• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
پیش‌بینی بارش برف و باران با آغاز اسفند

طبق پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور، با آغاز اسفند‌ماه از امروز، باران و برف در بسیاری از مناطق کشور خواهد بارید.
نقشه‌های هواشناسی بیانگر عبور متناوب امواج تراز میانی جو از نوار شمالی کشور طی امروز و دو روز آینده است. بر این اساس در برخی از مناطق شمال‌غرب، سواحل شمالی و شمال‌شرق کشور افزایش ابر، وزش باد، بارش‌های پراکنده باران و برف پیش‌بینی می‌شود. این وضعیت در روز چهارشنبه در برخی مناطق دامنه‌های جنوبی البرز دور از انتظار نیست. در جنوب شرق کشور نیز افزایش ابر، وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق رخ‌خواهد داد.گفتنی است که سازمان هواشناسی کشور نسبت به رخداد این پدیده در برخی نقاط استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان و شمال هرمزگان هشدار داده و اعلام کرده است که بارش در مناطق سردسیر و مرتفع استان کرمان به‌صورت برف خواهد بود. همچنین در روز پنجشنبه در استان‌های واقع در نوار شمالی کشور بارش باران و در ارتفاعات البرز شمالی بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

salar69

کاربر ويژه
این عکسای دیروز صبح طالقانه حداقل اونجا برف دیدم.

67282140124403594081.jpg

61858013407795099263.jpg

41935809049052991049.jpg

80118415489247862326.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
یه محاسبه‌ای که کردم، از پاییز تا الان جمعن 52 روز در ماگدبورگ برف روی زمین بوده و 36 روز بارش برف داشته.

تعداد روزهای با کمینه‌ی زیر صفر تا الان 54 روز و تعداد روزهای با بیشینه‌ی زیر صفر هم 26 روز بوده.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
خیر . اگر با الودگی هوا بارش کم شده پس مسلما تهران در زمانی که الودگی نداشته با کوهرنگ برابری میکرده چون همین الانش هم نیمی از شهر تهران در مقایسه با خیلی از نقاط وضع بارشش خیلی بهتره . ولی الودگی روی دمای تهران تاثیر زیادی داشته .

چرا ،آلودگی هوای تهران روی بارش هایش تاثیر داشته چون آلودگی هوا باعث وارانگی هوا شده و وارانگی هوا بارش هارا بسیار کم و محدود می کند ولی هنگامی که تهران برف و باران کمی دارد ما شاهد بارش برف و باران شدید و سنگین در روستا های و شهر های اطراف تهران هستیم که نسبت به تهران هوای بسیار تمیز و خوبی را دارند.:گل:

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر من هم آلودگی هوا بارش رو کم میکنه، تاثیرش رو حداقل در عکسی که گذاشتم میتونید ببینید.

ali.doosti

کاربر ويژه
چرا آلودگی هوای تهران روی بارش هایش تاثیر داشته چون آلودگی هوا باعث وارانگی هوا شده و وارانگی هوا بارش هارا بسیار کم و محدود می کند ولی هنگامی که تهران برف و باران کمی دارد ما شاهد بارش برف و باران شدید و سنگین در روستا های و شهر های اطراف تهران هستیم که نسبت به تهران هوای بسیار تمیز و خوبی را دارند.:گل:
به نظر من هم بی ارتباطن...این موضوع بارها بحث شده و حتی آلودگی هوا ممکنه بارش رو زیاد کنه که با ایجاد هسته برای بارش این عمل صورت میگیره...
آلودگی شهر تهران یه پدیده سراسری نیست و فقط در محدوده شهره!و ارتفاع زیادی هم نمیگیره که بخواد رو بارش ابرها تاثیر بذاره!اگر گردوخاک باشه میشه اینجور گفت ولی ما امسال شاهد این هستیم که کل نیمه شمالی از لحاظ بارش یک نواخت بوده...
تنها حالتی که میشه تصور کرد اینه که آلودگی مثلا با تیره کردن سطح برف موجی تسریع آب شدن اون ها شن ولی در میزان بارش نه...

mohamad$

کاربر ويژه
چرا آلودگی هوای تهران روی بارش هایش تاثیر داشته چون آلودگی هوا باعث وارانگی هوا شده و وارانگی هوا بارش هارا بسیار کم و محدود می کند ولی هنگامی که تهران برف و باران کمی دارد ما شاهد بارش برف و باران شدید و سنگین در روستا های و شهر های اطراف تهران هستیم که نسبت به تهران هوای بسیار تمیز و خوبی را دارند.:گل:

اصلا این طور نیست . تهران خیلی از مواقع از شهرای اطراف خودش بارش های بهتری دارد . عدد های بارش حرفای شما رو تایید نمیکنند . از نظر برف هم چندان اینطور نیست .

mohamad$

کاربر ويژه
در بهمن 91 بین ایستگاه های بارانسنجی و همدیدی استان تهران و البرز فکر میکنم شمال شهر تهران بیشترین بارش و داشت .

mohamad$

کاربر ويژه
به نظر من الودگی هوا هیچ تاثیری در کاهش بارش ندارد . اگر داشت بارش سالانه تهران 100 میل هم نمیشد .

sinaet

متخصص بخش فوتبال
به نظر من هم بی ارتباطن...این موضوع بارها بحث شده و حتی آلودگی هوا ممکنه بارش رو زیاد کنه که با ایجاد هسته برای بارش این عمل صورت میگیره...
آلودگی شهر تهران یه پدیده سراسری نیست و فقط در محدوده شهره!و ارتفاع زیادی هم نمیگیره که بخواد رو بارش ابرها تاثیر بذاره!اگر گردوخاک باشه میشه اینجور گفت ولی ما امسال شاهد این هستیم که کل نیمه شمالی از لحاظ بارش یک نواخت بوده...
تنها حالتی که میشه تصور کرد اینه که آلودگی مثلا با تیره کردن سطح برف موجی تسریع آب شدن اون ها شن ولی در میزان بارش نه...

بله درست است گاهی باعث بارش بیشتر هم می شود ولی بارانی که خواهد آمد باران اسیدی خواهد بود نه یک باران معمولی اگر یکی از دوستان اهل تهران بگوید که امسال تهران باران اسیدی داشته یا نه .اگر داشته حرف شما درست یعنی آلودگی هوای تهران بروی میزان بارندگی تهران تاثیر نداشته و اگر باران اسیدی نداشته آلودگی روی هوای تهران تاثیر گذاشته و بارش های آن را تا حدزیادی کاهش داده.:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
اصلا این طور نیست . تهران خیلی از مواقع از شهرای اطراف خودش بارش های بهتری دارد . عدد های بارش حرفای شما رو تایید نمیکنند . از نظر برف هم چندان اینطور نیست .

بله امکان دارد در یکی دو مورد اینطور باشد اما من با چشم های خودم دیدم که تهران هیچ بارشی نداشته یا بارش اندکی داشته و لی اطراف تهران آنقدر بارش خوبی داشته که جاده ها کاملا بسته شدن یا رود ها طغیان کرده اند.:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
بله درست است گاهی باعث بارش بیشتر هم می شود ولی بارانی که خواهد آمد باران اسیدی خواهد بود نه یک باران معمولی اگر یکی از دوستان اهل تهران بگوید که امسال تهران باران اسیدی داشته یا نه .اگر داشته حرف شما درست یعنی آلودگی هوای تهران بروی میزان بارندگی تهران تاثیر نداشته و اگر باران اسیدی نداشته آلودگی روی هوای تهران تاثیر گذاشته و بارش های آن را تا حدزیادی کاهش داده.:گل:
باران اسیدی در بدو تولید قطره اسیدی نمیشه بلکه زمانی که در حال طی کردن مسیر بارش هست با الاینده ها ترکیب شده و اسیدی میشه پس داشتن یا نداشتن باران اسیدی ارتباطی با تاثیر الاینده بر بارش نداره چرا که بارش بعد از ایجاد و در حین نزول تسیدی میشه و الاینده ای نیست که اون رو اسیدی کنه...در واقع اون الاینده هایی که موجب اسیدی شدن میشن در اب حل میشن و هسته گذار نیستن...

mohamad$

کاربر ويژه
بله امکان دارد در یکی دو مورد اینطور باشد اما من با چشم های خودم دیدم که تهران هیچ بارشی نداشته یا بارش اندکی داشته و لی اطراف تهران آنقدر بارش خوبی داشته که جاده ها کاملا بسته شدن یا رود ها طغیان کرده اند.:گل:

حرفاتون زیاد منطقی به نظر نمیرسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا