نا شکری نمی کنم
آخه اگه برای شهر شما هم اول هفته بزنه 20 میل باران وبرف و بعد آخر هفته بزنه 000000000000 میل باران وبرف چه حالی میشی ، آخه برچه اساسی چنین پیش بینی مزخرفی می کنه نامرد یعنی چه اتفاقی افتاد که بارش ها نابود شد یه هویی ، از بچه های هواشناس این سئوال رو دارم؟؟؟؟
مشهد که امسال بد نبوده ناشکری نکن .برف 40 سانتی داشتید چندتا هم 5 سانتی به بالا
ما که رنگ برف ندیدیم چی بگیم ......:ناراحت:
سلام بر محمد عزیزمان:گل::گل::گل:
خوبی ؟
من که به کل گیج شدم از این همه تناقض و اشتباه از پیش بنی بازه زمانی دو هفته ای برای مشهد ، یعنی 30 میل رو نمی تونه از 00000 میل تسخیص بده این سایت منحوس !!!!!
حسن ختام هم یه چند تا عکس از محلی که هر سال بهار سعی میکنم یه سر برم به اینجا واقع در مرز استان قزوین و گیلان
اون بالای تپه یه امامزاده هست.پدرم میگفت که روی همه این کوه ها از این درخت ها که این طرفا بهش میگن ابرسک بوده،اما مردم به جهت نیاز سوختی :دی بیشترشون رو بریدن،درخت های روی تپه رو هم به خاطر مقدس شمردن نبریدن
درود محمد رضا جان
حس زندگی ندارم والا :ناراحت: شما چطوری؟:گل:
عباس جان عکسات خیلی جالب بودن. اینهمه عکس داشتی و رو نمیکردیشون؟
انشالله آسمون بباره و هممون رو خوشحال کنه
بقول امضای علی آقای دوستی:
آرزوهایت را برآورده میکند آنکه آسمانی را میگریاند تا گلی بخندد
والا من درگیر تایپ پایان نامه ام و نمیدونم تا 3 شنبه میرسه یا نه . زمستون امسال فقط شبیه زمستون 91 است ! دی که مشهد بارشهاش کمه همیشه اونقدر برف اومد اونوقت تو بهمن اینطوری و سه روزه فکر کنم ماکزیمم دما به 20 میرسه! بازم خدارو 100 هزار مرتبه شکر گه همین بارشها رو داشتیم و راضیم به رضای خدا
Saturday09 February | Sunday10 February | Monday11 February | Tuesday12 February | Wednesday13 February | Thursday14 February | Friday15 February | Saturday16 February | Sunday17 February | Monday18 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12° | 13° | 8° | 10° | 7° | 1° | 8° | 11° | 8° | 3° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 2.3 mm precipitation per 24 hours | 0.7 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 3.5 mm precipitation per 24 hours | 3.0 mm precipitation per 24 hours |
ناراحت نباش، اولین شکوفههای آلوچه روزهای گذشته در شمال وا شدن! دکتر بهزاد عکسشون رو گذاشت!دما در شمال شرق ايران بشدت بالاتر از نرماله و به همتون قول مي دم اولين عكس از شكوفه هاي امسال رو خودم تو همين جا بزارم ، البته فكر كنم خوشبختانه ديگه سرمايي در كار نباشه و فقط بهار ٢ ماه زودتر اومده . پارسال يادمه تازه اوايل ارديبهشت درختا سبز شد مشهد ولي امسال................
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ : 20/11/1391 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بر اساس نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره هواشناسی طی سه روز آینده در غالب نقاط استان جوی پایدار حاکم بوده . از این رو در شهر مقدس مشهد و مناطق صنعتی افزایش آلاینده های جوی دور از انتظار نیست . بر این اساس:پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
|