• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دست درد نکنه فقط چشمه و آب و اینا داره؟ ارزش داره بکوبی دسته جمعب بری عشق و حال؟

والا تو زیبایی که بینظیره و جنگلهای انبوه ارس ( سروکوهی) و البته حیوانات وحشی از جمله بز کوهی- آهو- قوش- گرگ- پلنگ نادر آسیایی داره.( منطقه شکار ممنوع)

ولی یک مشکل هست که در نقطه صفر مرزی واقع شده و پاسگاه هنگ مرزی و این حرفها داره که معمولا بغیر از عشایر که در بهار و تابستون میان و افرادی که مجوز دارن واسه بقیه یک مقدار اومدن مشکل بنظر میرسه

Dr.ben

کاربر ويژه
ادامه بارش برف در نیویورک، دقایقی قبل (حدود 7:45 دقیقه بعد از ظهر به وقت محلی):

6d21g6iz6d44ugcg9pbz.jpg

fi54g84dgmc0rs71ma6.jpg

2uerx3a4dqb0xkech0r2.jpg

kdp4origz9tj14tlqk2.jpg

jcrdgpw70aukpyzrf8i.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
مشخصه که مردم نیویورک از بارش برف و سفید پوش شدن شهرشون خوشحالن، دارن عکس میگیرین و کلی میذوقن!

19x27amo1j92hz24nyak.jpg

49nzkcj9xzlo5nz2tun.jpg

البته ایشون هم هی میاد برف ها رو جمع میکنه؛ نقش ذوق کور کنندگی داره. نمی ذاره بفهمیم چقدری نشسته!!

uvewjqx3ypfop16lyd.jpg

این عکس هم برای دیدن شدت بارش برف. ببینید چقدر سریع و بعد از حدود 7 دقیقه دوباره همه جا سفید شد (عکس بالا ساعت 8:58 عکس پایین ساعت 9:05 ):

zjdwblvl54yeegpop4jq.jpg

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:
بامدادان چشمان بی رمق ما رو به سفیدی برف کوهستان بکر گلول روشن کردی
سپاس بیکران
:احترام:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر:گل:
یه سلام و خسته نباشید ویژه هم خدمت امیرمحسن عزیزمان:احترام:
عکسهای بسیار زیبایی رو گرفتی

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
از بررسی شرایط آینده نزدیک فقط افسردگی میمونه بعد از این همه گرما و خشکی بازم خبری نیست 3شنبه و 4شنبه میتونیم با اون یه نمه بارونی که میاد نفسای عمیق بکشیم و رسما بهار رو احساس کنیم

کدخدا

کاربر ويژه
محمد جان از قم شرمنده من اینجا کم میام شماهم پی ام نمیدی...فردا ساعت دقیقشو بهم بگو که آن شم بیشتر شرمنده نشم...
یه خرده گرفتاری پیش اومده این چندروز فردا سرم خلوت تره خوشحال میشم ببینمت...
نروژ واس ماهم دود کرد...فردا زیاد میشه ولی منتظر بارش ماورایی نباشید!

درود علی جان.

خواهش میکنم والا من شرمندم .گرفتاری ماهم زیاد شده یه پام خونست یه پام بیمارستان شما ساعتی مشخص کن فقط اخر شب نباشه.سپاسگزارم:گل:

بخش چهارم تصاویر:

در این بخش شکوه و عظمت کوه زیبای زکریای نبی بدون شک حیرت انگیز به نظر میرسه:گل:

در یکی از تصاویر هم به همت زوم بالای دوربین تونستم برای اولین بار تصویری از آرامگاه زکریای نبی رو ببینم:

درود امیر محسن جان

عکس های بسیار زیبا و دلنشینی بود مرسی:گل:

آرامگاه زکریا نبی من نمیدونستم اون قسمت رو کوه.چرا بردنش رو کوه؟

nojeana

کاربر ويژه
از بررسی شرایط آینده نزدیک فقط افسردگی میمونه بعد از این همه گرما و خشکی بازم خبری نیست 3شنبه و 4شنبه میتونیم با اون یه نمه بارونی که میاد نفسای عمیق بکشیم و رسما بهار رو احساس کنیم
ولی یک نقطۀ امید کمرنگ حداقل تجربی ( نه علمی ) وجود داره همیشه یک هفته ای دو هفته بعد از بارش های برف سنگین یا امواج سرما و بارش برف آمریکای شماشرقی و کانادای شرقی بارشهای خوبی در ایران از همون نوع رخ می تقریبا همیشه این شکلی بوده پس ایشاله تغییرات بنیادی در الگوها نزدیک ه و ایشاله هفته های آینده بارشهای برف سراسری و خوب خواهیم داشت فقط موقع ش بده آخر بهمن و برف معمولا تگرگ ریزه ( ژیله ) و موندگاریش کمه.
حالا بره اسفند که دیگه نور علی نور چون اسفند همیشه  تا جائی که یادمه شب برف می باره و روز آّ می شه و بارونی می شه

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود !
برخورد هاریکن با هوای سرد قطبی در شرق آمریکا برای دومین بار در سال اخیر !

j8l453tlqzk16aki5m45.png
[/URL][/IMG]

usr0zikzs18xx8z4qp9.png
[/URL][/IMG]

امروز نیویورک :

pw722ysph1i48ktg5sjj.png
[/URL][/IMG]

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
دمای فعلی 12+
دوستان اگه براتون مقدورهست لطفا گزارشی از دمای شهرتون رو ارائه بدید.امروز مث اینکه میخوایم رکورد دمای بلای نرمال ثبت بشه.(منظورم از دماسنج خودتونه. فورکا و این قبیل سایتا با خطا میزنن مثلا برای الان تهران 15+ زدن که فک کنم اشتباهه)

ماهان.

کاربر ويژه
سلام

همانطور که انتظار می‌رفت از حوالی صبح برف شدت پیدا کرد. ارتفاع برف الان اینجا به 5 سانت و در ایستگاه به 4 سانت رسیده و شدت نسبتن خوبی داره.

وبکم ماگدبورگ

livebild-pal.jpg

aznavar

کاربر ويژه
به دوستدارن برف و سرما دیدن این فیلم رو پیشنهاد میکنم

Time Stood Still 1959

35uli7afuywvozzc2vn.jpg

این فیلم در کوه های سرتاسر پوشیده از برف شمال ایتالیا اتفاق می افتد.و در واقع نشان دهنده ی ارتباط و تعامل دو فرد ، یکی نگهبانی که مدتها در این مکان سکونت داشته و دیگری دانش آموزی جوان که به تازگی به آن مکان پای گذاشته میباشد
در این فیلم دیالوگ ها بسیارکم میباشند و البته همان تعداد کم هم بسیار جالب و زیبا میباشند و فیلم بیشتر براساس مناظر و تصاویر است که بیننده را مجذوب خود میکند.

اینم زیرنویسش:
http://subscene.com/subtitles/time-stood-still-tempo-si-fermato-il/farsi_persian/684118

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام بردوستان عزیز
اول تشکر ویژه از امیرمحسن عزیزبابت عکسای زیباشون...خوشبحال یحیی نبی...عجب جایی رفته!
دوم سجادجان الآن22 درجه ایم...
سوم سیستم پیش رو تغذیه رطوبتی یوخ موجود باز...
چهارم محمد از قم امروز بعدازظهر کامل هستم خبر بده اومدم...همون وای ام پی ام بده داداش :)

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان صبح-ظهر همگی بخیر

ممنون از امیرمحسن عزیز عکس های بسیار زیبائی گرفتن، دست مریزاد:گل:

امروز دیگه صدای خوندن پرنده ها رو در سطح شهر میشه شنید! رسما وارد بهار شدیم! باید با زمستان سال 91 خداحافظی کنیم، البته بهار های زودرس در دنیا کم نیستند! یادم میاد مقاله ای میخوندم در مورد سرما و گرما های شدید در سطح جهانی، اگر درست به یادم مونده باشه نوشته بود حدود سال 1850 در ژانویه، شکوفه های درختان در اروپا باز شدن! فکرش رو بکنید! یعنی تابستان اون سال ملت در ایران درحال برشته شدن بودن!

از این بهار های زودرس در طول زمان عمرمون بیشتر و بیشتر خواهیم دید! تا جائی که ممکنه عملا خبری از زمستان در ایران نباشه!

ماهان.

کاربر ويژه
سلام مجدد

از تصویر وبکم شهر هم مشخصه که بارش برف شدت بسیار زیادی پیدا کرده!

کلی عکس با گوشی‌ام گرفتم ولی کابل گوشی رو یادم رفت بیارم و همین ها رو از خونه با دوربین گرفتم فعلن می‌ذارم. بارش با شدت خوب همچنان ادامه داره و ارتفاع برف به حدود 7 تا 8 سانت رسیده

DSC_0116.jpgDSC_0117.jpg

aznavar

کاربر ويژه
سلام بردوستان عزیز
اول تشکر ویژه از امیرمحسن عزیزبابت عکسای زیباشون...خوشبحال یحیی نبی...عجب جایی رفته!
دوم سجادجان الآن22 درجه ایم...
سوم سیستم پیش رو تغذیه رطوبتی یوخ موجود باز...
چهارم محمد از قم امروز بعدازظهر کامل هستم خبر بده اومدم...همون وای ام پی ام بده داداش :)

ممنون علی جان:گل:
دمای فعلی 14.5+
داره میکشه بالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا