• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
انشاالله،من که شروع کردم!!!
:دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا:

حالا محمودجان از شوخی گذشته بنظرت امسال این گرمای سخت!!!سرمای سختی در اسفند ماه نداره؟؟؟تو نقشه ها این نکته چشمک نمیزد؟؟؟!!!
نه محمد جان خبری از سرمای سخت نیست هر چی باشه یک یا فوقش دو روزه به اتمام میرسه و دوباره دما به نرمال این موفع از سال یا بیشتر میرسه

aria_tehran

کاربر ويژه
(راستی دوستان وقتی می خوام پاسخ به نقل قول بزنم یا یه پست جدید بذارم، باید کلی منتظر بمونم، نمی دونم مشکل از کجاست. چند روزی بود که این مشکل وجود نداشت. من از فایرفاکس استفاده می کنم).
سلام
من از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنم و دقیقا همین مشکلو دارم البته نه همیشه
مثلا از هر 5 تا پست یدونش اینجوری میشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نه محمد جان خبری از سرمای سخت نیست هر چی باشه یک یا فوقش دو روزه به اتمام میرسه و دوباره دما به نرمال این موفع از سال یا بیشتر میرسه

سپاس محمود عزیز:گل:

اینم پیش بینی شهر ما!!!!محمود جان چقدر واسه شهر ما برف پیش بینی میکنی؟؟

:خونسرد::خونسرد::خونسرد::قلیون::قلیون::ذوق زده::ذوق زده:،این همه برف!!!!البته این پیش بینی رو استاد عزیز امیرمحسن خان گذاشته بودند در صفحات قبلی

meteogram.php

mahmood600

کاربر ويژه
سپاس محمود عزیز:گل:

اینم پیش بینی شهر ما!!!!محمود جان چقدر واسه شهر ما برف پیش بینی میکنی؟؟

:خونسرد::خونسرد::خونسرد::قلیون::قلیون::ذوق زده::ذوق زده:،این همه برف!!!!البته این پیش بینی رو استاد عزیز امیرمحسن خان گذاشته بودند در صفحات قبلی

meteogram.php
محمد جان برف شما جیزی بین 3-5 سانت در نوسان خواهد بود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان برف شما جیزی بین 3-5 سانت در نوسان خواهد بود

سپاسگزارم:گل::گل:

خب دوستان،بنده کم کم برم بخوابم،دیشب ساعت 12:30 از مشهد رسیدم و صبحم زود بیدار شدم{واسه انجام دادن تکالیف!!!}

انشاالله شب که برگشتم خبرای خوبی از طرف محمود عزیز و سایر اساتید ببینم،روز خوش،یا حق.

mahmood600

کاربر ويژه
رشت

[h=4]Current weather observation
The report was made 33 minutes ago, at 12:30 UTC
Wind 06 kt from east
Temperature 11°C
Humidity 76%
Pressure 1015 hPa
Visibility 8000 m
Few clouds at a height of 1200 ft ,Cumulonimbus.
Broken clouds at a height of 1500 ft
Overcast at a height of 8000 ft

[h=4]Forecast
The report was made 1 hour and 57minutes ago, at 11:06 UTC
Forecast valid from 11 at 12 UTC to 11 at 21 UTC
Wind 10 kt from northwest
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 2000 ft ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 2500ft
Broken clouds at a height of 8000 ft
Becoming
from 11 at 16 UTC to 11 at 18 UTC
Visibility 3000 m
Few clouds at a height of 1500 ft
Broken clouds at a height of 7000 ft
mist

hamed2148

کاربر ويژه
اگه در دیدن تصاویر برای دوستان چنین پیامهایی اومد میتونن با off کردن فیروال سیستمشون این پیام رو از بیین ببرن ولی این بستگی به شما داره ، من که غیر فعالش کردم چون avira رو نصب دارم :گل:

34234385939784024853.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
اگه در دیدن تصاویر برای دوستان چنین پیامهایی اومد میتونن با off کردن فیروال سیستمشون این پیام رو از بیین ببرن ولی این بستگی به شما داره ، من که غیر فعالش کردم چون avira رو نصب دارم :گل:

34234385939784024853.jpg

فکر می‌کنم اگه ساعت سیستم‌تون رو درست کنین هم مشکل برطرف بشه.

aghasina21

کاربر ويژه
b5286_Long_term_forecast_f.png
خدارو شکر هوا رو به بهبودیه. تازه داره میشه هوای رشت.
همش ابری و نمناک. به به
فقط خداکنه اسفند یه برفم بیاد...واقعا برای روحیه خودم نگرانم!:خنده1:

سلام.

مهرداد جون دست شما درد نکنه...
از شما انتظار چنین حرفی نداشتم ...
نکنه سیستان و بلوچستان رو باید مطرح میکردن؟

کدخدا

کاربر ويژه
::: دانلود مستند BBC – Frozen Planet 2011 با کیفیت HDTV 720p ، لینک مستقیم :::

BBCFrozen.jpg

ژانر : مستند
سال انتشار : 2011
حجم : 350 مگابایت
فرمت Mp4
کیفیت : HDTV 720p | فوق العاده
زیرنویس فارسی : دارد

خلاصه داستان : Frozen Planet نام یک مستند بسیار زیبا و دیدنی از سری مستندهای بی بی سی می باشد که با همکاری دیسکاوری و دانشگاه Open تولید شده است. در واقع این مستند دیدنی که شامل ۷ قسمت می باشد و معروف به مستند سرزمین یخی می باشد داستان زندگی موجودات و طبیعت در دل کوه ها و دریاهای پوشیده از یخ را روایت می کند. این مستند نگاهی مو شکافانه به موجودات و زنجیره غذایی آنها در قطب شمال و قطب جنوب دارد. در هر بخش از این مستند زندگی و محیط پیرامون برخی از جانوران و طبیعت اطراف آنها پرداخته می شود و شما خواهید دید که چگونه این حیوانات برای زنده ماندن در چنین آب و هوایی ساخته شده اند و با بدترین حالت های جوی به زندگی خود ادامه می دهند. این مستند جالب یکی از پرطرفدارترین مستندهایی بوده است که تا به حال ساخته است و امتیاز 9٫3 از 10 بدست آورده است.

توجه : زیرنویس فارسی تا قسمت 5 عرضه شده !

http://iranfilm48.com/forum/thread12855.html#post94192

کدخدا

کاربر ويژه
::: دانلود مستند BBC – Frozen Planet 2011 با کیفیت HDTV 720p ، لینک مستقیم :::

BBCFrozen.jpg

ژانر : مستند
سال انتشار : 2011
حجم : 350 مگابایت
فرمت Mp4
کیفیت : HDTV 720p | فوق العاده
زیرنویس فارسی : دارد

خلاصه داستان : Frozen Planet نام یک مستند بسیار زیبا و دیدنی از سری مستندهای بی بی سی می باشد که با همکاری دیسکاوری و دانشگاه Open تولید شده است. در واقع این مستند دیدنی که شامل ۷ قسمت می باشد و معروف به مستند سرزمین یخی می باشد داستان زندگی موجودات و طبیعت در دل کوه ها و دریاهای پوشیده از یخ را روایت می کند. این مستند نگاهی مو شکافانه به موجودات و زنجیره غذایی آنها در قطب شمال و قطب جنوب دارد. در هر بخش از این مستند زندگی و محیط پیرامون برخی از جانوران و طبیعت اطراف آنها پرداخته می شود و شما خواهید دید که چگونه این حیوانات برای زنده ماندن در چنین آب و هوایی ساخته شده اند و با بدترین حالت های جوی به زندگی خود ادامه می دهند. این مستند جالب یکی از پرطرفدارترین مستندهایی بوده است که تا به حال ساخته است و امتیاز 9٫3 از 10 بدست آورده است.

توجه : زیرنویس فارسی تا قسمت 5 عرضه شده !

http://iranfilm48.com/forum/thread12855.html#post94192

فوق العادست بچه ها

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام!
جزء محالاته!اگه قرار باشه شهر بزرگ.دیگرو انتخاب کنن خود تهران که بهتره مرکز ایرانه!اگرم قرار به این باشه اصفهانو شیراز احتمال بیشتری دارن...شهرهای مرزی روایتخت نمی کنن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا