• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه

ايستگاه مهر آباد از سال 1950 ميلادي تاسيس و آمارهاش از 1951 ثبت شده اين نمودارها هم از روي همين آمار بلند مدت سازمان هواشناسي كشور هست.

كمترين دماي ثبت شده تهران توي ايستگاه مهر آباد از سال 1951 تا به الان كه من دارم اين مطلب رو مي نويسم 15 - درجه در روز 8 ژانويه 1969 بوده و تا به الان ديگه اين دما تكرار نشده.

خوب در مورد تغيير اقليم 2 دسته افراد وجود دارند:

دسته اي تغير اقليم رو بعنوان يك ناهنجار در آب و هواي كره زمين مي دونن و معتقدند جهان بسوي اقليمي به غير از نرم و معمول خودش پيش مي ره.

دسته ديگه اين تغييرات رو كاملا طبيعي مي دونن و اون رو جز يه سيكل عادي و طبيعي مي دونن و معتقدند در گذشته بارها و بارها چنين تغييراتي بوجود اومده

من جز دسته اولم.
مهرداد پس این که میگن پایان عصر یخ بندانیمو طبیعیخه و باز عصر یخ بندان جدید شروع میشه چیه؟

mohamad$

کاربر ويژه
روند افزایش دما و کاهش برف در کل ایران داره رخ میده یه جا با شیب کند یه جا هم مثل تهران با شیب خیلی تند . اصلا شمال تهران کی اینقدر کم برف میومد . هر سال از اول دی تا اخر اسفند در بدترین سال ها یه برف 20 سانتی شمال تهران داشتیم ولی امسال و 88 ترکوندن و از برف خبری نبود .

این نظر من هست : هیچ شهری در ایران شیب تغییر اقلیمش مثل تهران نیست .

patr2

کاربر ويژه
پس دمای -23 درجه زیر صفر دی 86 چی میشه چند روز پشت سرهم تکرار شد این روهم اصغری تو اخبار میگفت هتا تو منطقه دهکده دماسنج های که گذاشته بودیم دمای منفی -27 رونشون میداد -15 کجابود بارها تهران منفی -15 رو پشت سر گذاشته تو هین زمستان گرم امسال چند بار تهران منفی شش شد

mohamad$

کاربر ويژه
پس دمای -23 درجه زیر صفر دی 86 چی میشه چند روز پشت سرهم تکرار شد این روهم اصغری تو اخبار میگفت هتا تو منطقه دهکده دماسنج های که گذاشته بودیم دمای منفی -27 رونشون میداد -15 کجابود بارها تهران منفی -15 رو پشت سر گذاشته تو هین زمستان گرم امسال چند بار تهران منفی شش شد

سال 86 مهراباد -11 و اقدسیه -13 و چیتگر -16 شدند . شمال غرب تهران و محله های مثل شمال سعادت اباد شاید -18 یا -19 شده بودند .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

من بر اساس ايستگاه مهر اباد گفتم ايستگاه مهر اباد دماش سال 86 از 12 - كمتر نشد.

ماهان.

کاربر ويژه

اون‌ها ناهنجاری‌هایی هستند که هر 10 تا 15 سال تکرار می‌شن. چه بخوایم و چه نخوایم وقتی صحبت از دمای تهران در آمار دولتی می‌شه مهرآباد مدنظره. مهرآباد تا الان دمای کمتر از 15- نداشته. این دماهای خیلی پایین در دهه‌ی 50 در چند سال پیاپی اتفاق افتاد و بعد از انقلاب فقط 1989 و 2008 رو داشتیم که دمای مهرآباد به 10- و کمتر رسید!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
همانطور كه روند دماي روزانه ممكنه دستخوش تغييرات بشه روند دمايي سالانه و حتي دهه اي هم دستخوش تغييراتي براي مدتي ميشه اما وقتي روند ميانگين رو در نظر مي گيريم مي بينيم دماي تهران با وجود فراز و فرودها در سال هاي هر دهه به سوي روند صعودي به پيش ميره.

پسرخاله

کاربر ويژه
روند افزایش دما و کاهش برف در کل ایران داره رخ میده یه جا با شیب کند یه جا هم مثل تهران با شیب خیلی تند . اصلا شمال تهران کی اینقدر کم برف میومد . هر سال از اول دی تا اخر اسفند در بدترین سال ها یه برف 20 سانتی شمال تهران داشتیم ولی امسال و 88 ترکوندن و از برف خبری نبود .

این نظر من هست : هیچ شهری در ایران شیب تغییر اقلیمش مثل تهران نیست .
منم قبول دارم و
البته علتشم که کاملا نظره شخصیمه چیزی جز جمع شدن جمعیت زیاد در مساحتی کم و افزایش گازهای گلخانه ای و آلودگی هوا نمیدونم.
به نظره من این چند میلیون نفری که تو یه مساحته کمی که 22 منطقه تهران رو تشکیل میده جمع شدن حتی نفس کشیدنشونم تاثیره افزایشی دما داره

patr2

کاربر ويژه
عزیزم نه به من چیزی میرسه که بخوام دروغ بگم وقتی میگم تلویزیون بارها دمای -23 تلویزیون اعلام کر بارها اصغری گفت خودمون هم تو دهکده دمای -27 گرفتیم چیزی به من میرسه

ماهان.

کاربر ويژه
بخشی از گرم شدن تهران بخاطر گرمایش منطقه‌ایه که نفوذ هوای سرد بطور محسوسی به منطقه‌ی خاورمیانه کم شده. اما برای تهران یکی از دلایل اصلی کاهش برف و یخبندان بخاطر تشکیل جزیره‌ی گرماییه که مخصوصن دمای کمینه شبانه رو بشدت بالا برده. غبار و ذرات معلق حتا از بخار آب هم بیشتر جلوی عبور تشعشعات رو می‌گیرن چون ذرات بزرگتری هستند.

navid-mashhad

کاربر ويژه
دوست عزیز امثال محمد و مهرداد و ماهان که میان نمودار و مدل آماری میزارن بعد شما در پاسخ می گی اصغری گفته !!!
من 6 ماهه با این دوستان آشنام
مثلا محمد از تهران خودش دایره المعارف آمار هواشناسی تهران و حومست

mahmood600

کاربر ويژه
تصاویر بارش برف در ارزروم ترکیه

erzurum_winter_1600_x_1002.jpg

patr2

کاربر ويژه
عزیز پس اگر جزیره گرمای باشه که پکن چی نیویورک چی شیکاگو چی امار میگن این ها نصبط به سالهای قبل زمستان سرد تر هم شده زمستان این ده ساله پکن ببین کدوم جزیره گرمای

navid-mashhad

کاربر ويژه
عزیز پس اگر جزیره گرمای باشه که پکن چی نیویورک چی شیکاگو چی امار میگن این ها نصبط به سالهای قبل زمستان سرد تر هم شده زمستان این ده ساله پکن ببین کدوم جزیره گرمای

شاید نصبط به قبل سردتر شده
اما نسبت به قبل گرم تر شده

پسرخاله

کاربر ويژه
دمای 27- برای فیروزکوه هم جدیدا کمتر اتفاق میفته چه برسه به دهکده المپیک!!!
البته برای فیروزکوه 27- دمایی عجیب نیست
محمد امسال سردترین دمای فیروزکوه چند شد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا