• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
امیدوارم موج های هفته بدرو دریای سرخ همراهی کنه که اگر این اتفاق بیفته واقعا رویایی میشه !!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان بنده از فردا تا روز شنبه بعلت مسافرت کمتر فرصت میکنم سر بزنم:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
متاسفانه این آبدتهای GFS پشت سر هم به ضرر مشهد هست. الانم که تقریبا بارش صفر رو برای 192 ساعت آینده مشهد در نظر گرفته!!!:ناراحت::قاطی:

saeed hh

کاربر ويژه
متاسفانه این آبدتهای GFS پشت سر هم به ضرر مشهد هست. الانم که تقریبا بارش صفر رو برای 192 ساعت آینده مشهد در نظر گرفته!!!:ناراحت::قاطی:

با نقشه هایی که دیشب امیر محسن گذاشت وضعتون عالیه فکنم gfsواسه انزلی هم صفر زده بود ولی این غیر ممکنه فکنم دوباره تغییر میده!!

ماهان.

کاربر ويژه
با این مقادیر بارشی که گذاشتم ، هرچند دمای بالایی داشتیم امسال ولی مقادیر بارش خوب بوده و تنها این گیلکی ها و آذری ها باید از این وضع بارشی بنالند !

این گیلکی‌ها؟ گیلکی زبان گیلانه و به مردم گیلان، گیلک اطلاق می‌شه. می‌شه بجای گفت گیلانی‌ها.

همین اشتباه در مورد افغان‌ها بکار می‌ره که به اشتباه اونا رو افغانی صدا می‌کنیم، در صورتی که افغانی زبان اون‌هاست و خودشون افغان هستند.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
درسته که میگن "با یه گل بهار نمیشه" ولی، با اینهمه گل و غنچه آماده شکفتن چی؟!

mezpipc49z19nh479um3.jpg

اگه در ادامه زمستون برفی نباره دل من و هزاران نفر مثل من میشکنه، از طرفی اگه برف بیاد احتمالا دل این درخت و هزاران درخت مثل این و البته باغداران عزیز میشکنه. عجب دو راهی سرنوشت سازی! مثل بودن و نبودن، رفتن و موندن، خواستن و نخواستن و ... . باید منتظر بمونیم و ببینیم خدای طبیعت چه سرنوشتی رقم میزنه.

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:

امیدوارم همگی خوب باشن،بنظر میرسه موج پیشرو اندکی ضعیف و قوی شده!!!بنظر من هم دیگه نباید منتظر برف باشیم!!هوا خیلی گرم شده!!!راستی پیش بینی ها واسه بجنورد و مشهد چی میگن؟؟بخصوص مشهد{روز چهارشنبه}.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام.

mezpipc49z19nh479um3.jpg

اگه در ادامه زمستون برفی نباره دل من و هزاران نفر مثل من میشکنه، از طرفی اگه برف بیاد احتمالا دل این درخت و هزاران درخت مثل این و البته باغداران عزیز میشکنه. عجب دو راهی سرنوشت سازی! مثل بودن و نبودن، رفتن و موندن، خواستن و نخواستن و ... . باید منتظر بمونیم و ببینیم خدای طبیعت چه سرنوشتی رقم میزنه.

بهزاد جان برف اسفند پارسال که باریده بود درخت آلوچه‌ی ما کلی شکوفه داشت و هیچی‌اش هم نشد! من یادمه استرس داشتم که گل‌هاش بریزه. ولی این اتفاق نیوفتاد و اتفاقن سال خیلی پرباری داشت!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دیگه وارد به اصطلاح "چله کوچیکه" شدیم، برف هم بباره موندگار نیست، ارتفاع و زاویه تابش خورشید در آسمان روز به روز بیشتر میشه، این موضوع موندگاری برف رو سخت تر میکنه، متاسفانه زمان طلائی بارش برف رو حداقل در شهرها از دست دادیم!

ماهان.

کاربر ويژه
دیگه وارد به اصطلاح "چله کوچیکه" شدیم، برف هم بباره موندگار نیست، ارتفاع و زاویه تابش خورشید در آسمان روز به روز بیشتر میشه، این موضوع موندگاری برف رو سخت تر میکنه، متاسفانه زمان طلائی بارش برف رو حداقل در شهرها از دست دادیم!

آرش جان چله‌ی کوچک هم دیگه رو به پایانه.

ماهان.

کاربر ويژه
تصویر ماهواره‌ای امروز آلمان، بلژیک، هلند، شمال ایتالیا و شرق فرانسه

پوشش مه یا ابرهای کم‌ارتفاع در شرق آلمان و ابرهای مرتفع‌تر در غرب آلمان مشخصه

Untitled.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان برف اسفند پارسال که باریده بود درخت آلوچه‌ی ما کلی شکوفه داشت و هیچی‌اش هم نشد! من یادمه استرس داشتم که گل‌هاش بریزه. ولی این اتفاق نیوفتاد و اتفاقن سال خیلی پرباری داشت!

کاملا درست میگی ماهان جان. به خاطر همینه که من شکستن دل خودمون رو در صورت نباریدن برف قطعی و شکستن دل این درخت رو در صورت باریدن برف احتمالی اعلام کردم دیگه! :گل:

mahmood600

کاربر ويژه
سلام.

mezpipc49z19nh479um3.jpg

با سلام با ناهنجاری سرمایش در اسفند همه گل ها را تکه ای از یخ فرا خواهد گرفت

Amir Masoud

کاربر ويژه
تابستان در زمستان را در اردبیل تجربه کنید ! از ساعت 9 صبح 20 درجه افزایش دما داشتیم:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
سلام بر امیر مسعود عزیزم:گل: خوبی داداشی؟ چه خبرا؟میدونم که سرت شلوغه انشاا... در اسفند و نیمه اول فروردین ماه خبرهای خوشی بخصوص برای اردبیل در راه است

Dr.ben

کاربر ويژه
با سلام با ناهنجاری سرمایش در اسفند همه گل ها را تکه ای از یخ فرا خواهد گرفت

سلام محمود جان. به نظرت در ادامه زمستون به بارش برف امیدی هست یا نه؟

(راستی دوستان وقتی می خوام پاسخ به نقل قول بزنم یا یه پست جدید بذارم، باید کلی منتظر بمونم، نمی دونم مشکل از کجاست. چند روزی بود که این مشکل وجود نداشت. من از فایرفاکس استفاده می کنم).

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا