• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
ممنون،عکسا رو از Panoramio کش زدم :دی

امسال این خدمت کوفتی اجازه نفس کشیدن به من نداد وگرنه خودم خیلی دوست داشتم که بزنم به دشت و کوه و عکس بگیرم،یکی از تفریحات سالمم عکس گرفتن از طبیعت هست :دی

منم بعضی از عکس‌هام رو توی پانورامیو می‌ذارم. البته عکس‌های خاصی نیستن ولی خب این سایت هم شده سرگرمی واسم!

http://www.panoramio.com/user/5985400?show=all

Abbath

New member
ناراحت نباش، اولین شکوفه‌های آلوچه روزهای گذشته در شمال وا شدن! دکتر بهزاد عکس‌شون رو گذاشت!

ببین کار به کجا رسیده که زغال اخته های حیاط ما هم شکوفه دادن،به این فاجعه نگن چی میگن پس؟

فردا عکس میگیرم میزارم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
حتی فکر کردن به دمای بالای 40 درجه در شهری مثل تهران یا اصفهان دل آدم رو میلرزونه! تابستان که مشهد بودم دما 40 درجه بود و رسما نمیشد نفس کشید! تهران خنکتر بود!

rahsazan

کاربر ويژه
11949851141210140385.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
با آبدیت های جدید اعصابم خورد شده!!!!حال و حوصله ی موندن ندارم،میرم با موسیقی خودم رو آروم کنم،به امید آبدیت های طلایی واسه سراسر کشور

شب خوش،یا علی.:گل::گل:

nojeana

کاربر ويژه
حسن ختام هم یه چند تا عکس از محلی که هر سال بهار سعی میکنم یه سر برم به اینجا واقع در مرز استان قزوین و گیلان
اون بالای تپه یه امامزاده هست.پدرم میگفت که روی همه این کوه ها از این درخت ها که این طرفا بهش میگن ابرسک بوده،اما مردم به جهت نیاز سوختی :دی بیشترشون رو بریدن،درخت های روی تپه رو هم به خاطر مقدس شمردن نبریدن
همه عکس ها خوشگل بودند ممنون خوب این منطقه غرب نهاوند هم حدود سیاه دره یه منطقه داریم همین شکلی حالا فهمیدم حکمت باقی موندن این بلوط ها هم اینجا چیه چون دقیقا یکی از بلوط ها کلا پارچه سبز بود فکر کنم حالت امامزاده محلی ( البته چون مردم اینجا علی اعلائی هستند به اون نیاز به جای زیارت می گیرن از درخت اسمش یادم رفته سال دیگه می پرسم ) داره و کلی بلوط هم چیدم ازش امسال
%2B%20%28121%29.jpg

%2B%20%28144%29.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
حتی فکر کردن به دمای بالای 40 درجه در شهری مثل تهران یا اصفهان دل آدم رو میلرزونه! تابستان که مشهد بودم دما 40 درجه بود و رسما نمیشد نفس کشید! تهران خنکتر بود!

سلام آرش جان
40 که خوبه تابستون 89 ، به 43 رسید و البته رکوردمون 43.8 تابستان 77 هست
رکورد کمینه هم 28 درجه روز 14 بهمن 50

اختلاف دمای کمینه و بیشینه:71.8 درجه !

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من هم رفتم! با این نقشه ها فقط اعصاب خورد میشه!

شب همگی دوستان خوش:گل:

hamed2148

کاربر ويژه
آقا اون سنجاب بود راسو بود موش بود نمي دونم ولي مي گفتن تو يكي از ايالتهاي آمريكا پيش بيني كرده بود زمستون طؤلاني ندارن ، اونم قاطي كرده بود با اين نقشه ها حالا حالا ها آمريكا سرده ، فكر كنم براي ايران پيش بيني كرده بيچاره......... 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
دعاکنید درختان شکوفه نزنند زیرا اگر درختان شکوفه بزنند بایک سرمای کوچک خشک خواهند شد:خنده1:و
زحمت یک عمر کشاورزان ازبین می رود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
فعلا هستم!!آخه ناوه به این عمیقی چرا بارش کمی واسه کشور داره؟؟؟!!!!نبود پرفشار شمالی باعث این امر میشه؟؟؟

ngp10.500.072.swasia.gif

چرا بعدش این طوری میشه؟؟؟؟

ngp10.500.114.swasia.gif

sinaet

متخصص بخش فوتبال
هیچ کس نیست جواب دهد:135:مثل اینکه مانباید دیگه منتظر برف در مشهد باشیم.

hamed2148

کاربر ويژه
هیچ کس نیست جواب دهد:135:مثل اینکه مانباید دیگه منتظر برف در مشهد باشیم.

داداش گلم ديگه خبري از برف نخواهد شد و شماهم دلت رو ديگه صابون نزن . اين قضيه براي من حل شدس و خيالي بابت برف نيست بارون بباره بقيه چيزا پيش كش

يك احتمال بسيار ضعيف وجود داره كه بارش شمال شرق به هفته بعد شيفت كرده باشه و نروژ دچار اختلال زماني تو پيش بيني شده وبه بارش اين هفته مشهد زياد دل نبند !!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا