• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed2148

کاربر ويژه
بی خیال هر چی بارید خوش بارید هرچی هم نبارید خوش نبارید ، اصلا به مو چه!!!!!:خنده2:

Abbath

New member
روستای پیچه بن-منتهای الیه شمال شرقی استان قزوین در مرز استان مازندران و کوه های 2000 و 3000

ماهان.

کاربر ويژه
ارتفاع برف ایستگاههای آلمان، یک ساعت پیش

Schneehoehen__Bild,property=default.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
نا شکری نمی کنم

آخه اگه برای شهر شما هم اول هفته بزنه 20 میل باران وبرف و بعد آخر هفته بزنه 000000000000 میل باران وبرف چه حالی میشی ، آخه برچه اساسی چنین پیش بینی مزخرفی می کنه نامرد یعنی چه اتفاقی افتاد که بارش ها نابود شد یه هویی ، از بچه های هواشناس این سئوال رو دارم؟؟؟؟

والا به نظر من اونا دارن به ما لطف میکنن و به ما هم بدهکار نیستن.حداقل از سازمان هواشناسی که برای سه روز اینده هم پیش بینی دقیقی نداره بهتره.
در مورد نابود کردن بارش ها دو سال اینجوری شده و نقشه ها خعلی عوض میشن و تا بارش ها وارد نقشه های سه روزه نشده بهش دل نبند....

Abbath

New member
حسن ختام هم یه چند تا عکس از محلی که هر سال بهار سعی میکنم یه سر برم به اینجا واقع در مرز استان قزوین و گیلان

اون بالای تپه یه امامزاده هست.پدرم میگفت که روی همه این کوه ها از این درخت ها که این طرفا بهش میگن ابرسک بوده،اما مردم به جهت نیاز سوختی :دی بیشترشون رو بریدن،درخت های روی تپه رو هم به خاطر مقدس شمردن نبریدن

mikadd

کاربر ويژه
اینم دمای اکستریم که تو کل نقشه ایران واقعا با شرایط ویزه ای طرفه.من اصلا تعجب نمیکنم دمای اواخر اسفند 25 درجه به بالا باشه شایدم 30
FMA13_WorldExtr_temp.gif

خراباتی

کاربر ويژه
من که به کل گیج شدم از این همه تناقض و اشتباه از پیش بنی بازه زمانی دو هفته ای برای مشهد ، یعنی 30 میل رو نمی تونه از 00000 میل تسخیص بده این سایت منحوس !!!!!

سلام دوستان عزیز
من که خیلی وقته به نقشه ها اعتماد ندارم شما GFS رو نگا کنید طی 24 ساعت آپدیت هایی که میکنه چقدر باهم تفاوت دارند نروژم همینطور امکان داره باز فردا بارشهارو برگردونه پس بیخودی نباید با یک آپدیت خوشحال شد وبا آپدیت دیگه ناراحت چیزی که اینقدر شدید رنگ عوض کنه قابل اعتماد نیست 24 ساعت قبل بارش میشه یه چیزایی میشه فهمید باقیش نقاشیه .
نمی دونم یا تغییرات آب و هوا شدیده یا مدل های فعلی دیگه جوابگو نیستند

ماهان.

کاربر ويژه
حسن ختام هم یه چند تا عکس از محلی که هر سال بهار سعی میکنم یه سر برم به اینجا واقع در مرز استان قزوین و گیلان

اون بالای تپه یه امامزاده هست.پدرم میگفت که روی همه این کوه ها از این درخت ها که این طرفا بهش میگن ابرسک بوده،اما مردم به جهت نیاز سوختی :دی بیشترشون رو بریدن،درخت های روی تپه رو هم به خاطر مقدس شمردن نبریدن

عباس جان عکسات خیلی جالب بودن. این‌همه عکس داشتی و رو نمی‌کردی‌شون؟ :D

rahsazan

کاربر ويژه
درود محمد رضا جان

حس زندگی ندارم والا :ناراحت: شما چطوری؟:گل:

انشالله آسمون بباره و هممون رو خوشحال کنه
بقول امضای علی آقای دوستی:
آرزوهایت را برآورده میکند آنکه آسمانی را میگریاند تا گلی بخندد

والا من درگیر تایپ پایان نامه ام و نمیدونم تا 3 شنبه میرسه یا نه . زمستون امسال فقط شبیه زمستون 91 است ! دی که مشهد بارشهاش کمه همیشه اونقدر برف اومد اونوقت تو بهمن اینطوری و سه روزه فکر کنم ماکزیمم دما به 20 میرسه! بازم خدارو 100 هزار مرتبه شکر گه همین بارشها رو داشتیم و راضیم به رضای خدا

nojeana

کاربر ويژه
خوب اینم یه زمستون نحس و تاریخی ( شاید اولی هاش ) خوب همیشه تو بهمن های این شکلی یه مصیبتی رخ می ده
 جنگ نهاوند  :  در روز پنجم ربیع الاول سال بیست ویکم هجری، برابر با ۲۵ بهمن ۲۰ خورشیدی و ۱۴ فوریه سال ۶۴۲میلادی بین سپاه ایران و اعراب در حمله اعراب به ایران در نزدیکی نهاوند که در منطقه‌ای کوهستانی واقع شده، اتفاق افتاد. جنگ نهاوند که مسلمین آن را فتح‌الفتوح نامیدند یکی از مهم‌ترین جنگ‌هایی است که بین اعراب مسلمان و ایرانیان اتفاق افتاده‌است. ابن اثیر در خصوص علت این نام‌گذاری می‌نویسد «مسلمین فتح نهاوند را «فتح‌الفتوح» نامیدند زیرا بعد از آن ایرانیان نتوانستند جمع شده و در برابر اعراب بایستند، و پس از این جنگ بود که مسلمین سراسر کشور ایران را تصرف کردند، وامپراتوری ساسانی فروپاشید.»

Abbath

New member
عباس جان عکسات خیلی جالب بودن. این‌همه عکس داشتی و رو نمی‌کردی‌شون؟ :D

ممنون،عکسا رو از Panoramio کش زدم :دی

امسال این خدمت کوفتی اجازه نفس کشیدن به من نداد وگرنه خودم خیلی دوست داشتم که بزنم به دشت و کوه و عکس بگیرم،یکی از تفریحات سالمم عکس گرفتن از طبیعت هست :دی

کدخدا

کاربر ويژه
انشالله آسمون بباره و هممون رو خوشحال کنه
بقول امضای علی آقای دوستی:
آرزوهایت را برآورده میکند آنکه آسمانی را میگریاند تا گلی بخندد

والا من درگیر تایپ پایان نامه ام و نمیدونم تا 3 شنبه میرسه یا نه . زمستون امسال فقط شبیه زمستون 91 است ! دی که مشهد بارشهاش کمه همیشه اونقدر برف اومد اونوقت تو بهمن اینطوری و سه روزه فکر کنم ماکزیمم دما به 20 میرسه! بازم خدارو 100 هزار مرتبه شکر گه همین بارشها رو داشتیم و راضیم به رضای خدا

علی کارش درسته :گل:

شرمندم محمد رضا جان من اصلا یادش نبودم....:ناراحت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل:

به به!!!{بجنورد}

Saturday09 FebruarySunday10 FebruaryMonday11 FebruaryTuesday12 FebruaryWednesday13 FebruaryThursday14 FebruaryFriday15 FebruarySaturday16 FebruarySunday17 FebruaryMonday18 February
01d.png
03d.png
01d.png
01d.png
04.png
01d.png
01d.png
01d.png
03d.png
13.png
12°13°10°11°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours2.3 mm precipitation per 24 hours0.7 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours3.5 mm precipitation per 24 hours3.0 mm precipitation per 24 hours

ای خدا!!!!:گریه::گریه::گریه::52::52::قاطی::قاطی:

hamed2148

کاربر ويژه
دما در شمال شرق ايران بشدت بالاتر از نرماله و به همتون قول مي دم اولين عكس از شكوفه هاي امسال رو خودم تو همين جا بزارم ، البته فكر كنم خوشبختانه ديگه سرمايي در كار نباشه و فقط بهار ٢ ماه زودتر اومده . پارسال يادمه تازه اوايل ارديبهشت درختا سبز شد مشهد ولي امسال................

ماهان.

کاربر ويژه
یه جبهه‌ی بارشی از سمت دریای بالتیک و شمال شرق آلمان داره به سمت جنوب و جنوب‌غرب حرکت می‌کنه. فکر می‌کنم منطقه‌ی ما در مسیرش قرار داره و اگه هم‌مسیر باشه باهامون از حدود 4 ساعت دیگه بارش برف سه یا چهار ساعته‌ای در پیش داریم.

انیمیشن رادار

Radarfilm_WEB_DL.gif

ماهان.

کاربر ويژه
دما در شمال شرق ايران بشدت بالاتر از نرماله و به همتون قول مي دم اولين عكس از شكوفه هاي امسال رو خودم تو همين جا بزارم ، البته فكر كنم خوشبختانه ديگه سرمايي در كار نباشه و فقط بهار ٢ ماه زودتر اومده . پارسال يادمه تازه اوايل ارديبهشت درختا سبز شد مشهد ولي امسال................
ناراحت نباش، اولین شکوفه‌های آلوچه روزهای گذشته در شمال وا شدن! دکتر بهزاد عکس‌شون رو گذاشت!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ : 20/11/1391 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بر اساس نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره هواشناسی طی سه روز آینده در غالب نقاط استان جوی پایدار حاکم بوده . از این رو در شهر مقدس مشهد و مناطق صنعتی افزایش آلاینده های جوی دور از انتظار نیست . بر این اساس:پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
جمعه 20/11/1391شنبه 21/11/1391یکشنبه 22//111391
نواحی شمالی کمی تا قسمتی ابری ومه آلود و بتدریج کاهش ابر وزش باد صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و پاره ای نقاط وزش باد صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و درپاره ای نقاط وزش باد
نواحی مرکزی صاف تا کمی ابری گاهی غبار محلی و وزش باد صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و پاره ای نقاط وزش باد صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و در پاره ای نقاط وزش باد
نواحی جنوبیصاف تا کمی ابری گاهی غبار محلی و وزش بادصاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و پاره ای نقاط وزش بادصاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی ودر پاره ای نقاط وزش باد
شهرستان مشهدصاف تا کمی ابری گاهی غبار محلی و وزش بادصاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و وزش بادصاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و وزش باد
کمینه دمابیشینه دماکمینه دمابیشینه دماکمینه دمابیشینه دما
221119218

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در24ساعت گذشته زاوه با حداقل دمای 3- درجه سانتیگراد زیر صفرسردترین و سرخس با حداکثر دمای24 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل وحداکثردمای مشهد2و20 درجه سانتیگراد بوده است . در24ساعت گذشته بارندگی از ایستگاههای هواشناسی استان گزارش نشده است .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا