بهترین نقطه برا سفر نوروز بنظر من هم شیراز بسیار زیبا و رویائی هم طبیعت و هم دما ( مثل اردیبهشت نهاوند می شه )گفتيم بين مشهد و اصفهان و شيراز براي عيد يكي رو انتخاب كنيم ديگه بعد از رايزني هاي بسيار طولاني و متعدد تصميم بر اين شد كه عيد بريم شيراز.
ما شالله قيمت بليط ها و هتل ها چقدر بالا رفتن :خنده1:
خوب پسر خوب عجله نکن یه قانون تو دنیاست عجله کنی و تو ذهنت فکرت رو خراب کنی همیشه دیرتر به نتیجه می رسی. مگه چند ماهه سربازیتون تموم شده ایشاله یه کار خوب گیرتون می یاد. همه مون این دوره رو سپری کردیم.
یادمه سال اول بعد سربازی ما سرمایهگذاری کردیم یه شرکت زدیم جزئیات رو بیخیال نمی گم لامصب اون موقع پول ارزش داشت اطرافیان گرگ در اومدند کلاه سرم گذاشتند یه 15 تومنی ضررش و دادیم.
اونقدر سرخورده شدم بیخیال رفتم سمت جنوب اونجام لامصب جا زندگی نبود نه پولی پس اندار می شد نه زندگی می شد کرد آخر سر هم افتادیم تو زمینه آخر و بعلاوه یه شرکت با یکی دوستان اولی که شکر اولی برکت گرد ( از آب و گل درآوردمون ) و دومی در حال گل کردنه ایشاله عجله نکن مهرداد عزیز
فقط تجربه محیطی تو افزایش بده و گرگ شو نه که بخوای سر کسی کلاه بذاری که کلاه سرت نذارن و ایشاله با یه سرمایه حتی کم برو تو بازار و یه کار خودکارفرمائی دست و پا کن ایشاله موفق خواهید شد.