• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم از پیش بینی مدل اسمبل برای شنبه تا سه شنبه:

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_48.gif

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_60.gif

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_72.gif

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_84.gif

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_96.gif

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_108.gif

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_120.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت مشهد در همین لحظه:

[h=4]Current weather observation
The report was made 1 hour and 31 minutes ago, at 04:25 UTC
Wind 15 km/h from east
Temperature 6°C
Humidity 93%
Pressure 1018 hPa
Visibility 2800 m
Overcast at a height of 305 m
mist

meteogram_celcius.cgi

rahsazan

کاربر ويژه
بوستان هفت حوض
ShowPicture.aspx

بوستان طبيعي هفت حوض
عكاس : سيد حميد سده‌ئي
اين بوستان در (7كيلومتري) مشهد با وسعت (570هكتار) واقع شده است و براي ديدن اين منطقه طبيعي بايد پس از طي مسير در شهرك سيدي (3كيلومتر) جاده خلج را پيمود.

منبع: سایت عکس رضوی(ع)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بوستان هفت حوض
ShowPicture.aspx

بوستان طبيعي هفت حوض
عكاس : سيد حميد سده‌ئي
اين بوستان در (7كيلومتري) مشهد با وسعت (570هكتار) واقع شده است و براي ديدن اين منطقه طبيعي بايد پس از طي مسير در شهرك سيدي (3كيلومتر) جاده خلج را پيمود.

منبع: سایت عکس رضوی(ع)

سلام محمد رضا جان

این بوستان هفت حوض زمانیکه من کم سن و سال بودم یکی از پاتوق های خانوادگی ما بود. اون موقع ما بهش میگفتیم حوضچه ها و بقدری زیبا و پر آب بود که واقعا دل کندن ازش خیلی سخت بود. بعد که سد طرق احداث شد سال به سال روند مرگ تدریجیش آغاز شد، بعد هم در سالیان اخیر مجوز استخراج سنگ گرانیت کوههای اطرافش صادر شد. به جرات می تونم بگم من بالغ بر شاید 15 تا 20 سال هست که دیگه پام رو اونجا نذاشتم و الان هم که شهرداری اومده اونجا رو تبدیل به بوستان کرده و دیگه 100 درصد از حالت طبیعیش خارج شده.

ببخشید که این واقعیت تلخ رو گفتم.

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمد رضا جان

این بوستان هفت حوض زمانیکه من کم سن و سال بودم یکی از پاتوق های خانوادگی ما بود. اون موقع ما بهش میگفتیم حوضچه ها و بقدری زیبا و پر آب بود که واقعا دل کندن ازش خیلی سخت بود. بعد که سد طرق احداث شد سال به سال روند مرگ تدریجیش آغاز شد، بعد هم در سالیان اخیر مجوز استخراج سنگ گرانیت کوههای اطرافش صادر شد. به جرات می تونم بگم من بالغ بر شاید 15 تا 20 سال هست که دیگه پام رو اونجا نذاشتم و الان هم که شهرداری اومده اونجا رو تبدیل به بوستان کرده و دیگه 100 درصد از حالت طبیعیش خارج شده.

ببخشید که این واقعیت تلخ رو گفتم.

اختیار داری قربان
ما عمرانیا که کلا کارمون تخریب طبیعته، راه و ترابری ها هم که از همه بیشتر:خنده1:

راستی مبارکه سه ستاره شدی:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
قاعدتا بارش روز دوشنبه در سراسر نوار شمالی باید به شکل برف و در برخی نواحی با کولاک برف همراه باشه!!!

casia4.120hr.png

والا به قرآن سواحل شمالی هم جزو نیمه شمالی به حساب میاد! خواهشن اونجا رو هم در پیش‌بینی‌ها لحاظ کنید!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
بارش لایت برف که از بامداد شروع شده بود دوباره همه جا رو سفیدپوش کرد. حدود دو سانتیمتر برف باریده و دمای الان 2.3- درجه‌ست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا