• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
به نظرم برف محله ما تا زیر حکیم هیچ فرقی انچنانی نداره (نهایت 2سانت) و اصل برف از اون جا شروع میشه :خنده1:

تقریبا همین طوره
تو همین موج گذشته از حکیم به بالا سفید و از حکیم به پایین خشک بود!
دقیقا سفیدی سرتاسریش رو از خونمون داشتم میدیدم در حالی همون تپه ها که ادامه پیدا میکنه میره به سمت سازمان آب آریا شهر از یه نقطه ای که هم ارتفاع اتوبان حکیم بود به پایین خشک بود
البته بازم بعضی وقتا اصل برف از همت به بالا میره

آرش-مشهد

کاربر ويژه
<p>
خب دوستان ECM تا ساعت 68 آبدیت شد و همونطور که فکر میکردم یکمی بارشمون رو کاهش داده (البته هنوز خدا رو شکر برف خوبی رو برامون زده که فکر کنم این دفعه طرف فرودگاه بهتر از غرب شهر بیاد نکته جالب تو این آبدیت الان بارش بسیار بسیار شدید برف روی تایباد و جنوب شرق استان به طرف افغانستان هست. خدا کنه این بارش شدید که بعد از ظهر چهارشنبه هست مشهد رو بهتر و بیشتر تحت تاثیر قرار بده.:بای: (بر اساس این آبدیت مشهد حداقل 15 و حداکثر 30 میل برف میاد)</p>

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه ریزش هوای سرد در بامداد چهارشنبه:
jshb5x5dzamh2qkgx.jpg

aznavar

کاربر ويژه
ی پیشبینی قدیمی چینی میگه که هر وقت دور ماه حلقه بزنه روز بعدش بارندگی خوبی پیش میاد:خنده1: الانم حلقه زده:شاد2:

aria_tehran

کاربر ويژه
در مورد تیکه اولش موافقم اما درمورد تیکه دوم نه اتفقن مادر من میگفت انچنان تفاوت اشکاری بین برف جنوب شهر وشمال شهر وجود نداشت نهایت بین 5تا 7سانت خودش میگفت من نمیدونم چرا اینجوری شده ولی من میگم به خاطر الودگی شدید در مرکز وجنوب شهره چون شهریار که جنوب تر از ماست توسیستم قبلی اندازه شمال شهر برف امده بود ومدارسشم تعتیل شده بودن حتی رفیقم میگفت دانشگاه ازاد اسلام شهرم 2سانت برف نشسته بود !!!!

واقعا برا منم جالبه که شهرای کم ارتفاع تر از جنوب تهران انقد برف میاد
قطعا دلیلی داره و آلودگی و گرمایش شهری هم دلیل اونه
_______
خب اون موقع ها طوری نبود که تا 2000 متری خونه بسازن برن بالا که:خنده1:
شمال شهر تهران بسیار کم ارتفاع تر از الان بود

ولی خب چون آلودگی و گرمایش شهری نبود تفاوت بین برف شمال و جنوب تهران کم تر احساس میشد
وگرنه به طور علمی هم بخوایم بررسی کنیم با افزایش ارتفاع همیشه سرما بیشتر و برفم بیشتر میشه

saeed hh

کاربر ويژه
واقعا برا منم جالبه که شهرای کم ارتفاع تر از جنوب تهران انقد برف میاد
قطعا دلیلی داره و آلودگی و گرمایش شهری هم دلیل اونه
_______
خب اون موقع ها طوری نبود که تا 2000 متری خونه بسازن برن بالا که:خنده1:
شمال شهر تهران بسیار کم ارتفاع تر از الان بود

ولی خب چون آلودگی و گرمایش شهری نبود تفاوت بین برف شمال و جنوب تهران کم تر احساس میشد
وگرنه به طور علمی هم بخوایم بررسی کنیم با افزایش ارتفاع همیشه سرما بیشتر و برفم بیشتر میشه

اون بالا شهری که اون میگفت منظورش تجریش ودر اون حدودهاست یعنی تفاوت برف جنوب شهر تا تجریش بین 5یا 6یا نهایت7سانت نه اینکه اونجا30سانت بیاد محل ما هیچی نیاد

aria_tehran

کاربر ويژه
اون بالا شهری که اون میگفت منظورش تجریش ودر اون حدودهاست یعنی تفاوت برف جنوب شهر تا تجریش بین 5یا 6یا نهایت7سانت نه اینکه اونجا30سانت بیاد محل ما هیچی نیاد

البته اینم بگم که قدیما سرما بسیار سخت بود و این سرما با برف خوب همراه میشد و تو سرمای شدید برف تقریبا یکسانی میشینه
ولی مثلا فرض کن الان دما به زور میشه 0 بعدم بارش خوبی هم زیاد رخ نمیده و نبایدم چیزی بشینه!
اگه همون بارشی که توی تجریش رخ داد از موج پیش تو اینجا ها هم رخ میداد حداقل یه یکی دو سانتی سفید میشد همه جا

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا برف شدیدی بیاد +1 و 0 نداره همش میشینه . جنوب و مرکز فرقی نداره . مهم اینه که شدید بباره . سری قبل که سمت ما خوب ننشست برف شدید نمیبارید . ملایم بود و دما +1 واسه همون کم نشست

دما 0 که باشه اگر شدید هم زیاد نباشه سریع میشینه .

به هر حال من سعی میکنم امیدوارم باشم سرما تقویت شه . اگرم برف سمت ما و کلا تهران جالب نیاد بازم امیدوارم سری بعدش بیاد . دنیا که قرار نیست تموم شه . نیم متر برفم بیاد بعده یه هفته یاد و خاطرش فقط میمونه و دیگه اون حس خوشحالیش تموم میشه

از امیدواریت خوشم میاد:خنده1:
کاش منم یکم مثل تو بودم

saeed hh

کاربر ويژه
البته اینم بگم که قدیما سرما بسیار سخت بود و این سرما با برف خوب همراه میشد و تو سرمای شدید برف تقریبا یکسانی میشینه
ولی مثلا فرض کن الان دما به زور میشه 0 بعدم بارش خوبی هم زیاد رخ نمیده و نبایدم چیزی بشینه!
اگه همون بارشی که توی تجریش رخ داد از موج پیش تو اینجا ها هم رخ میداد حداقل یه یکی دو سانتی سفید میشد همه جا

اصلن میدونی چرا برف اونجا الان بیشتر شده فقط بیشتر بخاطر دما هستش چون دما خیلی توبرف تاثیر داره والودگی هم بشترین تاثیرو رو دما میذاره مخصوصن رو دمای کمینه که همین باعث میشه برف انقدر فرق پیدا کنه

mikadd

کاربر ويژه
اصلن میدونی چرا برف اونجا الان بیشتر شده فقط بیشتر بخاطر دما هستش چون دما خیلی توبرف تاثیر داره والودگی هم بشترین تاثیرو رو دما میذاره مخصوصن رو دمای کمینه که همین باعث میشه برف انقدر فرق پیدا کنه

ارتفاع هم باید در نظر گرفت

mohamad$

کاربر ويژه
عجب بحثی شده برف تهران . :خنده1:

من خدمت اریا بگم محله ما فقط نیم ساعت برف شدید بارید و من دقیقا اون لحظه داشتم میرفتم بیرون و داشت همه جا رو سفید میکرد تو همین 10 دقیقه اول . ولی بعدش باز بارش ضعیف شد .

برف که شدید بشه دما رو به تنهایی میاره پایین .

aria_tehran

کاربر ويژه

حرفت کاملا درسته به نظرم
من برم دیگه
خدافظ همگی
:بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم دوشنبه هفته بعد

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%21180%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212012122412%21%21chart.gif

حالا دیگه میتونم با خیال راحت برم بخوابم آخیش

خدا رو شکر

رسالت امشب ما هم به اتمام رسید

mohamad$

کاربر ويژه
نروز بارش تهران و از 23 میل کرد 19 میل و سرما هم فکر کنم یکم ضعیف کرد . صبحی اپدیت بهتری بود .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا