• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
درسته قطعات کامپیوتر خیلی گران شده دیروز هم دی وی دی رام من هم مشکل پیدا کرد و وقتی دی وی دی میزاری خر خر می کنه و کار نمی کنه . نمی دونم مشکل چیه. فکر کنم یکی باید بخرم :(
تسمه اشه برو عوضش کن بابا دی وی دی رایتر شده 75 تومن بخدا نت سونی خریدنم 25 می گفتم گرونهچه خر تو خری شده

nojeana

کاربر ويژه
درسته قطعات کامپیوتر خیلی گران شده دیروز هم دی وی دی رام من هم مشکل پیدا کرد و وقتی دی وی دی میزاری خر خر می کنه و کار نمی کنه . نمی دونم مشکل چیه. فکر کنم یکی باید بخرم :(
تسمه اشه عوضش کن درست می شه .بابا دی وی دی رایتر شده 75 تومن بخدا نت سونی خریدنم 25 می گفتم گرونهمن مادر بوردم سوخت رفتم یه دسته دومش رو بازار ایرانیان پیدا کردم 100 تومن درستش کردم . الان حیفه آدم واسه این چیزا پول اضافه خرج کنه.چه خر تو خری شده

خراباتی

کاربر ويژه
سلام دوستان

از چهار گوشه مشهد ابرهای بسیار متراکم و چندین طبقه سی بی در حال سر برآوردن هستند که تا لحظاتی دیگه چند تا عکس از ای ابرها واستون میذارم:گل:

سلام بر استاد گرانقدر وسایر اساتید گرامی
تصویر زیر کاملا رشد ابرهای CB رو روی هزار مسجد وبینالود نشون میده

sa

nojeana

کاربر ويژه
درود بر محمد ،یار قدیمی !
دقیقا !:گل:
سلام و درود دوست عزیز 
راستی من یادش بخیر سال 1385 رسالت و هفت حوض خونم بود چند وقت پیش امدم اونور همه چی عوض شده حتی شکل خیابونا عجب شلوغ پلوعی هم شده سمت شده قیمت ها هم که ماشاله 
چه خبر سمت شما چقدر بارید البته همیشه سمت شرق و حکیمیه بارش هاش بد نیست و سردتره

آخرین ویرایش:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام دوستان

از چهار گوشه مشهد ابرهای بسیار متراکم و چندین طبقه سی بی در حال سر برآوردن هستند که تا لحظاتی دیگه چند تا عکس از ای ابرها واستون میذارم:گل:

امروز شرايط براي رشد ابرهاي همرفتي در مشهد بسيار مساعد به نظر مياد. ابرهاي كومولوسي كه در آسمان هم اكنون ظاهر شده اند، اين موضوع را تاييد مي كنند
پروفايل قائم پيش بيني شده براي امروز بعدازظهر مشهد هم اين شرايط ناپايدار را تاييد ميكند.

کدخدا

کاربر ويژه
درود

دیشب ابرهای بارشی سری هم به قم زدن.دیشب ساعت 4 رگبار برف:تعجب2: داشتیم.:تعجب2:البته بنده در خواب بودم ....:ناراحت:
نمیدونم حسن جان دیده یا نه من از راننده تاکسی شنیدم چه کیفی کرده بود :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان عکسها در حال اپلود شدن هستند
ببخشید اگه لوکیشن من در گرفتن عکسها مناسب نیست چون سر کار هستم و نمیشد برم یک وقعیت مناسب

در پست بعدی عکسها رو میذارم:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر امیرمحسن عزیز

عجب ابرهائی شکل گرفتن! اون مناطق قاعدتا باید رگبار برف داشته باشن، فکر کنم شب رعد و برق های برفی رو ببینید!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در همین لحظه من در حال تماشای رشته های عمودی و سفید رنگی از ابرهای کومولوس هستم که در دوباند شمالی و جنوبی مشهد و بر روی دو دشته کوه هزار مسجد و بینالود کشیده شده اند که این مطلب نشانگر رگبار برف و تگرگ در این نواحی هست:گل:

nojeana

کاربر ويژه
ایشاله که مشهد هم بترکونه
 خوب برم فکر کنم از اون روزاست که باشم یه اخطاریه بگیرم
فعلا بای و خدا نگهدار

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان
اگه لوکیشن مناسبی داشتی چه عکسایی میگرفتی:گل:

سلام محمد رضا جان

اگه الان میشد می رفتم پارک خورشید هاشمیه یا قله زو واقعا خیلی عکسهای خوبی می تونستم بگیرم. لامصب ابرها و آسمون بدجوری کارت پستالی هستند:گل:

درود بر امیرمحسن عزیز

عجب ابرهائی شکل گرفتن! اون مناطق قاعدتا باید رگبار برف داشته باشن، فکر کنم شب رعد و برق های برفی رو ببینید!

درود بر آرش عزیز

رسیدن بخیر. آره ابرها فوق العاده هستند. خصوصا در باند شمالی مشهد از سمت قوچان تا سرخس ابرها خیلی محشر و زیبا هستند.

خدا کنه که رعد و برق خوبی بزنه من هم چند تا خوشگلش رو شکار کنم:خنده1:

nojeana

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جاناگه الان میشد می رفتم پارک خورشید هاشمیه یا قله زو واقعا خیلی عکسهای خوبی می تونستم بگیرم. لامصب ابرها و آسمون بدجوری کارت پستالی هستند:گل:درود بر آرش عزیزرسیدن بخیر. آره ابرها فوق العاده هستند. خصوصا در باند شمالی مشهد از سمت قوچان تا سرخس ابرها خیلی محشر و زیبا هستند.خدا کنه که رعد و برق خوبی بزنه من هم چند تا خوشگلش رو شکار کنم:خنده1:
اگه از زمین عکس نمی گرفتی و عکس ها رو می ذاشتی و می گفتی الان رو اقیانوس آرام استوائی و جزایر قناری هستم امیر محسن جان من بخدا باور می کردم ابرها واقعا خوشگلن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا