• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
برف ۱۹ feb از ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳

lnhhruxbkp5hps5rfdx.gif
gtkely34o31lifyex5ew.gif
1chj052w5qea7atpb91m.gif
hvrcylchd8gm30skaz.gif
cp5bcj3xktc3ry1j91h.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
والا من همچنان به اسفند و بهار خوب و پربارش امید دارم. البته امیدم برای اسفند هم داره کم‌کم به ناامیدی تبدیل می‌شه. الان البته شرایط خنثی داریم و النینو حاکم نیست.

زمستان سال آینده یه خرده زیادی دوره. شاید از خرداد بشه در موردش صحبت کرد.
ماهان طبق پیش بینی دوساله ژاپن تا 2015 خنثاییم و سال اینده تمایل کم به النینو و سال بعدش تمایل کم به لانینا!تا چه حد میتونه درست باشه و انسو پیش بینی های چند ماهش درست در میاد؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
من نمیدونم بعضیا چرا اصرار دارن بگن حیات وحش ایران رو به نابودیه!
بابا کدوم مملکت تو دنیا بالای دکل برقش پلنگ و تو بلوار و خیابوناش روباه وشغال پیدا میشه؟

آمار ها می گه محسن جان رو به نابودیه! همین طور که قبلا گفتم شیر و گورخر و ببر منقرض شده - پلنگ و یوزپلنگ کاهش چشمگیر پیدا کرده
دلیل اینکه حیوون ها میان تو شهر اینه که غذا پیدا نمی کنند
این اخبار تکمیلی همین پلنگ بی چارست حالا دلیل کشته شدنش رو درک می کنی:

(لاشه یک پلنگ نر بالغ، دو روز قبل بر بالای یک دکل برق فشار قوی پیدا شد. محیط بانان پس از پایین آوردن لاشه متوجه شدند که پلنگ به ضرب چهار گلوله کشته شده است. تحقیقات درباره عاملان شلیک این گلوله‌ها ادامه دارد.)
(عاملان کشته شدن یک قلاده پلنگ نر در تربت جام دستگیر شدند. سرانجام پس از سه ماه جست و جو ، اداره محیط زیست تربت جام موفق شد با کمک نیروی انتظامی، عاملین کشته شدن یک قلاده پلنگ نررا که آبان ماه در جاده تربت جام – تایباد بر بالای دکل فشار قوی برق صورت گرفته بود، شناسایی، دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کند.
155904_678.jpg

منابع محلی اواسط آبان ماه امسال از وجود لاشه یک قلاده پلنگ هشت ساله در 26 کیلومتری شهر تربت جام و بر بالای دکل فشار قوی برق خبر داده بودند که با حضور ماموران محیط زیست این خبر تایید و تحقیقات در خصوص چگونگی بروز حادثه آغاز شد. بررسی های اولیه نشان می داد این پلنگ نر پس از تعقیب و گریز از سوی افرادی به بالای دکل فشار قوی برق پناه برده و در اقدامی عجیب مورد اصابت گلوله از سوی تعقیب کنندگان قرار گرفته است.
پس از تعیین کالیبر و نوع سلاحی که پلنگ با آن مورد اصابت قرار گرفته بود، با همکاری اداره اطلاعات، صاحب تفنگ شناسایی و توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی پیش تر فرضیه خانگی بودن پلنگ تلف شده را مطرح کرده و گفته بود:" این احتمال که پلنگ از طبیعت به محل بروز حادثه آمده باشد، کمتر از 10 درصد است. دور تا دور محل حادثه سکونتگاه های شهری و روستایی است که احتمال عبور پلنگ از این محدوده ها و طی مسافت طولانی را به حد صفر می رساند. احتمال تعقیب پلنگ با وسیله نقلیه نیز به دلیل وجود کشتزارها و مزارع در اطراف محل حادثه منتفی است. "
بررسی ها نشان می داد که صاحب پلنگ به احتمال زیاد بعد از فرار جانور و موفق نشدن برای بازگرداندنش،در زمانی که پلنگ به بالای تیر چراغ برق پناه برده بود از پایین به آن شلیک کرده است. )

155901_534.jpg

amir tehranpars

کاربر ويژه
گویا باتوجه به موقعیت قرارگیری کانتر ها،شاخص ها و پارامترها ،ورود سیستم آخر هفته بعدی کم کم داره قطعی میشه !:گل:
فعلا باید با سیستم اوایل هفته ای سر کنیم !

navid-mashhad

کاربر ويژه
چرا ،آلودگی هوای تهران روی بارش هایش تاثیر داشته چون آلودگی هوا باعث وارانگی هوا شده و وارانگی هوا بارش هارا بسیار کم و محدود می کند ولی هنگامی که تهران برف و باران کمی دارد ما شاهد بارش برف و باران شدید و سنگین در روستا های و شهر های اطراف تهران هستیم که نسبت به تهران هوای بسیار تمیز و خوبی را دارند.:گل:

البته دوست خوبم وارونگی هوا باعث آلودگی میشه
شما کاملا بر عکس گفتید!!!!!!!
آلودگی فکر نکنم روی بارش تاثیر گذار باشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود
نه نرم افزار YoWindow 3S پست آخرت...
راستی اون طرح جامع کشوریت تموم نشد ;)

اون طرح به دليل عدم پرداخت بموقع تسهيلات بانكي با شكست مواجه شد. قرار بود بهره برداري رسمي 22 ام ماه گذشته باشه اما طرح كلا منتفي شد!

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان طبق پیش بینی دوساله ژاپن تا 2015 خنثاییم و سال اینده تمایل کم به النینو و سال بعدش تمایل کم به لانینا!تا چه حد میتونه درست باشه و انسو پیش بینی های چند ماهش درست در میاد؟

والا من فکر نمی‌کنم پیش‌بینی بیشتر از 6 ماهه‌اش اعتبار چندانی داشته باشه. اگه اشتباه نکنم NOAA هم پیش‌بینی فصلی ارائه می‌ده.

ماهان.

کاربر ويژه
همچنان از اواخر فوریه فرارفت پرفشار آزور به سمت بالادست (غرب اروپا ) به چشم میخوره !:گل:

درسته، این اتفاق از چند روز دیگه می‌افته و نتیجه‌اش هوای سرد در نقاط گرمسیر جنوب غرب اروپاست!! با این حساب نباید تعجب کرد اگه اسپانیا، پرتغال و حتی جنوب فرانسه هم برف بباره!

euro2.120hr.png

euro2.144hr.png

ali.doosti

کاربر ويژه

اون طرح به دليل عدم پرداخت بموقع تسهيلات بانكي با شكست مواجه شد. قرار بود بهره برداري رسمي 22 ام ماه گذشته باشه اما طرح كلا منتفي شد!
وای چرا:ناراحت:
خیلی جالب بود ...آدمو یاد خدا بیامرز سایت هواشناسی مینداخت...
کامل منتفی دیگه؟
اون نرم افزار دومیم دارم دان میکنم فکر کنم حرفه ای تره...ممنون:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
درسته، این اتفاق از چند روز دیگه می‌افته و نتیجه‌اش هوای سرد در نقاط گرمسیر جنوب غرب اروپاست!! با این حساب نباید تعجب کرد اگه اسپانیا، پرتغال و حتی جنوب فرانسه هم برف بباره!

نتیجه‌ی این الگو هم فریزینگ لول صفر تا جنوب غرب اروپاست!

13022506_1906.gif

mohamad$

کاربر ويژه
محمد توچالو متعلقاتش برف دایمی هم دارن؟

نه توچال برف دائمی نداره . در سالای خوب تا اوایل شهریور و در سالای بد تا اواخر تیر لکه های برف داره . فکونم قلل بالای 4300 البرز برف دائمی داشته باشن . مثل علم کوه . دماوند . تخت سلیمان .

[h=3]البرز مرکزی

[h=3]البرز غربی
[h=3]منطقه تخت سلیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا