داشت؛ ولی کلا تو این مدت 30 سانت برف نشست. اصل بارش برف از شب 21 بهمن شروع شروع شد. باچه شدتی...)
آقا واقعا دمت گرم. مارو یاد خاطرات انداختی:گل:اینم یه عکس دیگه که دوستم زحمتش رو کشیده
مشاهده پیوست 17154
آقا واقعا دمت گرم. مارو یاد خاطرات انداختی:گل:
فکر کنم دما در غرب مشهد حدود +3 باشه
واقعیت اینه که با اینکه عاشق برفم،نه.اصلا. اون برف واقعا وحشتناک میبارید. یادمه مردم به وحشت افتاده بودن. سقف خیلی از خونه ها، کارخونه ها و... ریخت. بعضی مغازه ها غارت شد...خواهش میکنم خدا کنه در ادامه زمستون برف بیاد البته نمیدونم بازم دوست دارین اینطوری برف بیاد یا نه؟
واقعیت اینه که با اینکه عاشق برفم،نه.اصلا. اون برف واقعا وحشتناک میبارید. یادمه مردم به وحشت افتاده بودن. سقف خیلی از خونه ها، کارخونه ها و... ریخت. بعضی مغازه ها غارت شد...
برف 86 قابل کنترل بود ولی 83 نه
ولی دلم میخاد فقط یه 4،3 ساعتی برف 83 رو تجربه کنم. با همون شدت.فقط 4،3 ساعت
16 بهمن تا 19 بهمن انشالله مشهد هستیم. وضعیت هوای این سه روز را هواشناسی چیزی پیشنهاد نکرده؟
دوست داشتم عزیزان مشهدی را زیارت کنم. هتل آپادانا خ خسروی را برای ما در نظر گرفته اند.
به امید دیدار عزیزان مشهدی .
سلام و عرض ادب:احترام:
به به چه سعادتی ،باعث افتخار است که در خدمتتون باشیم :گل:
وضع هوا هم ممکنه دوشنبه یکم بارش داشته باشیم اما بعد از اون بعیده که بارشی وجود داشته باشه البته هوا هم یکم داره زمستونی میشه و از حالت بهاری داره خارج میشه!
البته اساتید هواشناسی وضع دقیق هوارو انشالله اعلام میکنن
:گل::گل::گل:
درودها بر شما باعث افتخارو خوشحالیه.16 بهمن تا 19 بهمن انشالله مشهد هستیم. وضعیت هوای این سه روز را هواشناسی چیزی پیشنهاد نکرده؟
دوست داشتم عزیزان مشهدی را زیارت کنم. هتل آپادانا خ خسروی را برای ما در نظر گرفته اند.
به امید دیدار عزیزان مشهدی .
ممنونم. باعث افتخار من هم هست. موفقتر باشی.:گل:
باز خشکه سرما قوچان زده به مشهد:قاطی::75: