• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

بارش تا صبح امروز:

وضعیت فعلی:
ابری و مه آلود
دما:11
تا پنج روز آینده شرایط رشت تقریبا به همین صورت هست.روز های ابری با بارش های جزیی.اواسط هفته بعد بارش های نسبتا خوبی پیش بینی شده.

mohamad_73

کاربر ويژه
varamin
index.php

index.php

index.php

index.php

ماهان.

کاربر ويژه

احتمالا منظورش این نقشه بوده:

تراز 300 میلی بار روز یکشنبه هفته آینده که نفوذ هوای سرد از اون محدوده ای که گفتم به چشم میخوره:

cgmbqd75s1zfgkqky9.jpg

فعلا بدرود تا بعد...............

توی این نقشه جت استریم از غرب اروپا جهت شمالی جنوبی پیدا کرده و به نظر میاد پرارتفاع پرفشار آزور روی اقیانوس اطلس قرار گرفته باشه.

saeed hh

کاربر ويژه
ماشالله ایالات متحده تی وی نشون میداد چه برفی میومد 40سانتی شده بودش . کسی میتونه تصاویر ویکم نیویورک رو بذاره!

پسرخاله

کاربر ويژه
توی این نقشه جت استریم از غرب اروپا جهت شمالی جنوبی پیدا کرده و به نظر میاد پرارتفاع پرفشار آزور روی اقیانوس اطلس قرار گرفته باشه.
برات مقدوره که یه بار آپش کنی مجدد بزاریش تا منم ببینم برای من نشون نمیده متاسفانه
سپاسگزارم:گل:

nojeana

کاربر ويژه
الان یه بنده خدائی اومد کیسه خواب می فروخت می گفت دونه ای 250 تومن آمریکائی ضد آب و گرم و ماساژور دار بعد یه بحث کوتاه که دونه ای 25 تومن بده 6 تا ازش خریدم 150 تومن کلاه سرم نرفته ؟

nojeana

کاربر ويژه
الان یه بنده خدائی اومد کیسه خواب می فروخت می گفت دونه ای 250 تومن آمریکائی ضد آب و گرم و ماساژور دار بعد یه بحث کوتاه که دونه ای 25 تومن بده 6 تا ازش خریدم 150 تومن کلاه سرم نرفته ؟
ولی از اون آبادانی های لاف زن بود ها عیب نداره دیگه
ولی خیلی گرم ه و ضد آتیش هم هست نمی سوزه

ماهان.

کاربر ويژه
فضانورد كانادايى "كريس هدفيلد" اين عكس رو دیشب در حال حركت به دور جو زمين از تهران گرفته و در تويترش گذاشته 

BCnkzeACIAANNeB.jpg

felan123

New member
دیگه اصلا بحث هواشناسی حس نمیده
هوا هم که دارم حال مون رو بهم میزنه چله زمستون یا باد میزنه یا گرمه واقعا دهن این زمستون...:75::75::75::75:
فعلا تعطیل تا سال بعد زمستون هم که کم کم داره تموم میشه خیلی زیبا حس میشه کرد
دلمون خوش بود به بهمن هم که اوضاع ریخت بهم:31::31::31::31::31::31:

تو بعضی از نقاط تهران که بستگان هستن میگن ما هنوز رنگ برف رو هم ندیدیم مثلا اسلامشهر لنت به این زمستون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا