• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
درود بر دوستان

دیشب راس ساعت 2 چنان تگرگ و رعد و برقی اینجا شروع شد که من به عمرم ندیده بودم،نزدیک 3 4 سانت شد ارتفاع تگرگ تو کوچه.من از صدای رعد و برق از خواب پریدم،بعد هم صدای ضربه های تگرگ به کانال کولر بود که می اومد.

امروز صبح هم تا ارتفاع 1700 متری کوه ها تگرگ باریده بود و به بالا برف بود

mehrafarin

کاربر ويژه
8hci1lpidj8jxazaf8y3.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
نکته ی جالب درباره ی صبح تهران وزش باد بسیار شدیدی بود که همراه بارون بود و چتر بعضیا رو داشت میبرد
زنای چادری هم که بیچاره ها چی کشیدن:سوت:

اونوقت من قشنگ داشتم ستونای آبو تو آسمون میدیدم که تا حالا همچین چیزیو ندیده بودم
یه جور بود که انگار ابر داشت میمود رو زمین!
این پدیده به خاطر وزش تندباد به وجود اومده بود که تو محله ی سامیار اینا به صورت بوران بود!

سیبری

کاربر ويژه

عکسای خراباتی از هزار مسجد ( راکی ایران!) شکوه و سرسبزی این کوهستان عرضهای شمالی ایران و البته ناشناخته و بکر برای بسیاری از ایرانیها به تمامی نشان داد

aria_tehran

کاربر ويژه
رعدوبرقای صبح تهران اونطور شدید نبودن ولی بر حال موجب بیداری خیلیا شد !
راستی خالم میگه حتی شهرک غربم برف شدید اومده ولی میونش بعضی وقتا بارونم میومده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان

عن قریب است که رعد و برق در مشهد آغاز شود!!!!!!!!!!

الان تو ماشین رادیو روشن بود بعد صدای پرش سیگنال رادیویی در اثر رعد و برق بوضوح شنبده میشد ولی اینجا هنوز خبری نیست:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب تغییرات دارن آغاز میشن. امروز بعد از ظهر علیرغم اینکه هوا ابری بود ولی هوا سکون زیادی برخوردار بود و از وزش باد خبری نبود ولی همین الان تو غرب مشهد وزش باد نسبتا شدید و سردی از سمت غرب آغاز شده:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین متوگرام فرودگاه مشهد هم روند کاهش دما رو نشون میده ، فقط نمیدونم چه جوریاست که وزش باد در غرب مشهد با فرودگاه متفاوته!!!!

اونجا سرعتش 18 کیلومتر در ساعت و از سمت شرق و جنوب شرق هست ولی اینجا باد تقریبا غربی- شمال غربیه!!!!!!!!!!!!!!!
meteogram_celcius.cgi

خراباتی

کاربر ويژه
دوستان یه سوال
خراباتی چه معنی ای میده؟؟
در لغت یعنی مست و بیخود ولی در عرفان خرابات یعنی عبادتگاه و خراباتی یعنی کسی که مست عشق الهی شده عرفای ما بارها در شعراشون از این اصطلاح استفاده کردند حالا منم نه معنای لغویش برام صدق میکنه نه عرفانیش همینجوری خوشم اومد از این اصطلاح گذاشتم :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر ماهواره ای Air Mass هم به زیبایی تغذیه رطوبتی شاخه شمالی و جنوبی سامانه رو به خوبی نشون میده که با فلش های سبز رنگ مشخص کردم:

مسیرش رو دنبال کنید بسیار زیباست

اون فلشهای قرمز و آبی هم دامنه فعالیت به ترتیب: پشته و ناوه رو نشون میدن:

بهتره بگم مسیر حرکت جت استریم قطبی و جت استریم جنب حاره ای رو نشون میدن

w59hy0yrljdokh55314.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد میشه این رایو سند جدید مشهدو تحیلیل بفرمایید؟
Station information and sounding indices

Station identifier: OIMM Station number: 40745 Observation time: 130213/1200 Station latitude: 36.26 Station longitude: 59.63 Station elevation: 990.0 Showalter index: 2.61 Lifted index: 2.80 LIFT computed using virtual temperature: 2.68 SWEAT index: 63.00 K index: 27.70 Cross totals index: 22.10 Vertical totals index: 28.10 Totals totals index: 50.20 Convective Available Potential Energy: 0.00 CAPE using virtual temperature: 0.00 Convective Inhibition: 0.00 CINS using virtual temperature: 0.00 Bulk Richardson Number: 0.00 Bulk Richardson Number using CAPV: 0.00 Temp [K] of the Lifted Condensation Level: 272.66 Pres [hPa] of the Lifted Condensation Level: 774.24 Mean mixed layer potential temperature: 293.37 Mean mixed layer mixing ratio: 4.80 1000 hPa to 500 hPa thickness: 5506.00 Precipitable water [mm] for entire sounding: 13.95

درود بر شما

اطلاعاع رادیو سوند مشهد در این لحظه رطوبت در شهر مشهد و ترازهای بالای جو رو در حد اشباع نشون میده و میزان آبهای قابل بارش و شاخص K هم در حد عالی و قابل قبولی هستند .فقط شاخص های لیفتد و شولتر اگه منفی بشن که فعلا مثب یک و دو هستند ، بلادرنگ رگبار و رعد و برق آغاز خواهد شد:

2013021312.40745.skewt.gif

خراباتی

کاربر ويژه

درود بر شما

اطلاعاع رادیو سوند مشهد در این لحظه رطوبت در شهر مشهد و ترازهای بالای جو رو در حد اشباع نشون میده و میزان آبهای قابل بارش و شاخص K هم در حد عالی و قابل قبولی هستند .فقط شاخص های لیفتد و شولتر اگه منفی بشن که فعلا مثب یک و دو هستند ، بلادرنگ رگبار و رعد و برق آغاز خواهد شد:

2013021312.40745.skewt.gif

ممنون بابت توضیحاتتون
انشاءالله همینطور بشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
الان در دشت جوين هستم سوار بر قطار اينجا بارون با شدت زيادي شروع شده رعد و برق هاي وحشتناكي سمت جغتاي ميزنه طوريكه از فاصله 30 كيلومتري صداش مياد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا