متاسفانه این آبدتهای GFS پشت سر هم به ضرر مشهد هست. الانم که تقریبا بارش صفر رو برای 192 ساعت آینده مشهد در نظر گرفته!!!:ناراحت::قاطی:
با این مقادیر بارشی که گذاشتم ، هرچند دمای بالایی داشتیم امسال ولی مقادیر بارش خوب بوده و تنها این گیلکی ها و آذری ها باید از این وضع بارشی بنالند !
سلام.
درسته که میگن "با یه گل بهار نمیشه" ولی، با اینهمه گل و غنچه آماده شکفتن چی؟!
اگه در ادامه زمستون برفی نباره دل من و هزاران نفر مثل من میشکنه، از طرفی اگه برف بیاد احتمالا دل این درخت و هزاران درخت مثل این و البته باغداران عزیز میشکنه. عجب دو راهی سرنوشت سازی! مثل بودن و نبودن، رفتن و موندن، خواستن و نخواستن و ... . باید منتظر بمونیم و ببینیم خدای طبیعت چه سرنوشتی رقم میزنه.
دیگه وارد به اصطلاح "چله کوچیکه" شدیم، برف هم بباره موندگار نیست، ارتفاع و زاویه تابش خورشید در آسمان روز به روز بیشتر میشه، این موضوع موندگاری برف رو سخت تر میکنه، متاسفانه زمان طلائی بارش برف رو حداقل در شهرها از دست دادیم!
کاملا درسته ماهان جان، حیف این زمان های طلائی که داره از دست میره! فکرش رو بکنید برف و سرما در بهار چه بلائی سر محصولات کشاورزی میاره! اون هم توی این گرونی!آرش جان چلهی کوچک هم دیگه رو به پایانه.
بهزاد جان برف اسفند پارسال که باریده بود درخت آلوچهی ما کلی شکوفه داشت و هیچیاش هم نشد! من یادمه استرس داشتم که گلهاش بریزه. ولی این اتفاق نیوفتاد و اتفاقن سال خیلی پرباری داشت!
سلام.
درسته که میگن "با یه گل بهار نمیشه" ولی، با اینهمه گل و غنچه آماده شکفتن چی؟!
اگه در ادامه زمستون برفی نباره دل من و هزاران نفر مثل من میشکنه، از طرفی اگه برف بیاد احتمالا دل این درخت و هزاران درخت مثل این و البته باغداران عزیز میشکنه. عجب دو راهی سرنوشت سازی! مثل بودن و نبودن، رفتن و موندن، خواستن و نخواستن و ... . باید منتظر بمونیم و ببینیم خدای طبیعت چه سرنوشتی رقم میزنه.
با سلام با ناهنجاری سرمایش در اسفند همه گل ها را تکه ای از یخ فرا خواهد گرفت
با سلام با ناهنجاری سرمایش در اسفند همه گل ها را تکه ای از یخ فرا خواهد گرفت