سلام آرش جان
قوچان هم خدا روشکر امروز خیلی خنک بود ! آستین کوتاه آدم اذیت میشه
سلام.چرا درود بر ناامیدی.:گل:در نومیدی بسی امید است پیان شب سیه سپید است.با ناامید شدن چیزی که درست نمی شود و کسی در کار هایش موفق نمی شود.:خنده1:
خوش بحالتوننن...امسال گویا گرما قصد ورود نداره!هنوز کولر نزدید...:O:خنده1::خنده1:نه حقیقتش دیشب تا صبح مشغول درست کردن کولر بودم!
علییییییییییییییییییییی!خوش بحالتوننن...امسال گویا گرما قصد ورود نداره!هنوز کولر نزدید...:O
سلام محسن جان. چکار کنیم دیگه اینقدر این بهمن امسال گرم و بیخود بوده که با این دماها هم باید حال کنیم!
محسنننننننننننن!باورت میشه بعضی پاساژا که مثلا تهویشون زیاد خوب نیست کولر زدن اینجاااااااااااا!علییییییییییییییییییییی!مارا رهاکنید در این رنج بی حساب با قلب پاره پاره و سینه ای کباب
سالار جان این عکسایی که گذاشتید برای کجای طالقان هست ؟ تو ارتفاعات بالا هست ؟ یا خود طالقان ؟
واسه بالاترین نقطه جاده هستش خود شهر برف نداشت.
محسنننننننننننن!باورت میشه بعضی پاساژا که مثلا تهویشون زیاد خوب نیست کولر زدن اینجاااااااااااا!
تشکر . این جاده اخرش به کجا میرسه ؟
ماهان جان، آقا ما که دیگه از خیر امسال گذشتیم. چی فکر میکردیم چی شد!
یه لطفی کن بگو اوضاع زمستان سال بعد چطور میشه؟
میریم تو لانینا یا تو همین النینوی منحوس میمونیم؟
اصلا از الان میشه گفت؟
امسال از حالا آخه چه خبره!ما اخرای اردیبهشت باید کولر بزنیم...من خوزستان زیاد اومدم داداشی
می دونم گرماش یعنی چی!
بابا این ایران ما همه چیزش عجیب غریبه!در راستای بحث دیروز...
کشته شدن یک پلنگ در تربت جام بالای دکل برق!!!!!!
الان یه ساعته دارم به این فکر میکنم!یعنی فکر کرده درخته؟آخه عادت دارن میرن بالا درخت!بابا این ایران ما همه چیزش عجیب غریبه!
آخه پلنگ بالای دکل برق چی کار میکرده!
ممنون. مرسی که جواب دادیوالا من همچنان به اسفند و بهار خوب و پربارش امید دارم. البته امیدم برای اسفند هم داره کمکم به ناامیدی تبدیل میشه. الان البته شرایط خنثی داریم و النینو حاکم نیست.
زمستان سال آینده یه خرده زیادی دوره. شاید از خرداد بشه در موردش صحبت کرد.