• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
g45hnvaaoifk4yuxgceo.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان ارجمند.
ناهنجاری بارشی 4هفته پیش رو. ظاهرا از هفته آینده به بعد بارش های خوبی در نقاط مختلف کشور اتفاق خواهد افتاد.

wk1.wk2_20130206.gif

wk3.wk4_20130206.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
تا به امروز مشهد حدودا باید 80 میل بارش میداشت که این عدد تا به امروز 50 میل افزایش رو نشون میده !:گل:

والا طبق جدول سایت هواشناسی استان نرمال مشهد تا امروز 89 میلی متر و بارش امسال 119 میلی متر بوده که میشه 30 میلی متر بیش از نرمال . این اعداد رو از کجا آوردی نمیدونم
در ضمن دمای بهمن ماه هم 7 درجه بیش از نرمال بوده

Dr.ben

کاربر ويژه
ای وای! دوباره رفتیم دمای بالاتر از نرمال:

CFSv2.Prec.20130207.201303.gif

CFSv2.T2m.20130207.201303.gif

هی هی هی!!

خیلی وقته دیگه بارون نزده
رنگ عشق به این خیابون نزده
خیلی وقته ابری پرپر نشده
دل آسمون سبکتر نشده
مه سرد رو تن پنجره ها
مثل بغض توی سینه منه
ابر چشمام پر اشکه ای خدا
وقتشه دوباره بارون بزنه
خیلی وقته که دلم برای تو تنگ شده
قلبم از دوری تو بدجوری دلتنگ شده
قلبم از دوری تو بدجوری دلتنگ شده
بعد تو هیچ چیزی دوست داشتنی نیست
کوه غصه از دلم رفتنی نیست
حرف عشق تو رو من با کی بگم
همه حرفا که آخه گفتنی نیست

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وضعیت فعلی بجنورد{عکسا رو چون حجمشون رو یک دهم کردم؛کیفیتشون پایینه،شرمنده:خجالت2:}،درضمن دوربینم هم دوربین گوشیه که مزید بر علت شده تا عکسا بد بشه

lkhfghdyq0ub5dhsf7w.jpg

vaf3k3c2a3iwilcwv4b.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
قوچان
بارش امسال از اول مهر تا این لحظه 110.7
سال گذشته مدت مشابه 223.8
میانگین بلند مدت 131

وضعیت : خشکسالی متوسط

درگز
امسال 81
پارسال 184.5
میانگین تا 19 بهمن 109.2

وضعیت : خشکسالی متوسط

پس وضعیت شمال شرق اونجوری که بعضی دوستان اصرار می کنند خوب نیست که بماند خراب است
مشهد هم شانس اورده که 30 میل بالای نرماله

Dr.ben

کاربر ويژه
هوررااا!! امروزم گرم باد نتونست رشت رو به اشغال خودش در بیاره! :ایست: :ذوق زده: :ایول: دیگه دلمون رو به چی خوش کنیم، مجبوریم دور واستیم واسه گرم باد نامرد، که امسال هی ما رو اسیر خودش کرده :تنبیه: :مجروح:، زبون درازی کنیم! :71: :sanjaghi: :99:

Dr.ben

کاربر ويژه
گزارش بارش خون از تبریز و شمالغرب کشور اون علی کجاست؟؟؟؟

1
Tabriz (Iran)
8.0 mm
2
Maragheh (Iran)
6.0 mm
3
Mohabad (Iran)
6.0 mm
4
Saghez (Iran)
6.0 mm
5
Ilam (Iran)
5.0 mm
6
Makko (Iran)
3.0 mm
7
Sanandaj (Iran)
2.4 mm
8
Khoy (Iran)
2.3 mm
9
Meyaneh (Iran)
2.1 mm
10
Zanjan (Iran)
1.1 mm
11
Sarab (Iran)
1.0 mm
12
Kermanshah (Iran)
0.2 mm
13
Ahar (Iran)
0.0 mm

سلام فراوان به محمود عزیز. :احترام:

mahmood600

کاربر ويژه
سلام فراوان به محمود عزیز. :احترام:

سلام بر بهزاد عزیزم:گل::گل: خوبی داداشی دلم برات تنگ شده هم برای تو هم برای امیر مسعود چه خبرا؟؟؟
اقا دیگه دل و دماغ با این الگوهای واسمون نمونده تمام امید ما به بارشهای اسفند و فروردین شده تا بببنیم انجا چه خوابی برامون در نظر گرفته شده

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیزم:گل::گل: خوبی داداشی دلم برات تنگ شده هم برای تو هم برای امیر مسعود چه خبرا؟؟؟
اقا دیگه دل و دماغ با این الگوهای واسمون نمونده تمام امید ما به بارشهای اسفند و فروردین شده تا بببنیم انجا چه خوابی برامون در نظر گرفته شده

خوبم. من هم همینطور. فکر کنم امیر مسعود هم از زمستون بهاری اردبیل خیلی ناراحت باشه، اردبیل بدترین زمستونش رو در سال های اخیر داره پشت سر میذاره. اگه تا چند روز دیگه اکی بدن، این ترم چند واحدی یه شهر نزدیک به شما دارم، امیدوارم فرصت بشه شما رو ببینم :گل:

mahmood600

کاربر ويژه
خوبم. من هم همینطور. فکر کنم امیر مسعود هم از زمستون بهاری اردبیل خیلی ناراحت باشه، اردبیل بدترین زمستونش رو در سال های اخیر داره پشت سر میذاره. اگه تا چند روز دیگه اکی بدن، این ترم چند واحدی یه شهر نزدیک به شما دارم، امیدوارم فرصت بشه شما رو ببینم :گل:
انشاا.... امدی حتما بهم خبر بده داداش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا