• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
20330953364602566556.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر ماهواره ای نشون میده تو اون بخش تراکم ابرها در نیمه میانی ایران بارندگی خوبی در جریان هست.فقط خدا کنه این ابرها با همین تراکم به منطقه ما برسند:گل:

cqxnis5enzat94cncpzy.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه از زمین عکس نمی گرفتی و عکس ها رو می ذاشتی و می گفتی الان رو اقیانوس آرام استوائی و جزایر قناری هستم امیر محسن جان من بخدا باور می کردم ابرها واقعا خوشگلن

سلام محمد جان

خیلی ممنون از لطفت.

مشهد معمولا از این نوع ابرها زیاد میاد ولی اینکه داخل شهر همیشه بارش داشته باشند ، متاسفانه اینطور نیست

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این تصویر ماهواره ای نشون میده تو اون بخش تراکم ابرها در نیمه میانی ایران بارندگی خوبی در جریان هست.فقط خدا کنه این ابرها با همین تراکم به منطقه ما برسند:گل:

از رسیدن که احتمال زیاد خواهند رسید اما با این تراکم فکر نمیکنم چون کمی تضعیف شدن.

خراباتی

کاربر ويژه
منم چند تا عکس با دوربین نه چندان خوب گوشیم گرفتم زوم کردم کیفیت ببخشید پایین اومد

cz1ns831jjyrqr14qv71.jpg

364z2ltu52pajkc4u4tr.jpg

w28vub1co6wf3e3up5mn.jpg

اینم سمت هزار مسجد

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
طبس و نواجی شمالی استان یزد و کویر مرکز ایران بارش خوبی دشت میکنند.

IRAJ1

کاربر ويژه
از هیچی ناراحت نیستم فقط از اینکه این همه منتظر موندم تا این مادن جولیان بره تو فاز 8 و یه حالی بهمون بده ،مادن رفت تو فاز 8 ولی حال بی حال:گریه::گریه::گریه:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
از هیچی ناراحت نیستم فقط از اینکه این همه منتظر موندم تا این مادن جولیان بره تو فاز 8 و یه حالی بهمون بده ،مادن رفت تو فاز 8 ولی حال بی حال:گریه::گریه::گریه:

بنظرم فاز 2 از همه بهتر هست که فعلا در دسترس نیست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا