• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان

آقا چرا اینقدر بحث میکنید سر پایتخت!!!!بنظر من بهترین پایتخت واسه ایران،پاریس کوچولوش میباشد!!!!!{بجنورد!!!}:خنده1:

هرچقدر هم بحث کنید آخرش هم همون چیزی میشه که مسئولان بگن و منو شما هیچ دخالتی در گرفتن این تصمیم نداریم متاسفانه،ولی از شوخی گذشته بنظر من{که هیچ اهمیتی نداره!!!}بهترین پایتخت واسه ایران عزیزمون،همین تهرانه.

بگذریم،دوستان موج پیشرو تقویت نشده؟؟سرماش چی؟؟امیرمحسن عزیز و سامان عزیز یه تحلیلی از وضعیت هوای مشهد از سه شنبه شب تا پنج شنبه بعد از ظهر میکنید؟؟حیاتیه!!!!

سلام محمد جان. این GFS که دیگه اعصاب برامون نداشته. هنوزم متاسفانه بر بارشای پراکنده در مشهد و تا حدودی بجنورد تاکید داره!!:sanjaghi:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا محمد جان اپدیتها خیلی متناقضن اما در مجموع نظر من اینه که بارشها در مشهد از عصر 4شنبه شروع میشه تا 5 شنبه ظهر به صورت متناوب ادامه خواهد داشت و البته احتمال بارش برف در مشهد منتفی است
میزان بارش باران از موج اخر هفته تا 10 میل خواهد بود/

سلام محمد جان. این GFS که دیگه اعصاب برامون نداشته. هنوزم متاسفانه بر بارشای پراکنده در مشهد و تا حدودی بجنورد تاکید داره!!:sanjaghi:

سپاسگزارم از شما بزرگواران:گل:

ماهان.

کاربر ويژه

قصد جسارت نبود. صرفن یه جمله‌ی خبری گفتم که مشکلات شهرهای بزرگ‌ ما تا بوده همین بوده و در بهترین نقاط هم اگه بخوایم سیستم فعلی رو پیاده کنیم اوضاع بد می‌شه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ali.doosti

کاربر ويژه
همین جور که پیش میره من دارم میفهمم سعید داره اینجا هدر میره!:خنده1:
سعیدجان امشب بیا دور همی گسلاروچک کنیم فردا نظرتو بهشون بگو!
اینجام هوا ابریه خبری از بارش که تا الان نیس!ولی بارشا زیاد شده!آپ امشب بسی مهمه...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با اين الگو من كاملا از فصل مايوس شدم
MPE23.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه

خواهش میکنم.

والا من همین الان که میومدم از ترافیک کلافه شده بودم به خدا ، حالا حساب کن مشهد پایتخت بشه :سکوت:!!!!!!!!!!!!!

مصیبت میشه

امیرجان بعید میدونم یکی از شهرهای مشهد تبریز اصفهان شیراز باشه!این شهرها همین الانم با مشکلات زیادی مواجهن!عقل سلیم که اینو میگه!
البته اینجا همه چی ممکنه!

mohamad$

کاربر ويژه
درسته سامان جان . این موج گرما سراسری بوده و مختص یه منطقه نبوده . به طور مثال در استان مرکزی نوبران یه منطقه سرد و پر برف هست که اونجا هم کوهاش برف جالبی نداشتند چه برسه به خودش . دمای هوا هم که 16.5 شده بود همدان و تهران هم 16 - 17 . خیلی شهرا هم که 18 و 19 و 20 و ... اینطور پیش بره و سرما نیاد تا ابتدای اسفند سرسبز میشه ایران . کلا جای فصلا جا به جا شده . خیلی مسخرس . درختا دارن بیدار میشن

تمام کشور های پیش رفته جهان دو تا پایتخت دارن یکی سیاسی یکی اقتصادی ولی این دلیل نمیشه که این دوتا شهر امکانات زیادی نسبت به بقیه شهراشون داشته باشند وتقریبا همه در یک سطح هستند ولی من به این کشور هیچ امیدی ندارم چون تمام مشکلات رو تقصیر مردم میدونم و در واقع از این ملت (اکثرشون نه همشون) بیزارم!!

اتفاقا اونا هم از افرادی مث شما که حس نامیدی و بیهودگی به بقیه میدند بیزارند!:سوت:
نمی دونستم اینجا غیر هواشناسی به مسائل سیاسی و اقتصادی و اجتماعی وفرهنگی هم پرداخته میشه سایت وتاپیک جالبیه :خنده2:

samann

کاربر ويژه
با اين الگو من كاملا از فصل مايوس شدم
MPE23.jpg

یکم بیشتر توضیح میدین مهرداد جان؟
من که خیلی وقت بود امیدی نداشتم با این وضعیت شاخص ها یعنی مشهد اگه دو تا بارش 30 میلی رو به خاطر ناهنجاری نداشت الان اوضاعش اسفناک بود!!

سیبری

کاربر ويژه
قوچان امروز عجیب سرد شده بود!
بعد از مدتها دمای بیشینه به 11 رسید ، من که همچین سرمایی رو برای این موقع سال به یاد ندارم!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اطلاعيه مورخه 23/11/91
بررسي نقشه های پيش يابی حاکی از نفوذ امواج سامانه بارشی و سرد از سه شنبه شب به استان گلستان مي باشد بطوريکه از صبح چهارشنبه به تناوب موجب بارندگی ،در نواحی کوهستانی و سرد سير بارش متناوب برف ، وزش باد و مه آلود خواهد شد و دما نيز بطور نسبی بين 8 الی 10 درجه سانتی گراد کاهش مي يابد . اين شرايط ناپايدار تا اواخر روز پنجشنبه تداوم خواهد داشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر ترافیک آنلاین مشهد در همین لحظه رو ببینید:

حالا حساب کنید مشهد قرار باشه پایتخت بشه ، بعد اون موقع رنگ همه خیابون ها و بیابون ها از شدت ترافیک قرمز میشه!!!!!

راستی اون محدوده ای که مشخص کردم ولی با مقیاس خیلی کوچکتر وسعت شهر مشهد در زمان احداث ایستگاه هواشناسی فرودگاه بوده.

پس کارشون اون موقع در ارتباط با ایستگاه هواشناسی کاملا درست و به جا بوده:

ihbvfji6iael5hf29nx.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
بارش باران،،، باد قطرات باران رو پرت مي كنه و ميپاشونه به همه جا :خنده1:

هوا هم فوق نرمال :گل:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا