• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر امیر مسعود عزیزم:گل: خوبی داداشی؟ چه خبرا؟میدونم که سرت شلوغه انشاا... در اسفند و نیمه اول فروردین ماه خبرهای خوشی بخصوص برای اردبیل در راه است
قربونت برم محمود عزیز و مهربونم.. من خیلی دوست دارم و چشم به لحظه دیدارت دوختم... به امید خدا ترنیبی می دم تو عید امسال حتما همو ببینیم ...

واقعا حق اردبیل ضایع شده هم از لحاظ بارشی و هم از لحاظ دمایی...

91 برای اردبیل بی سابقه بود!

mahmood600

کاربر ويژه
تابستان در زمستان را در اردبیل تجربه کنید ! از ساعت 9 صبح 20 درجه افزایش دما داشتیم:خنده1:
تغییر ناگهانی جهت جریانات از شمالی به جنوبی سبب افزایش قابل ملاحظه دما گردید که تا شب دما در اردبیل به -4 هم افت پیدا خواهد کرد

mahmood600

کاربر ويژه
قربونت برم محمود عزیز و مهربونم.. من خیلی دوست دارم و چشم به لحظه دیدارت دوختم... به امید خدا ترنیبی می دم تو عید امسال حتما همو ببینیم ...

واقعا حق اردبیل ضایع شده هم از لحاظ بارشی و هم از لحاظ دمایی...

91 برای اردبیل بی سابقه بود!
انشاا... من هم امیدوارم
وای نگران این گرمایش نباش داداشی انشاا.... اسفند و بهار بسیار مسرت بخشی در انتظار اردیبل خواهد بود(البته ناگفته نماد خسارات ناشی از تند باد همراه با تگرگ بی سابقه خواهد شد)

Amir Masoud

کاربر ويژه
انشاا... من هم امیدوارم
وای نگران این گرمایش نباش داداشی انشاا.... اسفند و بهار بسیار مسرت بخشی در انتظار اردیبل خواهد بود(البته ناگفته نماد خسارات ناشی از تند باد همراه با تگرگ بی سابقه خواهد شد)

من فدای اون نرمی و زیبایی کلامت بشم...

واقعا روح بزرگی داری...:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
در عوض مزیت این باد گرم برای اردیبل روز چهارشنبه مشخص می شود چهارشنبه چیزی بین 15-10 سانت برف خواهید داشت انشا... با وزش باد و کولاک

برای اردیبل سه برف در پیش است:
1-برف اول روز چهارشنبه این هفته فردا نه پس فردا
2-برف دوم یکشنبه شب هفته بعد 17 فوریه
3-برف سوم پنج شنبه هفته بعد21 فوریه

Amir Masoud

کاربر ويژه
در عوض مزیت این باد گرم برای اردیبل روز چهارشنبه مشخص می شود چهارشنبه چیزی بین 15-10 سانت برف خواهید داشت انشا... با وزش باد و کولاک
درسته محمود جان!

تا حالا هر بارشی از ابتدای پاییز در اردبیل رخ داده برف بوده ، شاید 2 ساعت اینجا در کل باران اومده!

من از اردبیل ممنونم چون با وجود گرم ترین زمستون تاریخش از همه جای کشور از نظر تعداد بارش برف سر تر بوده!

اما این موضوع آدم رو ناراحت میکنه که وقتی یه سیستم میاد جهت باد شمالی -شمال شرقی میشه ، برف میاد ، بعد فرداش یه گرم باد شدید میاد و منطقه رو حاره ای میکنه !

این موضوع برفی که باریده رو کوفت میکنه واسه آدم...

ای خدااا شکر...:هنگ:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام.
برای مشهد چند برف در راه است.:خنده1:

سلام رفیق،37تا!!!روزی یه بار بالای 30 سانت!!!!:خنده1:،برف کجا بود داداش!!!خوش بحال شما که همون اول دی یه برف 40 سانتی دیدین،بجنورد که مجموع برفش فکر کنم به زور به 10 سانت برسه!!!!ولی خداوکیلی امیدوارم هم مشهد و هم رشت و هم اردبیل برف سنگینی بیاد،حالا اگه بجنورد رو هم اگه به این شهرها اضافه کنیم اشکالی نداره!!!:زبون:

Amir Masoud

کاربر ويژه
برای اردیبل سه برف در پیش است:
1-برف اول روز چهارشنبه این هفته فردا نه پس فردا
2-برف دوم یکشنبه شب هفته بعد 17 فوریه
3-برف سوم پنج شنبه هفته بعد21 فوریه

به خدا قسم اگه گرم باد نداشت اردبیل چی میشد!!!!!!!!!!

به همین برف ها که بعدش گرم باد میان هم راضیم!

دست اردبیل درد نکنه که با گرم باد هم آبرو داری میکنه، برف میباره...:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
برای مشهد بامداد پنج شنبه یه 5 سانتی در راه است(حداقل)

5سانت؟؟؟!!!شوخی میکنی محمودجان،آخ جون!!!پس برفو میبینم!!!محمودجان در کل وضعیت نیمه ی شمالی طی ماه های اسفند و فروردین چطور خواهد بود؟؟؟آیا اون سرمایی که واسه اردبیل پیش بینی میکنی ممکنه نیمه ی شمالی رو فرا بگیره؟؟؟سپاسگزارم.

mahmood600

کاربر ويژه
5سانت؟؟؟!!!شوخی میکنی محمودجان،آخ جون!!!پس برفو میبینم!!!محمودجان در کل وضعیت نیمه ی شمالی طی ماه های اسفند و فروردین چطور خواهد بود؟؟؟آیا اون سرمایی که واسه اردبیل پیش بینی میکنی ممکنه نیمه ی شمالی رو فرا بگیره؟؟؟سپاسگزارم.

انشاا... بله برف رو زیارتی خواهید کرد باشد که مقبول بیفتد
وضعیت نیمه شمالی در اسفند و فروردین راستشو بخوای در هاله ای از ابهام قرار داره ولی تا الانش چیزی که پیش بینی ها نشون میدن دمای کمتر از نرمال با بارشهای فراتر از نرمال خواهد بود که شانس بارش برف رو تقویت می کنه که در این پیش بینی ها نکاتی قرار دارد برای انان که اهل منطق اند

محمد بجنورد

کاربر ويژه
انشاا... بله برف رو زیارتی خواهید کرد باشد که مقبول بیفتد
وضعیت نیمه شمالی در اسفند و فروردین راستشو بخوای در هاله ای از ابهام قرار داره ولی تا الانش چیزی که پیش بینی ها نشون میدن دمای کمتر از نرمال با بارشهای فراتر از نرمال خواهد بود که شانس بارش برف رو تقویت می کنه که در این پیش بینی ها نکاتی قرار دارد برای انان که اهل منطق اند

دعاگوی حضرتعالی خواهم بود!!!:خنده1:،اهل منطق؟؟؟!!!ما امسال منطق داریم!!!!{سال سوم دبیرستان}،پس من یکی که نکاتش رو میفهمم!!!!:خنده1::خنده1::تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
در اسفند چی آیا در اسفند هم مشهد شاهد بارش برف هست.:خنده1:

کلا اواخر اسفند شانس برف سنگین در سرتاسر نیمه ی شمالی هست!!!!سال پیش 5 روز مونده به عید مشهد 20سانت برف اومد!!!اردبیل هم 2روز به عید 50 سانت برف اومد!!!امیدوارم امسال هم همین اتفاق رخ بده:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
انشاا... با انجام فرایض و دعای مکرر اهل این فوریم محقق گردد

انشاالله،من که شروع کردم!!!
:دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا:

حالا محمودجان از شوخی گذشته بنظرت امسال این گرمای سخت!!!سرمای سختی در اسفند ماه نداره؟؟؟تو نقشه ها این نکته چشمک نمیزد؟؟؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا