• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed2148

کاربر ويژه
خوشبختانه يا بدبختانه هواي مشهد از فردا كمي خنك تر ميشه ولي بجاش آلودگي بيشتر ، با اينكه هواي مشهد به ٢٠ درجه رسيد ولي بسيار هواي پاك و دلپذيري بود . تو اين هفته نسبت به هفته قبل هواي ابري تري رو شاهد خواهيم بود .

پيش بيني براي روز ٢٢ بهمن هواي تمام ابري و نسبتا سرد خواهد بود .

شب خوش دوستان :گل:

mahmood600

کاربر ويژه
سامانه بارشی جدید از روز سه شنبه وارد کشور می شود بارش عمدتا بصورت باران خواهد بود

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!96!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013020812!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!108!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013020812!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!120!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013020812!!chart.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد جان از قم شرمنده من اینجا کم میام شماهم پی ام نمیدی...فردا ساعت دقیقشو بهم بگو که آن شم بیشتر شرمنده نشم...
یه خرده گرفتاری پیش اومده این چندروز فردا سرم خلوت تره خوشحال میشم ببینمت...
نروژ واس ماهم دود کرد...فردا زیاد میشه ولی منتظر بارش ماورایی نباشید!

ali.doosti

کاربر ويژه
توی یه وبلاگ خوندم تابستون امسال یکی از گرمترین تابستونا خواهد بود...البته با این شرایط دارم کم کم به همین میرسم!

ali.doosti

کاربر ويژه
فردا طی یه حرکت انتحاری دمای اینجا به 27 میرسه...یعنی 5 درجه افزایش...
روز یه شنبه هم به 28 میرسه که واقعا جالبه!بعد از اون با ورود سیستم از شدت گرما کاهش پیدا میکنه...
باشد که سعادتمند شویم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]
heart.gif
گزارش تصویری در مسیر منطقه حفاظت شده گلول و سرانی (شیروان) 19 بهمن 1391
سلام دوستان عزیز

روز پنجشنبه 19 بهمن 1391 جهت ماموریت عازم منطقه حفاظت شده گلول و سرانی( شیروان) در خراسان شمالی شدم.

در این روز به دلیل اینکه حجم برف در منطقه حفاظت شده زیاد بود و تنها راه دسترسی این مسیر مسدود بود متاسفانه قسمت نشد که تا گلول برم ولی خوب تونستم مجموعه از عکسهای زیبا رو تهیه کنم که این تصاویر رو به همه دوستان عزیزم در انجمن خانوادگی IRANJOMAN تقدیم میکنم . امیدوارم که از دیدن این عکسها لذت ببرید.

بخش اول تصاویر:

ارتفاع 1600 متر( محدوده روستاهای میلانلو و پالکانلو)

صبح پنجشنبه و آغاز سفر:

از اونجائیکه جاده دسترسی به سد گلول که در ارتفاع 2200 متری از سطح دریا احداث شده ، به دلیل بارش سنگین برف مسدود شده بود ، متاسفانه من تا ارتفاع 1600 متری بیشتر نتونستم برم و از دیدن زیبایی های منطقه حفاظت شده گلول در فصل زمستان محروم شدم:

wx0mhvowlrgfy2pl5ri.jpg

qhrzlzn7d4hndr56h9.jpg

vpi2633z273o0gsn5c8r.jpg

gdqbmc44k93g9j5ffbo.jpg

v8xi8mli3ema3b4nf7o5.jpg

107jb7xugyiddn1mtqhk.jpg

ncowwdq90xxjmbwqxu8o.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش برف در نیویورک، عکس های دقایقی قبل:

jctdi1vav4pfkixz3w.jpg

8vb7spzac765xkgmiybt.jpg

این عزیزان نارنجی پوش سمت چپ تصویر، هر چند دقیقه پیاده روها رو پارو می کنند:

2pnvr20v8vb4ze5lilfx.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بخش دوم تصاویر:

در این تصاویر سعیم بر این بوده که کوههای بلند و پر برفی که منطقه حفاظت شده گلول رو احاطه کرده اند رو از فاصله دور به تصویر بکشم.

بر اساس بررسی های که بر روی نقشه های توپوگرافی منطقه انجام دادم حدا کثر ارتفاع این کوهها در حدود 2800 الی 3000 متر هست.

در تصاویری که در ادامه قرار میدم کوه معروف زکریای پیامبر از جلوه و شکوه خاصی برخودار هست:

jcqw2n62psvr0lzp177.jpg

hv15k645hqsgznogdml.jpg

0oia0xqmech2qe4eugty.jpg

e3mmj77xpx1p4hlb29en.jpg

6px9uwxy1qrl4bdyu7mo.jpg

4z7gft2panstjb1ysox.jpg

9oc19jgyrm0van92cd6m.jpg

4ybpt89huora6n6jdr8.jpg

v7x18t9a5kca7kd1bf.jpg

lju9z7jqo4zy0nbgtmhs.jpg

bx35ezceg5su237s2vdj.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بخش سوم تصاویر:

در این بخش تلاش کردم که حجم نسبتا زیاد برف ،در قله های مشرف به منطقه حفاظت شده رو به تصویر بکشم . همانطوریکه مشاهد میکنید برف موجود در بعضی از این قله ها مستعد سقوط بهمن هست:

68ahxtztykdrlkff8yaq.jpg

38z3i06i94b0hc7ba3ag.jpg

k00a4xz1cke4fihnml0.jpg

9qiz0yemsg8fltfvugzd.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بخش چهارم تصاویر:

در این بخش شکوه و عظمت کوه زیبای زکریای نبی بدون شک حیرت انگیز به نظر میرسه:گل:

در یکی از تصاویر هم به همت زوم بالای دوربین تونستم برای اولین بار تصویری از آرامگاه زکریای نبی رو ببینم:

d9ijcnlpxl83f9m6b0s.jpg

79gxuruvhfy9p0cl6ut.jpg

v8rqbhyeg94zae84bq4.jpg

0345tbp3oqtidftelg8.jpg

1r8rck4u7xyue7fa2a53.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و اینهم تصویر وداع حسرت بار من با منطقه حفاظت شده گلول در غروب پنجشنبه 19 بهمن 1391

واقعا در این لحظه که این مطلب رو می نویسم خیلی دلتنگ اونجا هستم ولی خوب شاید این دوری تا بهار زیبای 92 دوام نداشته باشه و اگه خدا بخواد و عمری باشه دوباره بهار حتما به این منطقه خواهم رفتم:

cwvjbqrfhmh5dnniybm.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
امیر محسن عزیز سلام و خسته نباشید. عکس ها مثل همیشه بسیار زیبا هستن. حس فوق العاده زیبایی به آدم انتقال می دن. تشکر فراوان :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز سلام و خسته نباشید. عکس ها مثل همیشه بسیار زیبا هستن. حس فوق العاده زیبایی به آدم انتقال می دن. تشکر فراوان :گل:

سلام بهزاد عزیزم

خیلی ممنون از لطفت و خیلی خوشحالم که شما هم حس خوبی پیدا کردید:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز عالی بود........ راستی تا چه حد ماشین خوره؟ البته ماشین در حد پازن و این حرفا

سلام نوید عزیز

خواهش میکنم.

اگه اداره راه مسیر رو بازگشایی کرده باشه و برف و یخ نباشه تا آخرین روستای ایران مسیر آسفالت هست که میشه رفت و پس از اون در حدود 18 کیلومتر خاکی داره.

از اواخر فروردین به بعد هم با ماشین سواری معمولی میشه رفت ولی تو این فصل سال ماشین مجهز شاسی بلند میخواد و البته زنجیر چرخ- پوشاک گرم- وعده غذایی مناسب و حتما پاک پر از بنزین خیلی ضروری بنظر میرسه

navid_komperes

New member

سلام نوید عزیز

خواهش میکنم.

اگه اداره راه مسیر رو بازگشایی کرده باشه و برف و یخ نباشه تا آخرین روستای ایران مسیر آسفالت هست که میشه رفت و پس از اون در حدود 18 کیلومتر خاکی داره.

از اواخر فروردین به بعد هم با ماشین سواری معمولی میشه رفت ولی تو این فصل سال ماشین مجهز شاسی بلند میخواد و البته زنجیر چرخ- پوشاک گرم- وعده غذایی مناسب و حتما پاک پر از بنزین خیلی ضروری بنظر میرسه

دست درد نکنه فقط چشمه و آب و اینا داره؟ ارزش داره بکوبی دسته جمعب بری عشق و حال؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا