• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بد بخت گفته بود برف میاد یکم تو مقدارش اشتباه کرد./ ای سی ام هم در مقدارش اشتباه کرد!!

کچا اشتباه کرد سامان جان؟؟؟ دقیقا روز قبل بارش بارشمون رو به حدود 27 میلیمتر رسوند که 34.1 اومد. ولی GFS چی؟؟؟ 10 میل زده بود که سه برابرش اومد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
wm7wvir.GIF

samann

کاربر ويژه
حالا که این بحث شد دوستان یه پیش بینی بکنین :
نظر من: کمینه دمای این هفته مشهد ماکزیمم: 10-
بارش برف این هفته مشهد بین 15 الی 17میل
برف مشهد بین 12 الی 15سانت
حالا عاشقان ای سی ام هم نظرتونو بگین.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه وقوع طوفان( هاریکین) اقیانوس هند نقش بارزی رو در ادغام دو سامانه کم فشار جنوبی و سرد و پرفشار شمالی ایفا میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش برف این هفته مشهد بین 15 الی 20 میل
برف مشهد بین 12 الی 17 سانت

سامان جان

خیلی دوست داریم عزیز دل:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش برف این هفته مشهد بین 15 الی 20 میل
برف مشهد بین 12 الی 17 سانت

ECM هم مدل معركه اي نيست ولي دقتش خيلي بيشتر از GFS هست ولي به نظرم بيشتر از 30 سانت برف داريم و كمينه هم به -15 خواهد رسيد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه که امشب شدت وزش باد در سواحل دریای خزر و جهنم یخی ایران سرخس افزایش چشمگیری خواهد یافت:

extreme_forecast_index_fx%211%21Africa%2110m%20wind%20gust%21pop%21od%21enfo%21efi_10fgi%212012122400%21chart.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
زمین صاعقه زده
خبرگزاری فارس: یک رگه نور در آسمان و سپس صدایی بلند که به آن رعد و برق یا صاعقه می‌گویند، این پدیده چه تأثیری می‌تواند بر یک زمین چمن داشته باشد؟

به گزارش سرویس خواندنی‌های خبرگزاری فارس، تصویری که در زیر می‌بینید حاصل از بر خود صاعقه با یک زمین گلف است، این عکس را یک گلف آموز که در این زمین تمرین می‌کرده ثبت کرده و اشتراک آن در اینترنت بحث‌های زیادی را به راه انداخته است. البته عده ای معتقدند که این تصویر فتوشاپی است اما برای رد یا تایید این موضوع سندی در دست نیست.
13911002000633_PhotoL.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بامداد پنجشنبه هم که در بخش وسیعی از ایران وزش شدید باد حرف اول رو خواهد زد پس احتمال کولاک برف بسیار بالا بنظر میرسه!!!

منتهی این نقشه مربوط به صبح امروز هست:

extreme_forecast_index_fx%213%21Africa%2110m%20wind%20gust%21pop%21od%21enfo%21efi_10fgi%212012122400%21chart.gif

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارش برف این هفته مشهد بین 15 الی 17میل
برف مشهد بین 12 الی 15سانت

سامان خدا کنه همین قدرم بیاد واقعا دلم برای همین برفم تنگ شده ولی اگه نروژ تا ابدیت فردا صبح بالای 20 میل برای مشهد بزنه و بارشا یکدفعه تحلیل نرن من میگم حداقل 20 تا رو میاد.

ali.doosti

کاربر ويژه

راستی علی جان

تو این چند وقته که ما باهم آشنا شدیم و من این نقشه های مدل اسمبل رو میذارم ، میخواستم بدونم که پیش بینی هاش واسه خوزستان تا چه حد جواب داده ؟!!میشه یک توضیحی بدی در این خصوص؟

ممنون از لطفت

راستش امیرمحسن عزیز نه تنها اسمبل که بقیه مدل ها هم معمولا برای دزفول بیش از حد پیش بینی می کنن!به طوری که تا حالا سورپرایز نشدیم که مثلا کمترپیش بینی کننو یهو دوبرابرش بیاد!معمولا مثل همین پیش بینی و پیس بینی قبلی که اونم ماکزیمم و رنگ قرمز برای ما بود به نظرم بالاتر از 50 تا نیاد!درواقع یه پیوستگی بین اینجا و ارتفاعات شمال شهر که بارششون بسیار بیشتر از ماست (برای مثال سد دز که 25کیلومتری ماست ولی در مناطق کوهستانیه و بارش تا حالا حدودای50 تایی بیشتر بوده!)رو در نظر می گیرن!
البته به دلیل ماهیت بارش اینجا که معمولا رگبارین و حجمی از آب به طور ناگهانی ودریک منطقه خاص نازل می شه پیش بینیش واقعا سخته به طوری که خیلی وقتا شده منطقه ما سیل اومده ولی صفی آبادی که 20 کیلومتری جنوبه خیلی ناچیز ثبت کرده...
من خودم به accuweather علاقه بیشتری دارم که مدلی که استفاده می کنه رو بب اطلاعم!مثلا همین الآن برای 4روز آینده بارش زده ولی نروژ هیچ بارشی پیش بینی نکرده و من مطمینم در اون روز سیستم داریم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ارادت داریم خدمت تمام دوستان
واقعا دوست دارم نظرتو بدونم محسن جان در باره برف چهار شنبه مشهد
البته من مقادیرمو یکم اصلاح کردم/

لطف دارید عزیز جان

ولی شما که میدونید من علاقه زیادی به اعلام پیش بینی بارش به میلیمتر و سانتیمتر ندارم.

بنظر من هرچی که خدا قسمت کنه دست گلش درد نکنه .:گل:

بنظر من بارش مطلوب خواهد بود.:زمستان:

samann

کاربر ويژه
ECM هم مدل معركه اي نيست ولي دقتش خيلي بيشتر از GFS هست ولي به نظرم بيشتر از 30 سانت برف داريم و كمينه هم به -15 خواهد رسيد
امیر محسن - ارش و دوستان غیر مشهدی هم اگه بگن نظرشونو خوشحال میشیم.
سامان: برف 12- 15 cm-بارش 15 الی 17-کمینه 10-
heaven: برف 30 سانت-کمینه 15-
دوست دارم بچه ها یه پیش بینی بکنین ( الان دو روز مونده به چهارشنبه ) و فکر میکن دیگه باید به یه جمع بندی رسیده باشیم

aria_tehran

کاربر ويژه
نمیدونم این تهران براچی اینجوریه
به زور مثلا میشه 1-
با این روند سالای دیگه فکر کنم ما تهرانیا به دیدن برف توی آسمون راضی بشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا