• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
590x393_02201721_weekendus.jpg

590x393_02201719_neweekendstorm.jpg

من مانده ام چرا جدیدا اینقدر به کشور آمریکا توجه می کنید:گل:

arak

New member
سلام دوست عزیز . اسمتونم نمیدونم متاسفانه . ابان پارسال همدان داخل شهر 20 سانت اومد . اسفند پارسال هم 30 سانت اومد . نوروز 88 هم نزدیک نیم متر داخل شهر اومد . ولی امسال داخل شهر 5 سانت بیشتر نیومده . سال 89 هم نسبتا خوب بوده مقادیر اون سال و نمیدونم . وضعیت اراک و نمیدونم میشه بیشتر توضیح بدید این چند ساله برف اراک چطور بوده ؟
حمیدم شرمنده که دیر جواب دادم اراک سال 87 یه برف 30 سانتی اومد که با بارور سازی ابرها بود، سال 89 دو تا برف 10،15 سانتی اومد واز اون موقع بعضی سالا یه برف 10 سانتی تو آبان می یاد و تو زمستونم خودشو میکشه چندتا برف یکی دو سانتی میاد،منظورم از همدان بیشتر امسال بود.

کدخدا

کاربر ويژه
این سد تو یکی از شهرهای امریکاست وقتی تا یه حد مورد نیاز بالا میاد بر اساس کانال ابی که در وسط سده اب بدون نیاز به اب های زیرزمینی میرسه و برای طبیعت مشکلی ایجاد نمیکنه.

ovlj9vl9oj85bn8dxyey.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
این سد تو یکی از شهرهای امریکاست وقتی تا یه حد مورد نیاز بالا میاد بر اساس کانال ابی که در وسط سده اب بدون نیاز به اب های زیرزمینی میرسه و برای طبیعت مشکلی ایجاد نمیکنه.

ovlj9vl9oj85bn8dxyey.jpg

در تکمیل صحبت محمد عزیز، این سر ریز نیلوفری( یا لاله ای هستش) که تراز آب به حد سرریز که رسید ، آب رو تخلیه میکنه
فکر کنم سرریز سد سفیدرود هم همینطوری باشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،با تشکر از امیرکوروش عزیز،منبع:هواکده

[FONT=Vazir, times, serif]
احسان مرادی پژوهشگر هواشناسی نوید تغییرات آب و هوایی را از هفته ی آینده داده

[FONT=Vazir, times, serif]اصفهان - خبرگزاری مهر: یک پژوهشگر هواشناسی گفت: به نظر می رسد که اوضاع جوی رو به بهبود رفته و تغییرات آب و هوایی از هفته آینده ایران را فرا می گیرد.
[FONT=Vazir, times, serif]احسان مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود:
[FONT=Vazir, times, serif]مرادی با اشاره به اینکه شرایط جوی برای تداوم بارشها مهیا شده، ادامه داد: به نظر می رسد برخی از فاکتورهای موثر در بارش کشور نسبت به ماه های قبل اصلاح شده و امیدواریم این شرایط ادامه یابد.
[FONT=Vazir, times, serif]وی با اشاره به بارش در هفته های آتی افزود: از بعد از ظهر شنبه آینده و از سمت غرب و شمال غرب سامانه قوی تری به کشور نفوذ می کند که با هوای سردی هم همراه می شود و بارش باران و برف از سمت نوار غربی شروع شده به جنوب غرب وشمال غرب هم می رسد.
[FONT=Vazir, times, serif]این پژوهشگر هواشناسی یادآور شد: به تدریج روز یکشنبه بیشتر مناطق کشور تحت تاثیر این سامانه بارشهای باران و برف را شاهد خواهند بود که بارش در بسیاری از مناطق کشور به مخلوطی از باران و برف یا برف تبدیل خواهد شد که این بارشها روز دوشنبه هم کمابیش ادامه می یابد.
[FONT=Vazir, times, serif]مرادی درباره سامانه یاد شده خاطرنشان کرد: این سامانه کم فشار که با جریانات مرطوب هم همراهی می شود بارشهای گسترده ای را همراه می آورد که این گستردگی بارشی حداقل از آبان ماه تا کنون بی سابقه خواهد بود و هفته آینده باید منتظر کولاک برف در جاده های برون شهری و مناطق کوهستانی باشیم.
[FONT=Vazir, times, serif]این پژوهشگر هواشناسی اظهار داشت: احتمالا برخی از محورهای مواصلاتی کشور از روز یکشنبه تا سه شنبه مسدود شود و برخی از شهرها نیز برای اولین بار در سال آبی جدید بارش باران یا برف را به چشم می بینند که این امر باعث خشنودی همه هموطنان است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

ovlj9vl9oj85bn8dxyey.jpg

بعضي از حوضه هاي آبي كه ايجاد مي كنن فقط براي تقويت آب هاي زير زميني. در حوضه آبي آب تدريجا به زمين نفوذ مي كنه و به آبهاي زير زميني ملحق مي شه.

saeed hh

کاربر ويژه

در ارتباط با اين بخش صحبتت : " کشور ما تازه داره سد های عظیم میزنه ما اگه طبیعت و دستکاری نکنیم اونم با مهربون میشه " بايد بگم خوب چون خاورميانه در موقعيت خشك جهان واقع شده و از طرفي رشد روز افزون جمعيت باعث مي شه احتياجات و نياز ها براي منابع آبي كه تدريجا در حال كم شدن هم هست بيشتر بشه و چاره اي جز اين نيست تا همين مقدار اندك بارندگ هم در توي فصل بارش داريم ذخيره كنيم تازه اين ذخاير هم با تبخير شديد همراهه و از اين لحاظ اروپا اصلا قابل مقايسه با ما نيست.

" خداوند از خودکفایی یه ملت بیزار هستش چون خداوند که فقط شایسته بی نیازی هستش " من فكر نمي كنم خدا از توانايي هاي انسان ها بيزار باشه. مثال گندم رو زدي. با توجه به قوت غالب مردم ما گندم يه محصول استراتژيكه و ما توي سال هاي قبل خود كفا شديدم البته با روخداد خشكسالي هاي زنجيره اي از سال 86 به بعد ضربه شديد از ناحيه ديم خورديم كه ما رو از خود كفايي خارج كرد. ما مي تونيم توانايي هاي خودمون رو توي صنعت كشاورزي با پياده كردن طرح هاي جديد و پيش به سوي كشاورزي مدرن پيش رفت كنيم و از طريق صادرات درامد داشته باشيم.
مهرداد با بخشی از صحبتات مخالفم ما نباید تا 10سال دیگه رو ببینیم ما باید ایندهی دورتر رو هم ببینیم مثال سد هایی که در تبریز و ارومیه زده شد ابتدا باعث رونق کشاورزی وتولید ثروت شدش ولی همین سد ها بداز مدت طولانی باعث خشک شدن دریاچه ارومیه و واگرایی ابرها و کمبود کلی بارش شدش اگه تو حالت کلی نکاه کنی دریاچه ارومیه خشک بشه میشه مثل یه چی مثل دریاچه نمک قم و هوای تبریز هم مثل هوای قم بد میشه تازه اب شربشون هم شور میشه
تازه 20سال بد معلوم میشه با خشک شدن این دریاچه چه بلایی سر اذربایجان میاد
ولی کشاورزی مدرنو قبول دارم کارشناسا گفتن با همین مقدار اب موجود ایران اگر درست مصرف بشه ایران میتونه غذای 400میلیون نفرو درست کنه. ولی به هرحال شما استاد مایی من نظرمو صد درصد درست نمیدونم!!!:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،با تشکر از امیرکوروش عزیز،منبع:هواکده

احسان مرادی پژوهشگر هواشناسی نوید تغییرات آب و هوایی را از هفته ی آینده داده

اصفهان - خبرگزاری مهر: یک پژوهشگر هواشناسی گفت: به نظر می رسد که اوضاع جوی رو به بهبود رفته و تغییرات آب و هوایی از هفته آینده ایران را فرا می گیرد.
احسان مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود:

مرادی با اشاره به اینکه شرایط جوی برای تداوم بارشها مهیا شده، ادامه داد: به نظر می رسد برخی از فاکتورهای موثر در بارش کشور نسبت به ماه های قبل اصلاح شده و امیدواریم این شرایط ادامه یابد.

وی با اشاره به بارش در هفته های آتی افزود: از بعد از ظهر شنبه آینده و از سمت غرب و شمال غرب سامانه قوی تری به کشور نفوذ می کند که با هوای سردی هم همراه می شود و بارش باران و برف از سمت نوار غربی شروع شده به جنوب غرب وشمال غرب هم می رسد.

این پژوهشگر هواشناسی یادآور شد: به تدریج روز یکشنبه بیشتر مناطق کشور تحت تاثیر این سامانه بارشهای باران و برف را شاهد خواهند بود که بارش در بسیاری از مناطق کشور به مخلوطی از باران و برف یا برف تبدیل خواهد شد که این بارشها روز دوشنبه هم کمابیش ادامه می یابد.

مرادی درباره سامانه یاد شده خاطرنشان کرد: این سامانه کم فشار که با جریانات مرطوب هم همراهی می شود بارشهای گسترده ای را همراه می آورد که این گستردگی بارشی حداقل از آبان ماه تا کنون بی سابقه خواهد بود و هفته آینده باید منتظر کولاک برف در جاده های برون شهری و مناطق کوهستانی باشیم.

این پژوهشگر هواشناسی اظهار داشت: احتمالا برخی از محورهای مواصلاتی کشور از روز یکشنبه تا سه شنبه مسدود شود و برخی از شهرها نیز برای اولین بار در سال آبی جدید بارش باران یا برف را به چشم می بینند که این امر باعث خشنودی همه هموطنان است.

براي اولين بار بارش باران را به چشم مي بينن؟ كجا برا اولين بار باران رو مي بينه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بابا سعید ترکونده امشب
فکر به جای نون تو آبگوشت کتاب تریت میکنه:خنده1:

خوب داره راست میگه تو کشور های دنیا سد میزنن تا سطح آب های زیرزمینی را بالا بیاورد تو ایران سد میزنن تا کشاورزی کنند یا درون آن یک گنبد نمکی قرار گیرد تمام کشاورزی را نابود کند و .....

saeed hh

کاربر ويژه
بابا سعید ترکونده امشب
فکر به جای نون تو آبگوشت کتاب تریت میکنه:خنده1:

بابا خجالتمون ندید حالا ما یه چی گفتیم پست قبلیمم سیا .... شدش باید برم پاک کنم یعنی من قبلا چه جوری پست میزدم اروم اروم خودمم دارم به خودم شک میکنم:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا