• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
در مورد بحث پایتخت بگم که تهران بهترین گزینه برای پایتخته
الان تهران به اوج پیشرفت رسیده و مثلا اگه یه شهر دیگه مثل اصفهان و مشهد و تبریز و ... انتخاب بشه چند سال طول میکشه تا پیشرفته بشن و شرایطشون برای پایتختی مناسب بشه

در مورد دماوند هم بگم که متاسفانه توی تابستون سال گذشته هم که رفتم شمال تو مسیر که میدیدم داشت از دهانه ی دماوند بخار خارج میشد و قطع هم نمیشد!
بر حال خطر هست که دماوند بعد از چند هزار سال دوباره فعال بشه

Abbath

New member
هر چند ریسک بزرگیه ! اما ما به قزوینیا ارادت داریم !
آخه وقتی اراک یه دونه تعجب با 16 درجه خورده یا همدان با 16.5 دو تا قزوین هم با 17 یه دونه بسشه!

خواهش میکنم قربان،ما کبریت بی خطریم :دی

نه واقعا درسته،اونا هم ارتفاعشون بیشتره و هم هوای سردتری دارن

دمای اینجوری رو تو زمستون حتی مادربزگ بنده هم به یاد نداره،بد زمستونیه امسال

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگر پست منو ویرایش کردید پس پست ایشون هم ویرایش کنید درخواستی هم به من نرسید !!

بنده بصورت جمعی از همه دوستان عزیز درخواست کردم و وبرای شما هم پیام خصوصی ندادم.

بعد هم ایشون حرفی بر علیه مصالح مملکت ننوشتند.

از این به بعد هم با کوچکترین پستی که رنگ بوی س ی ا س ی داشته باشه ،چه موافق چه مخالف برخورد میشه! چون اینجا مبحث عمومی هواشناسی هست و پست باید مرتبط باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من که حرفم بر خلاف مصالح مملکت نبود
برای خودم متاسفم

نوید عزیز

حرف شما خلاف مصالح نبود ولی 100 درصد غیر مرتبط بود چون ما اینجا نه قانونگذاریم و نه دولتمرد .

و خوب ادامه دادن این مطالب باعث انحراف مسیر از موضوع اصلی میشه!

خودت که شاهد بودی یک بحث انتقال پایتخت به دلیل ترس از زلزله سر از کجاها که داشت در می آورد.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان عرض درود . نظرتون چیه ؟ یکم امیدوار کننده نشده شرایط دمایی ؟

shade.t2m.png

navid-mashhad

کاربر ويژه

نوید عزیز

حرف شما خلاف مصالح نبود ولی 100 درصد غیر مرتبط بود چون ما اینجا نه قانونگذاریم و نه دولتمرد .

و خوب ادامه دادن این مطالب باعث انحراف مسیر از موضوع اصلی میشه!

خودت که شاهد بودی یک بحث انتقال پایتخت به دلیل ترس از زلزله سر از کجاها که داشت در می آورد.

امیر محسن امیدوارم ناراحت نشی ولی اگر این طوریه پست های خودتون رو هم پاک کنید چون در این مورد اظهار نظر کردید

kabirweather

کاربر ويژه
خدا رو شکر بعد از مدتها جمال ما به بارش باران متوسط روشن شد و طلسم شکست:خجالت2::گل::خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا