• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اصلن عکسا لود میشه ؟ ترکونده این اینترنت ایران با این سرعتش

اين اينترنت مسخره ست اينترنت واقعي چيز ديگه ايه.

چند وقت پيش خواهرم از دانلود منيجرش فيلم گرفت دهنم همينطور باز موند سرعت دانلود 700 كيلوبايت بر ثانيه بود.!!!!! اون موقع بود به اوج بدبختي اينترنت پي بردم، تازه رفتن اينترنت معمولي گرفتن به گفته خودش.

چقدر بايد وقتمون بابت ديدن يك ويدئو پشت كامپيوتر تلف بشه و برق مصرف بشه با اين هزينه ها.

salar69

کاربر ويژه
سرعت اینترنت ایران از افغانستان هم کمتره.

df8538ca-2c8b-4e84-bfd0-e7735b431426.gif

salar69

کاربر ويژه
مثل اینکه سیستم آخر هفته بعد بسیار ضعیف شده.ولی بعدش یک سیستم دیگه هست که امیدوارم تغییر نکنه.

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%21228%21Africa%21msl%21pop%21od%21o%E2%80%8Bper%21w_mslrain%212013021500%21%21chart.gif

s@d3q

کاربر ويژه
عجب زمستون بی هیجانی شدا ! کاش اسفند لا اقل یه سیستم درست درمون واسمون داشته باشه !

navid-mashhad

کاربر ويژه
منم 2 ساعتی رفتم کوه
از برف دیروز تو سایه ها مونده بود دراز کشیدم وقتی پا شدم کل هیکلم گلی بود:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه

اين اينترنت مسخره ست اينترنت واقعي چيز ديگه ايه.

چند وقت پيش خواهرم از دانلود منيجرش فيلم گرفت دهنم همينطور باز موند سرعت دانلود 700 كيلوبايت بر ثانيه بود.!!!!! اون موقع بود به اوج بدبختي اينترنت پي بردم، تازه رفتن اينترنت معمولي گرفتن به گفته خودش.

چقدر بايد وقتمون بابت ديدن يك ويدئو پشت كامپيوتر تلف بشه و برق مصرف بشه با اين هزينه ها.

مهرداد جان من توی خونه روزها با سرعت بین 1 تا 2 مگا بایت در ثانیه دانلود می‌کنم و شب‌ها گاهی تا 10 مگابایت در ثانیه هم می‌رسه. البته توی کتابخونه که الان هستم شلوغه، وایرلس ضعیفه و سرعت نت حدود 200 کیلوبایت در ثانیه‌ست.

این عکس رو چن وقت پیش گرفته بودم و برای یه دوستم فرستادم :D

تازه سرور دانلودش هم ایرانیه.

photo.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان من توی خونه روزها با سرعت بین 1 تا 2 مگا بایت در ثانیه دانلود می‌کنم و شب‌ها گاهی تا 10 مگابایت در ثانیه هم می‌رسه. البته توی کتابخونه که الان هستم شلوغه، وایرلس ضعیفه و سرعت نت حدود 200 کیلوبایت در ثانیه‌ست.

این عکس رو چن وقت پیش گرفته بودم و برای یه دوستم فرستادم :D

تازه سرور دانلودش هم ایرانیه.

مشاهده پیوست 18222

بله

سرويس هاي حرفه اي رو بخاي در نظر بگيري سرعت هاي مافوق تصور دارن.

حدود يكي دو سال پيش بود خبر رسيد شركت گوگل مسئول پياده سازي يك پروژه ارائه اينترنت پر سرعت با پنهاي باند 1 گيگابيت بر ثانيه در مناطقي از آمريكا شد.

خوب در اين شرايط كه دنيا به لحاظ تكنولوژي ارتباطات اينقدر پيشرفته شده اينترنت 128 256 512 كيلوبيت مسخره و مضحك به نظر ميرسه.

ali.doosti

کاربر ويژه
ماهان فوتوشاپو تو 2 دقیقه دانلود میکنه ما تو دوسال!اینترنتو دانلود کن عید اومدی بفروش ؛)

Rastegari

Banned
سیلام :شاد:

من چشمامو عمل CXL کردم! آخ که نگو چقدر درد داشت!

تا 3 ماه نمی تونم نگاه تلویزیون کنم! البته دکتر گفته! من بعد از 5 روز اینجام! البته امروز رو همینطوری اومدم چون که الان چشمام داره منفجر میشه

شیراز شب 5- بود ولی از دما 6 درجه بوشهر هم گرمتر بود! آفتابش که بنظرم بدترین آفتاب دنیاست!!!

ماهان.

کاربر ويژه

اینترنت 1 مگ در ایران می‌تونه سرعتی حدود 400 کیلوبایت در ساعت داشته باشه. شرکت‌های اینترنتی ایران احتمالن دزدی می‌کنن و پهنای باند رو بین مشترک‌های زیادی تقسیم می‌کنن و برای همینه که اینترنت 4 مگ سرعت 400 کیلوداره! اینترنت 128 کیلوی من توی رشت سرعتش از 15 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمی‌شد!

mohamad$

کاربر ويژه
شیب قبل از پناهگاه و ببینید چه وضعیتی داره . مسیرش از اونجا هست:تعجب2: اونم خودم هستم

avt5q7l9z1k7rpwrnxr6.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
اینترنت 1 مگ در ایران می‌تونه سرعتی حدود 400 کیلوبایت در ساعت داشته باشه. شرکت‌های اینترنتی ایران احتمالن دزدی می‌کنن و پهنای باند رو بین مشترک‌های زیادی تقسیم می‌کنن و برای همینه که اینترنت 4 مگ سرعت 400 کیلوداره! اینترنت 128 کیلوی من توی رشت سرعتش از 15 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمی‌شد!

درسته . منم خیلی اوقات دیدم سرعت اینترنتمون از مقدار تعرفه ای که داریم کمتر میشه .

mohamad$

کاربر ويژه
یا حضرت بیژن اون ساختمونا رو چجوری لب پرتگاه ساختن؟؟ احیانن با ریزش بهمن ساختمونا نمی‌رن ته دره؟!
اره شیب مسیر دربند خیلی زیاد هست . الان عکس و دیدم خودم گرخیدم که این و چطوری لب پرتگاه ساختن . دقیقق نمیدونم چه سالی ساخته شده ولی احتمالا 40 سالی میشه . فکر نمیکنم بهمن خیز باشه .

aznavar

کاربر ويژه
دورد ی دیگر:گل:

کسی هست کمکم کنه..
چند وقت پیش با ایمیلم تو یه سایت عضو شدم. حالا نمیدونم چطوری شده از ایمیل من میره برا کسی دیگه ایمیل اون یکی میاد برای من. اون یکی به ایمن یکی ایمیل زده میادش برای من..
کلافه شدم.. هر چی هم دنبال سایتی که توش عضو شدم میگردمنیست شده....

nojeana

کاربر ويژه
 بین 4 تا 8 نفر مشترک (share) ش می کنند خوب دیگه چی بگم؟ 

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
دره دربند از حدود 2400 متر . پوشش برف هم خیلی ضعیف . نتیجه اخلاقی : تا زمانی که سرما در زمستون نداشته باشیم ذخیره برف خوبی روی کوها نخواهیم داشت حتی اگر 85 میلیمتر بارش رخ بده در بهمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا