• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام هومن جان
اختیار دارین
شما دوس دارین تو پلان ستون نباشه (شوخی)خوب اینم میشه سرمنشا جنگ ما و شما:خنده1::خنده1::خنده1:
سلام بر استاد بزرگ:احترام:
اتفاقا جدیدا داره طرحهایی اجرا میشه که در در طبقه همکف ستون نداره البته در ایران منظورم نیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا اصلا باورم نمیشه که این حوضچه ها تا این حد کم آب شده باشه!!!!!!!!!!!

اون سالهای خوب قدیم شدت جریان آب ، آدم رو با خودش می برد ولی الان تبدیل به برکه شده متاسفانه

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر استاد بزرگ:احترام:
اتفاقا جدیدا داره طرحهایی اجرا میشه که در در طبقه همکف ستون نداره البته در ایران منظورم نیست

ما مخلصیم هومن جان
پس خوبه مذاکرات صلح جواب داده و ظاهرا عمرانیا کوتاه اومدن:غش2:
باشد تا رستگار شویم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیرمحسن جان
بی ربطه
ولی شما هم تحصیلاتتون در رشته ی عمران هست یا گرایشهای دیگه؟

درود بر هومن عزیز

عرض کنم خدمت تون که نه رشته تحصیلی من مرتبط نیست ولی از زمانیکه بچه بودم همراه پدرم تو این رشته بودم و الان هم یک بخش مهمی از کارم هم کاملا مرتبط هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم متهم اصلی کم آبی حوضچه ها:

سد طرق
این سد در ۲۵کیلومتری جنوب شرقی مشهد بر روی رودخانه طرق احداث و عملیات اجرایی آن د ر سال ۶۷ با تمام رسیده است . سد از نوع بتنی دو قوسی متقارن مخزن و متشکل از ۲۲ بلوک ۱۴ متری می باشد . ارتفاع سد از پی ۸۱ متر و طول تاج آن ۲۲۲ متر است و دارای سرزیر نیلوفری با قدرت تخلیه ۲۴۰ متر ، مکعب در ثانیه می باشد. هدف از احداث آن تامین قسمتی از نیازهای آبی شهر مشهد و تامین آب کشاورزی حدود ۱۷۰۰ هکتار اراضی پایاب سد می باشد .

نوشته شده توسط admin در یکشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۱۶ ب.ظ

Abbath

New member
1.jpg

عموی من راننده آبفا بود،یه بار رفتیم سد طرق،فک کنم عید نوروز بود،بعد رفتیم پشت حصارهایی که دور محوطه کشیدن،یه جای بکر بود چون دور و برش حصار بود،و میتونم بگم واقعا جای زیبایی بود

مشهد طبیعتش زیباست اما متاسفانه اینقدر شلوغه که جای بکر زیاد نداره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه های ECmWF بارشهایی رو برای مشهد در امروز و امشب نشون میدن که بعید میدونم محقق بشه.

این نقشه ها اوج بارشهای غرب کشور رو در منطقه کوهرنگ نشون میدن.

از اواخر وقت یکشنبه شرایط شکلگیری جبهه ای بسیار موثر و قوی در سر تاسر نیمه شرق کشور به چشم میخوره و عمده بارشهای دوشنبه و سه شنبه مشهد به شکل بارش برف خواهد بود.

درصد تحققش رو من نمی تونم تضمین کنم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا به قرآن سواحل شمالی هم جزو نیمه شمالی به حساب میاد! خواهشن اونجا رو هم در پیش‌بینی‌ها لحاظ کنید!!!!

چاکر ماهان عزیز

:خنده1::خنده1:،منظور من جاهایی بود که استعداد برف رو دارن و با بیشتر موج ها برف میگیرن!!!مگه تو سواحل شمالی جاهایی نیست که این استعدادو داشته باشن؟؟!! پس سواحل شمالی هم جزو نیمه ی شمالی ست.!!!!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
خدایئش اون آقای پژوهشگر هواشناسی آقای مرادی رو میگم کلا دوست دارن خیلی هیجان بی دلیل ایجاد کنند بعد همه امیدوار میشن و بارشها با اون تصوری که مردم پیدا کردند رخ نمیده م باعث این میشه که همه دپرس بشن.

سامانه شنبه تا دوشنبه یک سامانه کاملا معمولی هست و انتظار بارشهای آنچنانی که منجر به کولاک برف بشه بغیر محورهای کوهستانی مرتفع خیالی عبث و بیهوده است.

تو پاییز امسال چند تا سامانه به مراتب از این قویتر و جوندارتر اومد ولی یک همچین اظهار نظرهای عجیب و غریبی نشنیدیم!!!!!!!!!!!!
من که اصلا چند سالی کلا به اخبار هواشناسی جمهوری اسلامی نه گوش میدم نه توجه میکنم اما دقیقا همینطوره شرایط پیشرو اصلا چنگی به دل نمیزنه و تو چند ماه گذشته دستکم 3 تا 4 بار سامانه های قویتر داشتیم

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
واقعا اصلا باورم نمیشه که این حوضچه ها تا این حد کم آب شده باشه!!!!!!!!!!!

اون سالهای خوب قدیم شدت جریان آب ، آدم رو با خودش می برد ولی الان تبدیل به برکه شده متاسفانه

سلام
در سالهاي اخير احداث جاده آسفالتي كه از وسط كوههاي خلج ميگذره و تا خود هفت حوض ادامه داره دسترسي به اون منطقه رو آسانتر كرده و اين باعث ايجاد داستان تكراري ورود آشغال به طبيعت و به هم خوردن زيباييهاي طبيعي آن شده است. زيبايي يك چنين مناطقي به بكر بودن آنهاست كه متاسفانه هفت حوض هم ديگه بكر و دست نخورده نيست.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام
در سالهاي اخير احداث جاده آسفالتي كه از وسط كوههاي خلج ميگذره و تا خود هفت حوض ادامه داره دسترسي به اون منطقه رو آسانتر كرده و اين باعث ايجاد داستان تكراري ورود آشغال به طبيعت و به هم خوردن زيباييهاي طبيعي آن شده است. زيبايي يك چنين مناطقي به بكر بودن آنهاست كه متاسفانه هفت حوض هم ديگه بكر و دست نخورده نيست.

سلام
تازه برین دعا کنین که بزرگراه کمربندی جنوبی از این منطقه رد نشه واگرنه باید با طبیعت زیبای منطقه به کلی خداحافظی کنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کیاسر مازندران:

Friday22 FebruarySaturday23 FebruarySunday24 FebruaryMonday25 FebruaryTuesday26 FebruaryWednesday27 FebruaryThursday28 FebruaryFriday01 MarchSaturday02 March
01d.png
04.png
09.png
13.png
01d.png
01d.png
03d.png
03d.png
04.png
14°-1°-2°-1°
2.0 mm precipitation per 24 hours0.3 mm precipitation per 24 hours9 mm precipitation per 24 hours28 mm precipitation per 24 hours0.7 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.8 mm precipitation per 24 hours0.5 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0000.275.png
vindpil.0000.210.png
vindpil.0000.305.png
vindpil.0025.270.png
vindpil.0025.125.png
vindpil.0025.120.png
vindpil.0050.125.png
vindpil.0025.145.png
vindpil.0000.340.png
Long term forecast

وضعیت
موضوع بسته شده است.