• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این عکس نشون میده ما چقدر نیروی برق هدر میدیم و چراغ ها نورشون به فضا منعکس میشه! بجای این همه تبلیغ برای استفاده از لامپ های کم مصرف، کافیه پوشش چراغ های شهری رو تغییر بدن!
 

aghasina21

کاربر ويژه
مثل اینکه داریم به روزای خوب رشت برمیگردیم.
ایشالا از هفته بعد کم کم بارشای رشت بهتر و بهتر میشن
چه بسا هوای سرد بیادو یه برفم ببینیم
 

mohamad_73

کاربر ويژه
Asia_2.map_2.jpg
 

Dr.ben

کاربر ويژه
ساخت بزرگ ترین آدم برفی در آلمان

268050_433.jpg



رعد و برق در ساحل دیتونا در فلوریدا

268056_187.jpg


بدون شرح

268059_605.jpg

 

Dr.ben

کاربر ويژه
گرمایش جهانی و افزایش بارندگی‌های شدید
به گزارش گروه بین الملل زیست نیوز، بنابر بررسی‌های صورت گرفته درباره داده‌های بارندگی جهان، بارندگی‌های شدید به واسطه افزایش دمای سیاره زمین روند رو به رشدی را دنبال می کنند. پژوهشگران دانشگاه آدلاید در جامع‌ترین بررسی تغییرات بارندگی‌های شدید که تاکنون انجام شده، ارتباط بین این پدیده و دمای اتمسفری را با توجه به آمار بیش از 8 هزار ایستگاه هواشناسی در سراسر جهان ارزیابی کرده‌اند.
نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که به طور میانگین میزان بارندگی‌های شدید در جهان رو به افزایش است. به گفته دکتر "ست وسترا"، نویسنده ارشد گزارش اخیر و استاد دانشگاه آدلاید، با افزایش هر یک درجه سانتیگراد به دمای اتمسفری، بر بارندگی‌های شدید به میزان 7 درصد افزوده می شود. در نتیجه، با در نظر گرفتن میانگین افزایش 3 تا 5 درجه سانتیگرادی دما در پایان قرن بیست و یک، بارندگی‌های شدید افزایش قابل توجهی را به واسطه تغییرات آب و هوایی خواهند داشت.
طی پژوهش اخیر، جریان بارندگی‌های شدید در بازه زمانی 1900 تا 2009 مورد بررسی قرار گرفته تا زمان‌هایی که بر شدت و تکرر آنها افزوده شده، مشخص شوند. بر همین اساس، شدت بارندگی‌ها در سال‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته و روشن است که این مساله با افزایش دمای جهان مرتبط است. اگر روند افزایش بارندگی‌های شدید ادامه یابد می توان وقوع سیل‌های بیشتر و ویرانگرتر در سراسر جهان را انتظار داشت.
این در شرایطی است که بیشترین افزایش در کشورهای استوایی و مناطق گرمسیری رخ داده و از آنجایی که اکثر آنها کشورهای فقیری هستند، به خوبی خود را برای مقابله با خطر روز افزون سیل آماده نکرده‌اند. از این رو، پیامدهای فاجعه‌باری این کشورها را تهدید می کنند.
 

nojeana

کاربر ويژه
این عکس نشون میده ما چقدر نیروی برق هدر میدیم و چراغ ها نورشون به فضا منعکس میشه! بجای این همه تبلیغ برای استفاده از لامپ های کم مصرف، کافیه پوشش چراغ های شهری رو تغییر بدن!
 خوب بابا فضا تاریکه بذار یکم فضا رو روشن کنند این فضانوردای بنده خدا تاریکشون می شه.
 
آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
من در قياس زمستان امسال با زمستان 88 مي تونم بگم كه زمستان 88 با وجود دي ماه گرمي كه داشت، بهمن ماه وحشتناك سردي داشت، خيلي سردتر از دي ماه امسال،،،، كه يادمه اين سرماي سخت دقيقا از روز اول بهمن شروع شد. :تعجب:

براي همين من عنوان گرمترين زمستانه سال هاي اخير رو به زمستان 87 ميدم... البته شايد اين چيزي بوده كه من حس كردم ولي با توجه به ميزان يخبدان هاي اين سال ها اين رو عرض كردم :104:

uvr51flg2pgy5z9raj4c.gif

البته به نظر مي رسه منطقه ي ما، و همينطور يك سري از استان ها و مناطق دبگه كشور هستند كه با روند= پاييز و بهار پربارش و زمستان خشك بهتر مي تونن بارش سالانشون رو دريافت مي كنند.... :گل:

همونطوري كه سال 88-87 براي ما از نظر ميزان بارش سال خوبي بود و به احتمال زياد امسال هم همينطور خواهد بود، يا سال آبي گذشته، در حالي كه مثلا سال 90-89 با وجود زمستان پربارش و با وجود برفكي كه زد (كه اونم زود تموم شد) ميزان بارش ها به شكل باور نكردني زير نرمال بود!!! :94:

زمستان 86 (سال 87 - 86) هم كه ديگه در موردش نبايد حرف بزنم چون اون ديگه زمستونش هم برا ما هيچ بارشي نداشت و در آخر هم همونطوري كه دوستان گفتن عنوان خشك ترين سال زراعي رو از آن خودش كرد. :خنده1:



البته من بطور كلي گفتم، حال اينكه بعضي سال ها يك سري اتفاق ديگه اي مي افته بحثش جداست كه من شايد در موردش چيزي ندونم:نیش: :گل:



موفق باشيد :گل:
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا