• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام داداشی!
پس چی فک کردی ، ما سردسیریم دیگه! تازه اگه بگم کمینه صبح چقدر شده بود هوش از کلت میپره! 1-:خنده1:

:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2:

ولی جدا خیلی گرم شده!!!پارسال این موقع موج برف و سرما عبور کرده بود و دما هم فکر کنم تا -20 هم رفت نه؟؟؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
همین الانش هم مشهد کلی مشکل آلودگی داره. چه برسه که پایتخت بشه. تهران رو از این لحاظ می‌ندازه توی جیب‌اش!

به هیچ عنوان مخصوصا در شرایط فعلی مشهد پایتخت ایران نمیشه به این دلایل
1- از نظر سیاسی و نظامی مشهد در پیرامون (حاشیه) کشور قرار گرفته یعنی بدترین حالت ممکن از نظر حکومت های متمرکز مثل ایران از این نظر اگر مشهد پایتخت بشه هیچ نظارتی بر جنوب یا غرب کشور نمی تونه داشته باشه
2- عامل بعد مسافت باعث میشه که انتخاب مشهد به پایتختی هیچ دردی از دردهای تهران دوا نکنه و در خوشبینانه ترین حالت 500 هزار نفر جمعیت ( شاغلین بخش های اداری به اجبار ) به مشهد منتقل بشن
3-زیر ساخت های شرق کشور ( راه و راه آهن و ارتباطات ) بسیار ضعیف هست و این باعث عدم پوشش دهی سیاسی - فرهنگی - اجتماعی - اقتصادی مشهد به کل کشور میشه

به نظر من 3 راه داریم
1-تهران پایتخت بمونه
2-احداث پایتخت جدید سیاسی-اداری در یک ناحیه با پتانسیل توسعه ای ترجیحا مرکز مایل به غرب کشور ( این راه حل بسیار پر هزینه و ریسکی هست و ممکنه مثل برزیل شکست بخوره )
4-فدرالیسم :یعنی تهران فقط از نظر سیاسی پایتخت باشه و ایالت ها از نظر مدیریتی و قانونی و اقتصادی خودشون پایتخت داشته باشند ( این هم میتونه فرصت باشه هم تهدید چون ممکنه موجب استقلال طلبی بعضی مناطق بشه )

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد عزیز،امیرمحسن خان،دو صفحه ی پیش از شما خواستم که اگه میشه یه تحلیلی از وضعیت هوای مشهد از سه شنبه تا آخر هفته داشته باشید ولی به دلیل حجم زیاد پست ها مثل اینکه پست بنده دیده نشد،میشه درخواست منو پیگیری کنید؟؟!!!:خنده1:

ماهان منم کلی طرح دارم ولی اینا همش پشمه خدا هم گفته تا ملتی خودشون اراده نکنند که سرنوشتشون عوض نشه منم کاری واسشون نمیکنم تجربه به من نشون داده سخترین کار ها فقط اولش سخته اون اولشم اینکه ادم بخادش اون کارو انجام بده مردم ایران اراده کنند میتونن ایرانو بهشت کنند ولی ترسو منافع شخصی جلوی ارادشونو گرفته!!

پس حالا که اومدم اینجا منم یکم بحث سیاسی بکنم:خنده2:
ایرانو نمیشه با هیچ کشور دیگه ای مقایسه کرد از یک طرف دشمن خارجی وداخلی زیاد داره و چشم طمع بهش زیاده تمام تلاششون همینه هرجور شده نزارند پیشرفت کنه ایران پیشرفته یعنی خطر جدی برای منافع غرب وکشورهای عربی جیره خوار غرب ،از یک طرف دیگه هم به قول شما ایرانی ها اغلب تن به کارای سخت نمیدن تو همین مشهد خودمون اگر این کارگرای افغانی نباشند فک کنم خیلی ازکارهای سخت شهر بخوابه:خنده2: ولی پیشرفت های هسته ای که یک دانش کاملا انحصاریه وتعداد کمی ازکشورها بهش رسیدن،نانوتکنولوژی،سلول های بنیادی اینا نشون میده دردل همین سختی ها میشه به پیشرفت رسید

Abbath

New member
پس حالا که اومدم اینجا منم یکم بحث سیاسی بکنم:خنده2:
ایرانو نمیشه با هیچ کشور دیگه ای مقایسه کرد از یک طرف دشمن خارجی وداخلی زیاد داره و چشم طمع بهش زیاده تمام تلاششون همینه هرجور شده نزارند پیشرفت کنه ایران پیشرفته یعنی خطر جدی برای منافع غرب وکشورهای عربی جیره خوار غرب ،از یک طرف دیگه هم به قول شما ایرانی ها اغلب تن به کارای سخت نمیدن تو همین مشهد خودمون اگر این کارگرای افغانی نباشند فک کنم خیلی ازکارهای سخت شهر بخوابه:خنده2: ولی پیشرفت های هسته ای که یک دانش کاملا انحصاریه وتعداد کمی ازکشورها بهش رسیدن،نانوتکنولوژی،سلول های بنیادی اینا نشون میده دردل همین سختی ها میشه به پیشرفت رسید

بعله،به همه چیز رسیدیم،این از شادی بی حد و حصر مردم ما و وضع معیشتی شون کاملا مشخصه

samann

کاربر ويژه
Average Weather In February For Mashhad, Iran

cloud_cover_types_in_february_percent_pct

daily_high_and_low_temperature_in_february_temperature_c

probability_of_precipitation_at_some_point_in_the_day_in_february_percent_pct

types_of_precipitation_throughout_february_percent_pct

probability_of_snow_fall_being_reported_in_a_given_day_in_february_percent_pct

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

اظهار لطف کنید بحث س ی ا سی رو خاتمه بدید ، تا بهتر بتونیم به تحلیل وضعیت هوای کشور بپردازیم.

از حسن توجه شما عزیزان بینهایت سپاسگذارم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد عزیز،امیرمحسن خان،دو صفحه ی پیش از شما خواستم که اگه میشه یه تحلیلی از وضعیت هوای مشهد از سه شنبه تا آخر هفته داشته باشید ولی به دلیل حجم زیاد پست ها مثل اینکه پست بنده دیده نشد،میشه درخواست منو پیگیری کنید؟؟!!!:خنده1:

سلام محمد جان

اگه دوستان اجازه بدن ، سعی میکنم که جواب شما رو در اسرع وقت بدم

mohamad$

کاربر ويژه
بیشینه دمای دیروز چند شهر !!

قزوین +17.6 !!!!

همدان +16.5 !!

فرودگاه مهراباد +16.7 !

کرمانشاه +19.2 !

فیروزکوه +12.0 !!!!

لواسان +13 !

ایلام +19.3 !

کرج +16.3 !

اقدسیه تهران +15.6 !

اراک +16.2 !

قم +20.6 !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت جوی مشهد در روزهای پیشرو:

بارش:

plot.png

دما:
plot.png

samann

کاربر ويژه
درسته سامان جان . این موج گرما سراسری بوده و مختص یه منطقه نبوده . به طور مثال در استان مرکزی نوبران یه منطقه سرد و پر برف هست که اونجا هم کوهاش برف جالبی نداشتند چه برسه به خودش . دمای هوا هم که 16.5 شده بود همدان و تهران هم 16 - 17 . خیلی شهرا هم که 18 و 19 و 20 و ... اینطور پیش بره و سرما نیاد تا ابتدای اسفند سرسبز میشه ایران . کلا جای فصلا جا به جا شده . خیلی مسخرس . درختا دارن بیدار میشن
کاملا درسته
صد در صد تا 15 اسفند همه جا سبز میشه

سیبری

کاربر ويژه
:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2:

ولی جدا خیلی گرم شده!!!پارسال این موقع موج برف و سرما عبور کرده بود و دما هم فکر کنم تا -20 هم رفت نه؟؟؟
بله همین روزا 30 سانت برف تو شهر بود و تازه خیلی از شبها هم دما زیر 20- !تاج و تختی داشتیم واسه خودمون !

آمار بهمن 90

guft15mfb8xi4ap7fjob.jpg

011swnjtujwbdimlc5me.jpg

سیبری

کاربر ويژه
بیشینه دمای دیروز چند شهر !!

قزوین +17.6 !!!!

همدان +16.5 !!

فرودگاه مهراباد +16.7 !

کرمانشاه +19.2 !

فیروزکوه +12.0 !!!!

لواسان +13 !

ایلام +19.3 !

کرج +16.3 !

اقدسیه تهران +15.6 !

اراک +16.2 !

قم +20.6 !
درود بر محمد عزیز:گل:
علامت تعجب واسه همه عادلانه بود بجز قزوین ! قزوین یه دونه تعجب بس بود!

saeed hh

کاربر ويژه
اتفاقا اونا هم از افرادی مث شما که حس نامیدی و بیهودگی به بقیه میدند بیزارند!:سوت:
نمی دونستم اینجا غیر هواشناسی به مسائل سیاسی و اقتصادی و اجتماعی وفرهنگی هم پرداخته میشه سایت وتاپیک جالبیه :خنده2:

پست ویرایش شد.

من از شما در خواست کردم ، این بحث رو خاتمه بدید

samann

کاربر ويژه
طبق نموداردمایی میانگین مشهد که در بالا گذاشتم دمای بیشنیه مشهد در ماه فوریه به 13 درجه میرسه اونم در آخر ماه فوریه!!اما الان مثه آب خوردن داره دماهای 20 درجه ثبت میشه !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا