• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
امی وارم این چند روزم زودتر تموم شه واسفندو بهار بسیار پربارش تهران که من از خیلی وقت پیش دارم در موردش صحبت میکنم شروع بشه اگه نشه خیلی ضایع میشم :خنده1:

ویه چیزه دیگه اینکه من که چیز خاصی به جز دامنه های مرکزی البرز و تا حدودی قم و غرب خزر چیز خاصی در مورد پر بارشی اسفند و بهار واسه بقیه نقاط ندیدیم حالا شایدم اشتباه کنم:ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
فضانوردان چگونه دستان خود را در فضا می‌شویند؟ +تصویر
شرایط زندگی در فضای بدون گرانش همیشه منبع شگفتی برای بسیاری از مردم زمین بوده؛ اما جالبترین آن شاید این سوال باشد که فضانوردان چگونه فعالیت‌های زمینی مانند شست‌وشوی دستان خود را در این شرایط انجام می‌دهند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ویدئوی جدید منتشر شده توسط سازمان فضایی کانادا به نمایش پاسخ این سوال پرداخته که شامل استفاده از صابون بدون شست‌وشو است.

در یک جلسه پرسش و پاسخ که از فضا مخابره شده، کریس هدفیلد، فرمانده ایستگاه فضایی بین‌المللی به یک تماس گیرنده جوان بصورت گام به گام پاسخ داده است.

محلول شست‌وشو که شامل ترکیبی از 56 گرم آب سرد و 170 گرم آب داغ به همراه صابون بوده، در هوای رقیق از یک نی متصل به یک کیسه به بیرون ریخته شده و به شکل یک توپ در فضا معلق می‌شود.

در گام بعدی هدفیلد آنرا با سرعت در هوا گرفته و پس از تمیز کردن دستان خود یک حوله را برای خشک کردن دستانش مورد استفاده قرار می‌دهد.

از آنجایی که آب در محلی مانند ایستگاه فضایی در فاصله دور از زمین از ارزش زیادی برخوردار است، میزان کمی صابون در این محلول قرار داشته تا نیاز به شست‌وشوی بیشتر نباشد. در نهایت این حوله برای بازگشت آب باقی مانده در آن به ایستگاه، در خشک‌کن قرار می‌گیرد.

فضانوردان از یک کیسه محلول آب و صابون برای شست‌وشوی دستان خود برخوردارند

یک توپ آب از نی متصل به این کیسه بیرون آمده و در هوا معلق می‌ماند

هدفیلد این توپ آب را در فضا گرفته و دستان خود را به سرعت با حوله خشک می‌کند

aria_tehran

کاربر ويژه
varamin
index.php

index.php

index.php

index.php

سلام
محمد جان این عکسایی که گذاشتی با ذره بین هم نمیشه دید که:خنده1:

mohamad_73

کاربر ويژه
سلام
محمد جان این عکسایی که گذاشتی با ذره بین هم نمیشه دید که:خنده1:

سلام اریا
اینا را نمیدونم چرا اینجوری شدن هم از اینجا و هم یه شایت دیگه اپ کردم بازم اینوری شدن
عجب مکافاتیه با گوشی میای نمیتونی لایک کنی با نوت بوک میای نمیتونی فارسی تایپ کنی با کامپیوتر هم که کلا نمیتونی بیای

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل:
مشهد کم کم داره سرد میشه و در حاشیه شمال ( هزار مسجد ) - ابرهایی از شرق به غرب در حرکتند

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش سنگین برف در Boston ایالات متحده:

tb1nj72jzh3elxbda.jpg

zhltrg7wgcml3thj53w.jpg

hwlhllaku4lcc747284v.jpg

البته یکی از بهترین وبکم های این شهر این وبکم بود (تصویر دوم فوریه 2013):

xmss4ua4p6dvjpbjw8vc.jpg

که در حال حاضر پخش زنده اش این شکلی شده:

ungkpdww2t7x6wa7yk0.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
فضانوردان چگونه دستان خود را در فضا می‌شویند؟ +تصویر

شرایط زندگی در فضای بدون گرانش همیشه منبع شگفتی برای بسیاری از مردم زمین بوده؛ اما جالبترین آن شاید این سوال باشد که فضانوردان چگونه فعالیت‌های زمینی مانند شست‌وشوی دستان خود را در این شرایط انجام می‌دهند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ویدئوی جدید منتشر شده توسط سازمان فضایی کانادا به نمایش پاسخ این سوال پرداخته که شامل استفاده از صابون بدون شست‌وشو است.

در یک جلسه پرسش و پاسخ که از فضا مخابره شده، کریس هدفیلد، فرمانده ایستگاه فضایی بین‌المللی به یک تماس گیرنده جوان بصورت گام به گام پاسخ داده است.

محلول شست‌وشو که شامل ترکیبی از 56 گرم آب سرد و 170 گرم آب داغ به همراه صابون بوده، در هوای رقیق از یک نی متصل به یک کیسه به بیرون ریخته شده و به شکل یک توپ در فضا معلق می‌شود.

در گام بعدی هدفیلد آنرا با سرعت در هوا گرفته و پس از تمیز کردن دستان خود یک حوله را برای خشک کردن دستانش مورد استفاده قرار می‌دهد.

از آنجایی که آب در محلی مانند ایستگاه فضایی در فاصله دور از زمین از ارزش زیادی برخوردار است، میزان کمی صابون در این محلول قرار داشته تا نیاز به شست‌وشوی بیشتر نباشد. در نهایت این حوله برای بازگشت آب باقی مانده در آن به ایستگاه، در خشک‌کن قرار می‌گیرد.

فضانوردان از یک کیسه محلول آب و صابون برای شست‌وشوی دستان خود برخوردارند

یک توپ آب از نی متصل به این کیسه بیرون آمده و در هوا معلق می‌ماند

هدفیلد این توپ آب را در فضا گرفته و دستان خود را به سرعت با حوله خشک می‌کند

دکتر جان واقعا و بی شوخی یک سوال برام پیش اومد
پس چه جوری WC ؟؟؟ اگه بخواد اونم معلق بشه که خیلی ضایعست:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه

یه سرچ کردم اینو یافتم، فکر کنم توضیحش کامل باشه.

How do you go to the toilet in space
?

There are three ways:

(1) For urinating, astronauts use a long tube ending
with a funnel or cuff (for males), or a cup (for females).
A vacuum system sucks the waste away.
Some systems vent the urine into space (there was an
example of this in the movie Apollo 13) but modern
space toilets are designed to recycle urine into
drinking water.

(2) For solid waste, astronauts use a special toilet with
a seat belt and straps to hold the astronaut in place.
The seat is contoured to form a complete seal.
A suction system removes waste. The waste is exposed
to vacuum to kill bacteria and remove odour, then
stored in containers. Sometimes this waste is brought
back to earth, sometimes it is ejected towards Earth
with other rubbish to burn up in the atmosphere.

(3) Sometimes astronauts can't get to a toilet;
for example, during takeoff, landing and EVAs
(spacewalks). In these cases they wear adult nappies.

Learning to poo in microgravity
Using the space toilet requires some precision. Astronaut Mike Mullane describes the training
for this delicate task:

"NASA installed a camera at the bottom of the toilet simulator transport tube. A light inside the
trainer provided illumination to a part of the body that normally didn't get a lot of sunshine.
A monitor was placed directly in front of the trainer with a helpful crosshair marker to designate
the exact center of the transport tube. In our training we would clamp ourselves to this toilet and
wiggle around until we were looking at a perfect bull's-eye. When that was achieved, we would
memorize the position of our thighs and buttocks in relation to the clamps and other seat landmarks"

More facts
* To help reduce the need to defecate in space, astronauts clean their bowels out before launch
and eat a low-residue diet.
* There have been rumours of unfortunate "accidents" in early space missions.
* The International Space Station toilet has been plagued by problems, requiring numerous repairs
and being regularly mocked in the news. The toilet is arguably the most famous part of the
whole space station.

Photo: Claire H. (flickr)
Today, astronauts actually use flushing toilets, that actually flush with air, rather than water.

http://www.dave.co.nz/space/museum/bathroom/index.html

ماهان.

کاربر ويژه

والا به نظر این حقیر پرتقصیر، قاعدتن باید از سوند استفاده کنند. سوند همون چیزیه که برای دفع افراد بیمار یا بی‌هوش بکار می‌ره. ولی خب چون جاذبه وجود نداره احتمالن باید از یه دستگاه مکش استفاده کنند!!!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
بله همین مطلبی که دکتر گذاشت به همین دستگاه مکنده که فضولات رو داخل فضا پخش می کنه اشاره داره که ظاهرا مکانیزم عملش برای خواهران و برادران متفاوته:خنده1:
اصلا سوال من خیلی کوته فکرانه بود !! اونایی که یک سفینه پیچیده رو طراحی کردن حتما این موارد پیش پا افتاده رو هم مد نظر قرار دادن
فقط می خواستم حاشیه سازی کنم دوستان به جمع ملحق بشن:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه
شکوفه زغال اخته هم تو این موقع سال دیگه نوبره والا

تابستون پارسال من اینجا درخت زغال‌اخته توی محوطه‌ی یه مجتمع دیدم و کلی ازش برداشتم. کسی هم چیزی بهم‌ نگفت که چرا داری دزدی می‌کنی :D احتمالن در جریان خوشمزه بودنش نیستن :p

Abbath

New member
تابستون پارسال من اینجا درخت زغال‌اخته توی محوطه‌ی یه مجتمع دیدم و کلی ازش برداشتم. کسی هم چیزی بهم‌ نگفت که چرا داری دزدی می‌کنی :D احتمالن در جریان خوشمزه بودنش نیستن :p

:دی

اون سالایی که مشهد دانشجو بودم یه بار آخرای شهریور یه مقدار زغال اخته چیدم و بردم مشهد.دوستان هم بیشترشون نمیدونستن چیه اصن،بعضی شون میگفتن آلبالو پیوندیه :دی

کلا مشهدیای عزیز هم ذائقه شون شیرین پسند هست،زیاد از ترشی زغال اخته خوششون نیومد

Dr.ben

کاربر ويژه
بله همین مطلبی که دکتر گذاشت به همین دستگاه مکنده که فضولات رو داخل فضا پخش می کنه اشاره داره که ظاهرا مکانیزم عملش برای خواهران و برادران متفاوته:خنده1:
اصلا سوال من خیلی کوته فکرانه بود !! اونایی که یک سفینه پیچیده رو طراحی کردن حتما این موارد پیش پا افتاده رو هم مد نظر قرار دادن

یه فیلم کوتاه با حجم 2.59MB در همین مورد در لینک زیر هست که می تونید دانلودش کنید:

http://www.nasa.gov/wmv/142335main_bathroom_hi.wmv

navid-mashhad

کاربر ويژه
:دی

اون سالایی که مشهد دانشجو بودم یه بار آخرای شهریور یه مقدار زغال اخته چیدم و بردم مشهد.دوستان هم بیشترشون نمیدونستن چیه اصن،بعضی شون میگفتن آلبالو پیوندیه :دی

کلا مشهدیای عزیز هم ذائقه شون شیرین پسند هست،زیاد از ترشی زغال اخته خوششون نیومد

اتفاقا من هر وقت میام شمال هم ببینم کنار جاده می خرم رسیده هاش خوش مزست ولی نارس هاش دهن آدمو مثل خرمالو گس می کنه ( جمع می کنه ) این گاری های کنار جاده بندازن و گرون فروشن ولی همون ها می گفتن که از کوه های قزوین میاریم
راستی بین چه سال هایی مشهد بودین ؟

Dr.ben

کاربر ويژه

یه فیلم کوتاه با حجم 2.59MB در همین مورد در لینک زیر هست که می تونید دانلودش کنید:

http://www.nasa.gov/wmv/142335main_bathroom_hi.wmv

یا از این لینک:

http://www.nasa.gov/mov/142334main_bathroom_hi.mov

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا