• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
دوستان مطلبی در سایت هوافضا آمریکا ( noaa ) توجه من رو به خودش درباره گرمایش زمین به خودش جلب کرده !
اینم متنش :

amir tehranpars

کاربر ويژه
ماهان جان چرا گرمباد در شهرهای جلگه ای خزر هنوز شروع نشده؟؟؟

Gorgan

Current conditions

+11 °C
w270.gif
5 m/s

Overcast
Feels Like: +11°
Barometer: 1015.6 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 85.6%
Visibility: 2 km

Sun rise: 06:49
Sun set: 17:23

Rasht

Current conditions

+10 °C
w000.gif
1 m/s

Overcast
Feels Like: +10°
Barometer: 1015.2 hPa
Dewpoint: +8°
Humidity: 87.3%
Visibility: 4 km

Sun rise: 07:09
Sun set: 17:42

رخصت ماهان جان !
به علت رطوبت بالا !

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان !

مقایسه چند روز از زمستان پارسال( که عادی و بدون ناهنجاری بود ) و زمستان امسال برای اردبیل!

دیگه واقعا نوبرشو آورده!!! تحمل این زمستون داره عذابم میده...

امسال:

پارسال:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

samann

کاربر ويژه
به به دمای فعلی مشهد 17
امروز بعضی از درختا جوونه کردن طفلیا فک کردن بهاره!! در 19 بهمن 91

samann

کاربر ويژه
ایا امسال هم دریای سیاه در اواخر بهمن بیدار خواهد شد؟ و مشهد رو در اسفند ماه سیراب خواهد کرد؟ یاد اسفند 90 بخیر که تا اخرین روزش ما رو از نعمت برفش محروم نکرد!!! دارم به این قضیه فک میکنم که اگه اون ناهنجاری اذر نبود و اون دو هفته یخبندون و برف رخ نمیداد امسال چی بر سرمون میامد؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ایا امسال هم دریای سیاه در اواخر بهمن بیدار خواهد شد؟ و مشهد رو در اسفند ماه سیراب خواهد کرد؟ یاد اسفند 90 بخیر که تا اخرین روزش ما رو از نعمت برفش محروم نکرد!!! دارم به این قضیه فک میکنم که اگه اون ناهنجاری اذر نبود و اون دو هفته یخبندون و برف رخ نمیداد امسال چی بر سرمون میامد؟

درود سامان عزیز:گل::گل:

خوبی قربان؟؟؟خدا کنه بیدار شه!!!خداوکیلی خسته شدیم از این وضعیت!!!راستی وضعیت شاخص ها چطور شدن؟؟؟امیدوارکننده شدن یا نه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا