• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
ایا امسال هم دریای سیاه در اواخر بهمن بیدار خواهد شد؟ و مشهد رو در اسفند ماه سیراب خواهد کرد؟ یاد اسفند 90 بخیر که تا اخرین روزش ما رو از نعمت برفش محروم نکرد!!! دارم به این قضیه فک میکنم که اگه اون ناهنجاری اذر نبود و اون دو هفته یخبندون و برف رخ نمیداد امسال چی بر سرمون میامد؟
90 هم دست کمی از 91 نداشت

samann

کاربر ويژه
درود سامان عزیز:گل::گل:

خوبی قربان؟؟؟خدا کنه بیدار شه!!!خداوکیلی خسته شدیم از این وضعیت!!!راستی وضعیت شاخص ها چطور شدن؟؟؟امیدوارکننده شدن یا نه؟؟؟
درود محمد جان
وضعیت شاخص نوسان اطلس شمالی خوبه و شرایط برای انتقال رطوبت به شمال و شمال شرق اماده است اما مورد نگران کننده وضعیت نوسان قطبی است که اصلا تحت هیچ عنوان خوب نیست/ ریزش هوای سرد عرضهای شمالی وجود نداره و این دماهای بالاتر از نرمال رو در نیمه شمالی کشورباعث میشه که من مدام میگفتم و بر وجودش هم پافشاری میکردم/ امسال دقیقا نقطه مقابله پارساله/ بر عکسه پارسال که درختا دیر سبز شدن, امسال با این وضعیت تا اواسط اسفند احتمالا سبز میشن. امروز که اولین نشونه هاشو توی بعضی از درختا دیدم.
با این تفاصیل احتمال سرمازدگی محصولات باغی به دلیل سرمای ناهنجار و غیر مترقبه و صد البته کوتاه مدت بعد از یک دوره گرما افزایش پیدا میکنه. یعنی باید انجور بگیم که هرچه قدر پارسال وضعیت محصولات کشاورزی شمال شرق به علت وضعیت دمایی مناسب و افزایش دما با یک شیب صعودی ملایم خوب بود امسال متاسفانه با این وضعیت و ناهنجاری های دمایی در جهت بالا بودن دما نسبت به نرمال و ناهنجاری دما بد پیش بینی میشه.

aria_tehran

کاربر ويژه

90 اتفاقا خیلی خوب بود
حداقلش این بود که یه بار برف 20 سانتی اومد و تا چند روز هم موند.کل اشرفی اصفهانی با اون برف بسته شد
امسال حتی دیدن برف در آسمون آرزو شده واسمون چه برسه به نشستن برف!!!!!!

samann

کاربر ويژه
اسفند 90 واسه شمال شرق خیلی خوب بود اما واسه تهران نمی دونم/
از اواخر بهمن ماه معمولا بیداری دریای سیاه و هنر نماییش در شمال و شمال شرق شروع میشه. باید دید با این وضعیت امسال چکار خواهد کرد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود محمد جان
وضعیت شاخص نوسان اطلس شمالی خوبه و شرایط برای انتقال رطوبت به شمال و شمال شرق اماده است اما مورد نگران کننده وضعیت نوسان قطبی است که اصلا تحت هیچ عنوان خوب نیست/ ریزش هوای سرد عرضهای شمالی وجود نداره و این دماهای بالاتر از نرمال رو در نیمه شمالی کشورباعث میشه که من مدام میگفتم و بر وجودش هم پافشاری میکردم/ امسال دقیقا نقطه مقابله پارساله/ بر عکسه پارسال که درختا دیر سبز شدن, امسال با این وضعیت تا اواسط اسفند احتمالا سبز میشن. امروز که اولین نشونه هاشو توی بعضی از درختا دیدم.
با این تفاصیل احتمال سرمازدگی محصولات باغی به دلیل سرمای ناهنجار و غیر مترقبه و صد البته کوتاه مدت بعد از یک دوره گرما افزایش پیدا میکنه. یعنی باید انجور بگیم که هرچه قدر پارسال وضعیت محصولات کشاورزی شمال شرق به علت وضعیت دمایی مناسب و افزایش دما با یک شیب صعودی ملایم خوب بود امسال متاسفانه با این وضعیت و ناهنجاری های دمایی در جهت بالا بودن دما نسبت به نرمال و ناهنجاری دما بد پیش بینی میشه.

اوه اوه!!یا اباالفضل!!!سپاس

راستی وضعیت موج اواخر هفته ی آینده رو چطور میبینید؟؟فکر کنم شرایط بارشیش خوب باشه ولی بقول شما شرایط دماییش چنگی به دل نمیزنه!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
90 که واسه شمالشرق خیلی خوب بود،حالا شاید بارش ها زیاد نبودن ولی برف بیشتری داشتیم که این مورد پسند شماست محمدجان:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه
90 اتفاقا خیلی خوب بود
حداقلش این بود که یه بار برف 20 سانتی اومد و تا چند روز هم موند.کل اشرفی اصفهانی با اون برف بسته شد

90 بعد از 83 و 86 و 79 یکی از پربرف‌ترین سالها برای رشت در 15 سال اخیر بود و مجموع برفش هم از 79 بیشتر بود که اون سال یه بار اوایل بهمن 55 سانت بارید. پارسال دو تا برف 25 تا 30 سانتی توی آذر و اسفند و چند تا برف 5 سانتی بارید توی بهمن. فکر نمی‌کنم تا سال‌ها چنین شرایطی تکرار بشه.

samann

کاربر ويژه
اوه اوه!!یا اباالفضل!!!سپاس

راستی وضعیت موج اواخر هفته ی آینده رو چطور میبینید؟؟فکر کنم شرایط بارشیش خوب باشه ولی بقول شما شرایط دماییش چنگی به دل نمیزنه!!
دمای مشهد به 19 رسید چیزه دیگه ای به 20 که چند روز پیش گفتم نمونده . ولا چند تا اپدیته که بارش بارونه خوبی نشون میدن نقشه ها به نظرم یکم دیگه باید صبر کرد اما من به شخصه خوش بینیم به بارش چهارشنبه و پنج شنبه اتی, تا نظر بقیه دوستان چی باشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دمای مشهد به 19 رسید چیزه دیگه ای به 20 که چند روز پیش گفتم نمونده . ولا چند تا اپدیته که بارش بارونه خوبی نشون میدن نقشه ها به نظرم یکم دیگه باید صبر کرد اما من به شخصه خوش بینیم به بارش چهارشنبه و پنج شنبه اتی, تا نظر بقیه دوستان چی باشه

دیروز فکرکنم 20 شده بود مشهد!!!!اتفاقا امیرمحسن عزیز هم به این موج پیشرو خیلی امیدواره و میگه برف خوبی در خراسان خواهد بارید!!!باز هم ممنون سامان عزیز:گل:

samann

کاربر ويژه
دیروز فکرکنم 20 شده بود مشهد!!!!اتفاقا امیرمحسن عزیز هم به این موج پیشرو خیلی امیدواره و میگه برف خوبی در خراسان خواهد بارید!!!باز هم ممنون سامان عزیز:گل:

خواهش میکنم پس دیروز 20 شده. خوب دیگه بهتر از این نمیشه
دمای فعلی مشهد با مسجد سلیمان برابره!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نقشه سطح زمین و فشار سطح دریا با قابلیت آپدیت خودکار

midea.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
90 اتفاقا خیلی خوب بود

90 زمستونی متوسط برای تهران بود . میزان برف شمال تهران که حداقلش کمتر از نرمال بود . زمستون 89 خوب بود .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
90 زمستونی متوسط برای تهران بود . میزان برف شمال تهران که حداقلش کمتر از نرمال بود . زمستون 89 خوب بود .

برف تو زمستون مهمه بارشش اهمیتی نداره . برف 90 افتضاح نبود ولی خوب هم نبود از نظر من . متوسط بود و من راضی نیستم ازش

نمیدونم چی بگم محمد جان،شاید حق باشما باشه محمدجان،چون شهر خودته و بهتر میدونی چه خبر بوده،راستی از مهرداد عزیز خبری نداری؟؟؟؟؟نیستن ایشون؟؟نگرانش شدیم.

mohamad$

کاربر ويژه
نمیدونم چی بگم محمد جان،شاید حق باشما باشه محمدجان،چون شهر خودته و بهتر میدونی چه خبر بوده،راستی از مهرداد عزیز خبری نداری؟؟؟؟؟نیستن ایشون؟؟نگرانش شدیم.

به علت عدم بارش برف مهرداد گفت حوصله فروم ندارم . همونطور که من حوصله ندارم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا