وای چرا:ناراحت:
خیلی جالب بود ...آدمو یاد خدا بیامرز سایت هواشناسی مینداخت...
کامل منتفی دیگه؟
اون نرم افزار دومیم دارم دان میکنم فکر کنم حرفه ای تره...ممنون:گل:
و این نقشه دما که هوای سرد رو تا شمال الجزایر نشون میده
ارش عکسات نشون میده این کرهی بزرگ چقدرکوچیکه یا نشون میده ما در مقابل این کرهی کوچیک چقدر کوچیک تریم کره زمین ما مثل ریگی در منظومه ی شمسی هستش و اسمون اول مثل ریگی در بیابون هستش در مقابل اسمون دوم و همین جور ادامه پیدا میکنه تا اخر و این بزرگی خالق اینهارو میرسونه!!!
چقدر فلسفی شد:خنده1:
آمار ها می گه محسن جان رو به نابودیه! همین طور که قبلا گفتم شیر و گورخر و ببر منقرض شده - پلنگ و یوزپلنگ کاهش چشمگیر پیدا کرده
دلیل اینکه حیوون ها میان تو شهر اینه که غذا پیدا نمی کنند
این اخبار تکمیلی همین پلنگ بی چارست حالا دلیل کشته شدنش رو درک می کنی:
(لاشه یک پلنگ نر بالغ، دو روز قبل بر بالای یک دکل برق فشار قوی پیدا شد. محیط بانان پس از پایین آوردن لاشه متوجه شدند که پلنگ به ضرب چهار گلوله کشته شده است. تحقیقات درباره عاملان شلیک این گلولهها ادامه دارد.)
(عاملان کشته شدن یک قلاده پلنگ نر در تربت جام دستگیر شدند. سرانجام پس از سه ماه جست و جو ، اداره محیط زیست تربت جام موفق شد با کمک نیروی انتظامی، عاملین کشته شدن یک قلاده پلنگ نررا که آبان ماه در جاده تربت جام – تایباد بر بالای دکل فشار قوی برق صورت گرفته بود، شناسایی، دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کند.
منابع محلی اواسط آبان ماه امسال از وجود لاشه یک قلاده پلنگ هشت ساله در 26 کیلومتری شهر تربت جام و بر بالای دکل فشار قوی برق خبر داده بودند که با حضور ماموران محیط زیست این خبر تایید و تحقیقات در خصوص چگونگی بروز حادثه آغاز شد. بررسی های اولیه نشان می داد این پلنگ نر پس از تعقیب و گریز از سوی افرادی به بالای دکل فشار قوی برق پناه برده و در اقدامی عجیب مورد اصابت گلوله از سوی تعقیب کنندگان قرار گرفته است.
پس از تعیین کالیبر و نوع سلاحی که پلنگ با آن مورد اصابت قرار گرفته بود، با همکاری اداره اطلاعات، صاحب تفنگ شناسایی و توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی پیش تر فرضیه خانگی بودن پلنگ تلف شده را مطرح کرده و گفته بود:" این احتمال که پلنگ از طبیعت به محل بروز حادثه آمده باشد، کمتر از 10 درصد است. دور تا دور محل حادثه سکونتگاه های شهری و روستایی است که احتمال عبور پلنگ از این محدوده ها و طی مسافت طولانی را به حد صفر می رساند. احتمال تعقیب پلنگ با وسیله نقلیه نیز به دلیل وجود کشتزارها و مزارع در اطراف محل حادثه منتفی است. "
بررسی ها نشان می داد که صاحب پلنگ به احتمال زیاد بعد از فرار جانور و موفق نشدن برای بازگرداندنش،در زمانی که پلنگ به بالای تیر چراغ برق پناه برده بود از پایین به آن شلیک کرده است. )
The report was made 15 minutes ago, at 14:00 UTC |
Wind 12 kt from east/southeast |
Temperature 8°C |
Humidity 76% |
Pressure 1016 hPa |
Visibility 7000 m |
Broken clouds at a height of 3500 ft Few clouds at a height of 4000 ft ,Cumulonimbus. |
پس از این لحاظ فکر کنم زاگرس اوضاعش بهتره!اشتران کوه که ارتفاعش ماکزیمم 4100 هست یخچال دایمی داره!نه توچال برف دائمی نداره . در سالای خوب تا اوایل شهریور و در سالای بد تا اواخر تیر لکه های برف داره . فکونم قلل بالای 4300 البرز برف دائمی داشته باشن . مثل علم کوه . دماوند . تخت سلیمان .
البرز مرکزی
البرز غربی
- دماوند، ۵۶۷۱ متر
- آزاد کوه، ۴۳۹۵ متر
- خلنو، ۴۳۷۵ متر
- ناظر بزرگ (شکر لقاس)، ۴۳۵۰ متر
- پالان گردن، ۴۲۵۰ متر
- کلون بستک، ۴۲۰۰ متر
- سرکچال، ۴۱۵۰ متر
- وروشت، ۴۱۰۰ متر
- خرسنگ، ۴۱۰۰ متر
- توچال، ۳۹۶۰ متر
- مهرچال، ۳۹۲۰ متر
- آتشکوه، ۳۸۵۰ متر
- شاهنشین، ۳۸۵۰ متر
منطقه تخت سلیمان
- علم کوه، ۴۸۵۰ متر
- خرسان شمالی، ۴۶۸۰ متر
- خرسان جنوبی، ۴۶۵۹ متر
- تخت سلیمان، ۴۶۵۹ متر
- سیاهسنگ، ۴۶۰۹ متر
- هفت خوان، ۴۵۳۷ متر
- چالون، ۴۵۱۶ متر
- سیاه گوک جنوبی، ۴۵۰۰ متر
- سیاه گوک شمالی، ۴۴۴۵ متر
- سیاه کمان، ۴۴۷۲ متر
- شانه کوه، ۴۴۶۵ متر
- کالاهو، ۴۴۱۲ متر
- گردونکوه، ۴۴۰۲ متر
- میان سه چال، ۴۳۴۸ متر
- لشگرک، ۴۲۵۶ متر
- زرین کوه، ۴۲۰۰ متر
- آلانه سر، ۴۰۵۰ متر
- کرما کوه، ۴۰۲۰ متر
- پسند کوه، ۴۰۰۰ متر
- سیاه لیز، ۳۹۷۵ متر
این نقشه مدل ECMWF برای همین لحظه است و الان که از جاده کلات بر میگشتم ، بر اساس مشاهداتم ،خط کانتر 540 دکامتر تقریبا تا نیمه شمالی مشهد نفوذ کرده که با خط آبی رنگ مشحص کردم:
تو مسیر از 540 عکس نگرفتید ؟
:خنده1:تو مسیر از 540 عکس نگرفتید ؟
منم یه بار از جنب حاره گرفتم:خنده1:من سال 86 از 516 عکس گرفتم!:خنده1:
پس از این لحاظ فکر کنم زاگرس اوضاعش بهتره!اشتران کوه که ارتفاعش ماکزیمم 4100 هست یخچال دایمی داره!
کجایند یاران بی ادعا؟
علی از تبریز ،آرش -آریا( ژنرال)، امیر از تهران ، فربد از مشهد ، شهاب از بوشهر، ایمان ازبابلسر ، ناتاشا از تورنتو ، احسان از اصفهان و...