• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
عکسای زیبایی بود محمد
من سالای پیش که چند بار رفتم توچال و الان هم دارم این عکسا رو میبینم باور نمیکنم که این عکسا برای توچاله
امسال فکر کنم تنها سالی باشه که توچال تو کل فصل تابستون برف نداشته باشه چون از همین الان مشخصه که هیچ ذخیره ی برف خوبی صورت نگرفته
وقتی که تو فصل زمستون آبشار خروشان جریان داشته باشه دیگه اون زمستون زمستون نیست

چقدم خوشتیپی:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
عکسای زیبایی بود محمد
من سالای پیش که چند بار رفتم توچال و الان هم دارم این عکسا رو میبینم باور نمیکنم که این عکسا برای توچاله
امسال فکر کنم تنها سالی باشه که توچال تو کل فصل تابستون برف نداشته باشه چون از همین الان مشخصه که هیچ ذخیره ی برف خوبی صورت نگرفته
وقتی که تو فصل زمستون آبشار خروشان جریان داشته باشه دیگه اون زمستون زمستون نیست

چقدم خوشتیپی:خنده1:

سلام . خواهش میکنم . من با کاپشن گرمم شد امروز ظهر نزدیکای دربند . یسری درخت هست نوکشون تقریبا سوزنی هست . اسمش نمیدونم چیه ولی اونا نسبت به بقیه درختا زودتر برگاش در میاد . توی تجریش اونا یه مقدار سبز شده بود این وقت سال !!! درخت های چنار هم داره اماده میشه برای دراوردن برگ !!!

aria_tehran

کاربر ويژه
tochal
Tochal-Peak-940x651.jpg

Adventure Travel Photo of the Day for February 6, 2013

saeed hh

کاربر ويژه
خبر خوب برای بچه های مشهد دامت برکاتو :خنده1:
اصغری گفت : موج هرچی به شرق میره قوی تر میشه یکی از هسته های بارش بین مرز سمنان و گلستانه و در ادامه هسته دوم بارش بین شمال خراسان رضوی وجنوب خراسان شمالی هستش . اصغری بازم تاکید کرد که بابارشهایی که درادامه سال رخ میده کمبود بارشی توی غرب دریا و اردبیل جبران میشه !!
منظورش این بود که پرفشار شمالی باز خواهد گشت که خبر خوبی واسه تهرانم هستش!!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
GFS متاسفانه تو آبدیت جدیدش تقریبا بارش اواخر هفته مون رو نابود کرده:نه::52:

سلام.اشکالی نداره همیشه همینطوره وقتی میزنه برف و باران خوب در آخرین لحظه شرایط را تغییر می دهد ولی در باره ی سامانه ی هفته ی قبل چند باری بارش مشهد و از بین برد ولی بارش خوبی داشتیم در ضمن ظاهرا از سامانه ی که فردا وارد کشور می شود بارش های خوبی خواهیم داشت.:گل:

nojeana

کاربر ويژه
سلام . خواهش میکنم . من با کاپشن گرمم شد امروز ظهر نزدیکای دربند . یسری درخت هست نوکشون تقریبا سوزنی هست . اسمش نمیدونم چیه ولی اونا نسبت به بقیه درختا زودتر برگاش در میاد . توی تجریش اونا یه مقدار سبز شده بود این وقت سال !!! درخت های چنار هم داره اماده میشه برای دراوردن برگ !!!
سلام بر محمد عزیز کوهنوردی بهترین ورزش برا تناسب اندامه ایول.
منم باید شروع کنم دارم دوباره می رم تو اضافه وزن
خوب راست می گی دما مهمترین عامل در ماندگاریه برف ه حتی سالهائی رو یاد دارم که نیم متر برف در عرض یکروز بخاطر گرما و به اصطلاح نفس گرم زمین آب شده

aria_tehran

کاربر ويژه
چی میشد الان تهران اینجوری بود؟

بوستان نهج البلاغه
2-4(421636).jpg

البته اینم بگم که سالای پیش تا آخرای زمستون از حکیم به بالا کلی برف میموند ولی امسال تا دو هزار و خورده ای متر خبری از برف نیست!!!

mohamad$

کاربر ويژه
سلام بر محمد عزیز کوهنوردی بهترین ورزش برا تناسب اندامه ایول.
منم باید شروع کنم دارم دوباره می رم تو اضافه وزن
خوب راست می گی دما مهمترین عامل در ماندگاریه برف ه حتی سالهائی رو یاد دارم که نیم متر برف در عرض یکروز بخاطر گرما و به اصطلاح نفس گرم زمین آب شده

سلام محمد جان . اره خوبه کوهنوردی . ولی اگه خیلی هم زیاده روی بشه ضرر میزنه به زانو های ادم . باید امادگی داشته باشیم . نهاوند هم کوهای خوبی داره برای کوهنوردی . تو بهمن امسال چندین دفه این ارتفاعات برف خوب اومد ولی گرما باعث شد دوام نیاره

saeed hh

کاربر ويژه
انشاالله فرداشب و روز یکشنبه شاهد رعدو برق انفجاری و رگباربارون توی تهران باشیم!:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
چی میشد الان تهران اینجوری بود؟

بوستان نهج البلاغه
2-4%28421636%29.jpg

البته اینم بگم که سالای پیش تا آخرای زمستون از حکیم به بالا کلی برف میموند ولی امسال تا دو هزار و خورده ای متر خبری از برف نیست!!!

امید وارم تهرانی هایم برف سنگین ببینند.:زمستان:

saeed hh

کاربر ويژه
سلام محمد جان . اره خوبه کوهنوردی . ولی اگه خیلی هم زیاده روی بشه ضرر میزنه به زانو های ادم . باید امادگی داشته باشیم . نهاوند هم کوهای خوبی داره برای کوهنوردی . تو بهمن امسال چندین دفه این ارتفاعات برف خوب اومد ولی گرما باعث شد دوام نیاره

کوه نوردی هم یه جورایی واسه پولدارا وسوسولهاست چون الان یه کوه توی تهران بخای بری کلی باید هزینه کنی که باین همه گرفتاری ادم وقت این چیزهارو نداره تازه باید وسیله شخصی هم داشته باشی !!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
انشاالله فرداشب و روز یکشنبه شاهد رعدو برق انفجاری و رگباربارون توی تهران باشیم!:گل:

اینطور که سایت ها میگن فکر نکنم تهران بارندگی داشته باشد ولی امید وارن شرایط تغییر کنه.:گل:
بارندگی تهران
meteogram.php

البته هوای تهران ابری خواهد شد وشاید رعدو برق داشته باشد.

mohamad$

کاربر ويژه
کوه نوردی هم یه جورایی واسه پولدارا وسوسولهاست چون الان یه کوه توی تهران بخای بری کلی باید هزینه کنی که باین همه گرفتاری ادم وقت این چیزهارو نداره تازه باید وسیله شخصی هم داشته باشی !!

وسیله شخصی که خب اره چون کله صبح تاکسی و اژانس نیست . ولی هزینه ای به اون صورت نداره . من امروز 5 ساعت رفتم کلا 2 هزار تومن هزینه کردم .

mahmood600

کاربر ويژه
از امشب با ورود موج ضعیف تراز میانی جو و همراهی ان با امواج ناپایدار سطح فوقانی بارش های پراکنده از سمت شمال غرب و غرب کشور اغاز خواهد شد که از بعد از ظهر فردا با شمالی شدن جریانات و تقویت پرفشار در سواحل بارش های پراکنده نیز اغاز خواهد شد

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!12!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013021512!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!24!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013021512!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!36!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013021512!!chart.gif

ماهان.

کاربر ويژه

می‌شه هزینه‌ها رو کمتر کرد با بردن غذا و اینا. وسیله‌ی نقلیه مهم‌تره به نظرم و بعدش وقت. یکی که شش روز هفته رو صب تا شب کار می‌کنه دیگه جمعه رمقی نداره که بزنه بیرون.

Abbath

New member
بارشای هفته بعد کلا پرید،دیگه به این زمستون منحوس نباید امیدی باشه،از 88 هم بدتره فک کنم

پیش بینی نروژ برای قزوین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا