• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
جدا؟؟؟اردبیل که برف خوبی خواهد بارید،ماسوله مگه از اردبیل سردتر نیست؟؟!!!

نه به هیچ وجه سردتر نیست. خیلی هم در زمستان دمای بالاتری داره. اما خیلی خیلی پربرف‌تره. ارتفاع فقط 1080 متره.

برای ماسوله در دمای 1+ برف پیش‌بینی شده که بعیده سفیدپوش کنه.

aria_tehran

کاربر ويژه
واقعن عجیبه که این برف حداقل باید 1 میلیمتر آب داشته باشه، ولی ایستگاه هیچ بارشی حتی به صورت TR هم ثبت نکرد و فقط 0.1 میلیمتر رو در ساعت 1 بامداد ثبت کرده که اون موقع برف خیلی لایتی باریده بود و منم بیدار بودم!!

همون برفم من تو تهران راضیم بیاد ولی نمیاد!

aria_tehran

کاربر ويژه
مسجد امیر المومنین-مرزداران
jktconjcyqcoxjxiib0k.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
امسال تهران تنها سه روز هوای پاک داشت
رستگاری بیان کرد: تعداد روزهای مطلوب در سال جاری 200 روز و نامطلوب 135 روز بوده که در سال 90 تهران دارای 127 روز مطلوب و 208 روز هوای نامطلوب بوده است.

قانون- مسوول مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: امسال شهر تهران سه روز هوای پاک، 197 روزهوای سالم و 134 روز هوای ناسالم داشته است.

به گزارش ایرنا، ˈمحمد رستگاریˈ یکشنبه در جلسه کارگروه آلودگی هوای تهران افزود: این آمار با مقایسه تمام آلاینده های هوای شهر تهران از ابتدای سال 91 تا کنون به دست آمده است.

وی درباره وضع آلودگی هوا در سال 90 نیز گفت: پارسال تهران دارای دو روز هوا پاک، 125 روز هوای سالم و 205 روز هوای ناسالم و سه روز هوای بسیار ناسالم بود.

رستگاری بیان کرد: تعداد روزهای مطلوب در سال جاری 200 روز و نامطلوب 135 روز بوده که در سال 90 تهران دارای 127 روز مطلوب و 208 روز هوای نامطلوب بوده است.

وضعیت پاک، سالم، ناسالم، بسیار ناسالم، هشدار، اضطرار و بحران از شاخص های اندازه گیری هوا هستند و با این شاخص ها هوای تهران اندازه گیری می شود.

آلاینده های اوزون، ذرات معلق، منوکسید کربن، دی اکسید نیتروژن و دی اکسید گوگرد، پنج آلاینده هوای تهران هستند.

هرساله همزمان با شروع فصل سرما، آلودگی هوا نیز بویژه در شهر تهران تشدید می شود که برخی مواقع به تعطیلی می انجامد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نه به هیچ وجه سردتر نیست. خیلی هم در زمستان دمای بالاتری داره. اما خیلی خیلی پربرف‌تره. ارتفاع فقط 1080 متره.

برای ماسوله در دمای 1+ برف پیش‌بینی شده که بعیده سفیدپوش کنه.

واللا تو بجنورد در دمای 2درجه برف سنگینی نشسته!!!چرا،سفیدپوش میشه ماهان جان،1درجست ها!!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. تو چند آبدیته که نروژ برای دوشنبه و سه شنبه مشهد بارش خوبی میزنه. تو این سامانه که به طرز فاحشی مردود شده و اشتباه پیشبینی کرد.

ایندفعه برای فرودگاه مشهد بارش بهتری رو نسبت به غرب شهر در نظر گرفته:

Friday22 FebruarySaturday23 FebruarySunday24 FebruaryMonday25 FebruaryTuesday26 FebruaryWednesday27 FebruaryThursday28 FebruaryFriday01 MarchSaturday02 March
02d.png
03d.png
04.png
09.png
04.png
02d.png
01d.png
03d.png
02d.png
10°14°10°-1°12°14°
0.6 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.8 mm precipitation per 24 hours15 mm precipitation per 24 hours2.5 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours1.9 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0000.330.png
vindpil.0000.285.png
vindstille.png
vindpil.0025.230.png
vindpil.0050.150.png
vindstille.png
vindpil.0000.320.png
vindpil.0000.340.png
vindpil.0025.110.png
Long term forecast

خوبه باز بعد از مدتها دمای منفی رو تجربه میکنیم!!!!!

amir tehranpars

کاربر ويژه
برای صدمین بار طی امسال ریزش کانتر 540 همراه شده با جربانات مرطوب بارشی طی اواسط هفته روی شمالشرق !

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام امیرمحسن
ایکاش یک سری هم به وبلاگ هوای مشهدت میزدی و اون رو اپدیت میکردی!!!
دوستان همه منتظرند:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای صدمین بار طی امسال ریزش کانتر 540 همراه شده با جربانات مرطوب بارشی طی اواسط هفته روی شمالشرق !

والا اینطوری ها هم که میگید نیست. تا حالا که هرچی ECMWF بارش برای ما پیش بینی کرده و رطوبت و ریزش هوای سرد نشون داده حتی یک قطره هم نباریده!

amir tehranpars

کاربر ويژه

والا اینطوری ها هم که میگید نیست. تا حالا که هرچی ECMWF بارش برای ما پیش بینی کرده و رطوبت و ریزش هوای سرد نشون داده حتی یک قطره هم نباریده!

قبول کن که امسال زمستونی خوبی داشتین !
تمام مدل ها و پارامترها برا برفتون مهیاست !

amir tehranpars

کاربر ويژه
محمد از بجنورد و هومن از تهران و سایر دوستانی که نقل قول پیشبینی جواب داده نشد اینو بذارین بر حسب ندیدن و کوتاهی بنده !
ممنون !:گل:

Abbath

New member

درود بر عباس عزيز

اين نسبت آميختگي اشباع Saturation mixing ratio هست كه توي اطلاعات نمودار skew T ازش استفاده مي كنن. واحدش گرم بر كيلوگرم هست يعني نسبت هر گرم بخار آب بر هر كيلوگرم هواي خشك. :خنده1:

و هر چه نسبت بزرگ تر باشه،احتمال بارندگی زیاد میشه؟درست گفتم؟(آقا من در این زمینه ها تقریبا بوقم،توقع زیاد ازم نداشته باشید:خنده1:)

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد از بجنورد و هومن از تهران و سایر دوستانی که نقل قول پیشبینی جواب داده نشد اینو بذارین بر حسب ندیدن و کوتاهی بنده !
ممنون !:گل:

خواهش میکنم امیرجان،راستی موج هفته ی آینده واسه بجنورد چطور عمل خواهد کرد؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن
ایکاش یک سری هم به وبلاگ هوای مشهدت میزدی و اون رو اپدیت میکردی!!!
دوستان همه منتظرند:گل::گل:

سلام علی اصغر عزیز

عرض کنم خدمت تون تا زمانیکه که بوقوع بارشها مطمئن نباشم وبلاگ رو اپدیت نمیکنم و فعلا که درصد خطای تمامی مدلها بسیار زیاد بوده، و متاسفانه بعضی از دوستان عادت کردند که من هر وقت اپدیت میکنم حتما بارش رخ میده و اگه محقق نشه من پیش همشون شرمنده میشم و خوب من که یک سازمان نیستم و یک شخص حقیقی هستم . گاهی وقتا اگه پیش بینی خطا داشته باشه من بصورت عمومی و خصوصی پیام میگیرم و باید جوابگو باشم. پس ترجیح میدم هر وقت به یقین رسیدم این کار رو انجام بدم.

سال گذشته و پاییز امسال ضریب اطمینان نقشه ها بالا بود روزی چند نوبت آپدیت میکردم و از این بابت خودم هم لذت میبردم ولی الان که خبر خاصی نیست زیاد دل و دماغ ندارم.

شما به بزرگی خودتون ببخشید.:گل:

آخرین ویرایش:

amir tehranpars

کاربر ويژه
خواهش میکنم امیرجان،راستی موج هفته ی آینده واسه بجنورد چطور عمل خواهد کرد؟؟؟

خودت بهتر از من میدونی که تمامی پارامترها و شاخص ها ، با توجه به قرارگیری کانترها و انتقال رطوبتی و ادغام هوای سرد و جریانات مرطوب بارشی کاملا برای بارش برف طی اواسط هفته تون مهیاست و بارش هم میتونه دورقمی میل باشه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا