• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه

لطف دارید عزیز جان

ولی شما که میدونید من علاقه زیادی به اعلام پیش بینی بارش به میلیمتر و سانتیمتر ندارم.

بنظر من هرچی که خدا قسمت کنه دست گلش درد نکنه .:گل:

بنظر من بارش مطلوب خواهد بود.:زمستان:

میدونم محسن جان صحبتی که قبلا داشتیم میدونم شما کلا به پیش بینی عددی اعتقادی ندارین. حالا یه جور قماره دیگه ادم اینجا پیش بینی کنه که چیزیو که از دست نمیده:فرار: حالا شما هم یه پیش بینی درباره کمینه دما و بارش رخ داده داشته باشین.

ali.doosti

کاربر ويژه
و یه چیز دیگه!در مورد توزیع بارش من تا حالا هیچ مدلیو ندیدم که جواب بده!حالا چهارشنبه میگم.کل بارشمون توچندساعت رخ داده!برای مثال سیستم قبلی در بازه 6ساعته اون حجم بارش اومد و مثلا اگر فورکا می خواست تو نمودارش بیاره یه ستون 30 م.م و دو تا 5م.م کافیه و هیچ وقت این توزیع که می گن رخ نمی ده(اشاره به همون بارش رگباری...)

پسرخاله

کاربر ويژه
اصلا نمیشه برای بارش تهران میلیمتر یا سانت گفت واقعا آدم میمونه چی بگه چون حتی احتمال اینکه فقط یه بارش خفیف داشته باشیمم میره هر چند شایدم برف سنگینی بزنه!:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از دست این اخبار تلویزیون تا این موقع همه رو سر کار گذاشته ، اگه هرجای دیگه دنیا بود کلی اطلاعیه و گزارش تصویری و اطلاعیه میذاشتند.!!!!!!!!!!!!

منتهی حق هم دارن اگه بگن برف و یرمای عجیب و غریب میاد ملت کپ میکنند

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش ما هم یک ساعتی هست قطع شده ولی هوا تمام ابریه و احتمال بارش بالا...در حد 1 م.م بیشتر نیومد!برم ظرفامو بذارم که ایشالا پر شن دیگه؛)

aria_tehran

کاربر ويژه
ای بابا . شما که همیشه نامیدی . :خنده1:با همین اپدیت هم ممکنه چهارشنبه کل شهر از بالا تا پایین سفید بشه :بای:

من همیشه واقع بینم.هیچ وقت هم از اغراق خوشم نمیاد
برای همین میدونم که از این سیستم هم تهران چیزی گیرش نمیاد جز برف آبکی
البته اینم بگم که بحث نیمه ی شمالی شهر جداست:بای:

موج قبلی هم در دمای 1 و 0 همش داشت بارون و گاهی برفاب میومد
این نشون دهنده ی اینه که تهران (مرکزش حداقل) برای برف خوب نیاز به دمای 1- به پایین داره نه 1 و 0!!

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه غول گفت شدت بارش در خراسان رضوی- جنوبی و بخشهایی از خراسان شمالی بالا خواهد بود.

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان توراخدا بگو اصفهان وشاهین شهر بلاخره برف میاد یانه.اگه میاد چند سانت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میدونم محسن جان صحبتی که قبلا داشتیم میدونم شما کلا به پیش بینی عددی اعتقادی ندارین. حالا یه جور قماره دیگه ادم اینجا پیش بینی کنه که چیزیو که از دست نمیده:فرار: حالا شما هم یه پیش بینی درباره کمینه دما و بارش رخ داده داشته باشین.

از دست شما سامان جان

آدم رو تو معذوریت قرار میدین!!!!!!!!!

تو پیش بینی عددی در فصل زمستان من پیش بینی سایت اکیوریت ودر رو تا حدود زیادی قبول دارم!!

چون پیش بینی ساعت به ساعتش رو در چند تجربه قبلی خیلی دقیق دیدم!!!!!!

aria_tehran

کاربر ويژه

این نشون دهنده ی اینه که تهران (مرکزش حداقل) برای برف نیاز به دمای 1- به پایین داره نه 1 و 0!!

سالشو یادم نیست ولی یادمه یه سال زمستون یک روز تمام برف متوسط و بعضی وقتا درشت تو دمای بین 1 تا 1- بارید و آخر سر در حد نیم تا یک سانت بعضی جاهای مستعد نشستن برف برف نشست

mohamad$

کاربر ويژه
نمیدونم این تهران براچی اینجوریه
به زور مثلا میشه 1-
با این روند سالای دیگه فکر کنم ما تهرانیا به دیدن برف توی آسمون راضی بشیم

چون سیستم سرماش ضعبفه . پیشبینی فورکا و نروژ منفی 8 و منفی 9 درجه زدن برای مهراباد بعد از خروج سیستم /

سری قبلی اینطور شد که سرما خوب رو تهران نیومد و همیشه یک اتفاق تکرار نمیشه .

saeed hh

کاربر ويژه

این نشون دهنده ی اینه که تهران (مرکزش حداقل) برای برف نیاز به دمای 1- به پایین داره نه 1 و 0!!

راستی چرا این جوری شده قبلن جنوب شهر با دمای 3یا4یا حتی5 برف میومد وحتی میشست ولی الان بادمای 1و0بارون میومد سیستم قبلی :52:

aria_tehran

کاربر ويژه
چون سیستم سرماش ضعبفه . پیشبینی فورکا و نروژ منفی 8 و منفی 9 درجه زدن برای مهراباد بعد از خروج سیستم /

سری قبلی اینطور شد که سرما خوب رو تهران نیومد و همیشه یک اتفاق تکرار نمیشه .
تا این سرما و بارش بیان یه بارم که شده با هم ادغام شن زمستون میبینی تموم شده!!

aria_tehran

کاربر ويژه
راستی چرا این جوری شده قبلن جنوب شهر با دمای 3یا4یا حتی5 برف میومد وحتی میشست ولی الان بادمای 1و0بارون میومد سیستم قبلی :52:
بر حال گرمایش شهری تاثیر خودشو میذاره.
البته موج با موج هم فرق داره و نمیشه فقط به گرمایش شهری ربط داد.

saeed hh

کاربر ويژه
به نظرم برف محله ما تا زیر حکیم هیچ فرقی انچنانی نداره (نهایت 2سانت) و اصل برف از اون جا شروع میشه :خنده1:

aria_tehran

کاربر ويژه
مادرم تعریف میکرد میگفت خونشون که جنوب شهر فعلی تهران بوده تو زمستونا انقد برف میومده که همه جا بسته میشده
فکر کنم تو اون مواقع شمال تهران یه n متری برف میومده:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
آریا برف شدیدی بیاد +1 و 0 نداره همش میشینه . جنوب و مرکز فرقی نداره . مهم اینه که شدید بباره . سری قبل که سمت ما خوب ننشست برف شدید نمیبارید . ملایم بود و دما +1 واسه همون کم نشست

دما 0 که باشه اگر شدید هم زیاد نباشه سریع میشینه .

به هر حال من سعی میکنم امیدوارم باشم سرما تقویت شه . اگرم برف سمت ما و کلا تهران جالب نیاد بازم امیدوارم سری بعدش بیاد . دنیا که قرار نیست تموم شه . نیم متر برفم بیاد بعده یه هفته یاد و خاطرش فقط میمونه و دیگه اون حس خوشحالیش تموم میشه

saeed hh

کاربر ويژه
مادرم تعریف میکرد میگفت خونشون که جنوب شهر فعلی تهران بوده تو زمستونا انقد برف میومده که همه جا بسته میشده
فکر کنم تو اون مواقع شمال تهران یه n متری برف میومده:خنده1:

در مورد تیکه اولش موافقم اما درمورد تیکه دوم نه اتفقن مادر من میگفت انچنان تفاوت اشکاری بین برف جنوب شهر وشمال شهر وجود نداشت نهایت بین 5تا 7سانت خودش میگفت من نمیدونم چرا اینجوری شده ولی من میگم به خاطر الودگی شدید در مرکز وجنوب شهره چون شهریار که جنوب تر از ماست توسیستم قبلی اندازه شمال شهر برف امده بود ومدارسشم تعتیل شده بودن حتی رفیقم میگفت دانشگاه ازاد اسلام شهرم 2سانت برف نشسته بود !!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا