• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
استاد هواشناسی سلام میشه توضیح بدین چرا بعضی مواقع مرکز شهر تهران سردتر از حاشیه شهر خارج شهر

در یک روز آفتابی بدون باد به خاطره اینکه سطوح ساختمان سیمان و آسفالت معابر به طرز وحشیانه ای‌‌ ! انرژی خورشید را جذب میکنند(علاوه بر این ماشینها صنایع و فعالیتهای انسانی‌ تولید گرما میکنند) و در خارج شهر به خاطر تعریق پوشش گیاهی و evaporational cooling و عدم وجود عوامل یاد شده باعث پائین بودن دمای مناطق حاشیه‌ای میشود

patr2

کاربر ويژه
جزیره گرمای تاثیر چندانی تو بارش برف نداره اگر این طوری باشه وضعیت نیو یورک پکن توکیو سئول باید بد تر از تهران باشه ولی میبینید که هم میانگین دمای شون پایین اومده هم بارش برف زیادی داشتن

patr2

کاربر ويژه
دها بار شاهد بارش برف تو تهران حتا تو عید بودم که سالهای زیاد دوریم نبوده هتا تو دهه هشتاد

پسرخاله

کاربر ويژه
از اون حرف هاست ها هومن فکر کنم از هفته دیگه باید کولر ماشین روشن کنیم می گه برف؟
شاید باورت نشه ولی من امروز ماشینم تو آفتاب پارک بود وقتی سوار شدم راه افتادم با اینکه شیشه ها رو پایین داده بودم خنک نمیشد!:تعجب: داخله ماشین دیگه داشتم کولرو روشن میکردم که رسیدم خونه.
البته من یکم بیش از حد گرماییم:نیش2:

pokerface

متخصص هواشناسی
جزیره گرمای تاثیر چندانی تو بارش برف نداره اگر این طوری باشه وضعیت نیو یورک پکن توکیو سئول باید بد تر از تهران باشه ولی میبینید که هم میانگین دمای شون پایین اومده هم بارش برف زیادی داشتن

کسی‌ راجع به تاثیر جزیره گرمایی بر بارش برف صحبتی‌ نکرد.این بحث دربارهٔ مقایسه دمای min و max در شهرهای بزررگ و مناطق مجاورشون هست.

mohamad$

کاربر ويژه
دهه 70 سرمای سال 86 یادت رفته میانگین دمای دهه 80 تو تهران کم تر از دهه 70 بوده ما تو دهه 70 تو تهران دمای بیست درجه زیر صفر نداشتیم دمای ده درجه زیر صفر اینها رو نداشتیم کمترین دمای ثبت شده تهران تو دهه 70 -9 بوده ولی چند بار تو دهه 80 به زیر -9 رفتیم

شما اهل تهران هستید ؟ کدوم محله ؟

پسرخاله

کاربر ويژه
استاد استدلاله کاملا اشتباهی دارید!
دمای کمیته امروز صبحه کرج و قزوینو با تهران مقایسه بفرمایید به نتیجه خواهی رسید

پسرخاله

کاربر ويژه
[h=2]۵ زن خودروی ۴۰۵ در دل کوه محبوس شدند ۵زن سرنشین خودروی پژو ۴۰۵ امروز در محور پونل به خلخال به دلیل ریزش بهمن و مسدود شدن جاده در راه مانده‌اند و تلاش مأموران هلال احمر برای نجات آنها ادامه دارد.
13910817000002_PhotoA.jpg

حسین درخشان در گفت‌وگو باخبرنگار بهداشت‌ودرمان فارس در مورد جزئیات این حادثه اظهار داشت: بنا به تایید سازمان راهداری ۵ خانم سرنشین خودروی پژو ۴۰۵ ساعت ۱۰ صبح امروز مسیر اردبیل به سمت خلخال را بدون توجه به هشدارها نسبت به مسدود بودن و وضعیت جاده ادامه دادند.
وی ادامه داد: در نهایت در مسیر گردنه پونل به سمت خلخال کوه ریزش کرد و با سرازیر شدن بهمن راه رفت و برگشت این مسیر کاملاً مسدود شد.
به گفته درخشان این ۵ نفر آسیبی ندیده‌اند و یک تیم ۶ نفره امدادی از مسیر کوهستان برای رساندن غذا و کمک‌های امدادی در راه هستند تا مسیر باز شود.

patr2

کاربر ويژه
انقدر گند نکنید وضع زمستان 73 بدتر بوده بهمن 91 باید جلو زمستان 73 ایران لنگ بندازه تقیر اقلیم هم نداریم فعلان کسی هم میگه دهه هفتاد شصت اگر میخواد امار اون سالها رو بزارم تا ببینن بعضی زمستان ها مثل سال 73 چه جوری بوده نه فقط ایران اروپاهم از این زمستان های گرم داشته

patr2

کاربر ويژه
هومن جان دیشب رو نبین عزیز -7 تهران با منفی -2 کرج درضمن ارتفاع تهران رو باکرج مقایسه کن درضمن اقدسیه تهران باکرج هم ارتفاع پس چرا اقدسیه تهران سرد تره

ali.doosti

کاربر ويژه
علاوه بر ao و nao اون چیزی که منو واسه ماه آینده میلادی دلخوش مکنه روند رو به صعود iod هست که باعث میشه اقیانوس هند هن در بهبود شرایط یاری رسان باشه...

nojeana

کاربر ويژه
انقدر گند نکنید وضع زمستان 73 بدتر بوده بهمن 91 باید جلو زمستان 73 ایران لنگ بندازه تقیر اقلیم هم نداریم فعلان کسی هم میگه دهه هفتاد شصت اگر میخواد امار اون سالها رو بزارم تا ببینن بعضی زمستان ها مثل سال 73 چه جوری بوده نه فقط ایران اروپاهم از این زمستان های گرم داشته
73 عزیز من یادمه از اون سال من دفتر هواشناسی داشتم خوب یادم باشه بذارم اطلاعاتشو خوب پائیز که ماشاله بارون از 18 مهر شروع شد و تا 25 آبان همش موج بارش بود و خداروز بد نیاره همین 25 آبان یه موج وارد شد یادمه3 روز تمام بارون بارید و شب آخرین روز برف شد یادمه کلی آب اومد تو خونمون که حداقل 2 متر از سطح زمین بالاتره خیلی بارید و بعد یه وقفه دو هفته ای موج بعد اومد و شب 4 آذر بارون تبدیل به برف شد اون شب 30 سانت برف بارید و تا 3 روز برف بارید یادمه درخت های تپه های روبرو خونمون تا نوک زیر برف بود و شب آخری که سامانه رفت دما نهاوند به حدود -27 و اخبار استان همدان گفت همدان حدود -35 شده ولی خوب از اون به بعد دیگه بارش نداشتیم رفت تو دی و بهمن که همش دقیقا مثل امسال موج های کم دامنه و محلی و سیستم کم ارتفاع و دریای سرخ می اومد ولی باز هم از امسال سر بود که نه پائیز همچین نوبر بود نه زمستون خوب اون سال یادمه زمستون اروپا مخصوصا مرکزی وشرقی بارانهای سیل آسا و سیل های وحشتناک داشتند تلویزیون نشون می داد خونه چوبی رو آب داشت حرکت می کرد و ... بهار 74 که دیگه یاد ندارم تا 25 اردیبهشت یه هفته در میون بارون حتی بهار 85 پیشش لنگ می ندازه و اوایل خردا یه موج دریای سرخ اومد و هر روز و هر بعد از ظهر تگرگ و رعد و برق و ... که تا 20 خرداد طول کشید و تابستون رسید

patr2

کاربر ويژه
هومن جان ارتفاع ایستگاه هواشناسی کرج کجا قزوین کجا مال تهران کجا اول برو ارتفاع رو ببین بعد بگو

aznavar

کاربر ويژه
اگه شروع گرین رو از نهاوند بگیریم این کوه آخرین کوه از رشته کوه گرین میشه. خودم مطمئن نبودم دیروز از یه کوهنورد که داشت از اون حوالی رد میشد پرسیدم
اینجا بهش کوه ریمله میگن. منبع غنی ریواس:))

mh9ypmrswiw7eo3b9nu.jpg

patr2

کاربر ويژه
من تا چند دقیقه دیگه امار زمستان 73 رومیذارم تا ببینیم کی شده -35 همدان چند روز تو بهمن 73 بالای 18 درجه داشته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا