navid-mashhad
کاربر ويژه
هیچ ورزشی به کشتی نمیرسه:گل:
من برم یا علی:گل:
خب اشتباه کردم
اول با گرجستان بعد آمریکا
صبح ژاپن و بلغارستانو بردیم:گل:
هیچ ورزشی به کشتی نمیرسه:گل:
من برم یا علی:گل:
اوففففففففففففف!جانننننننننننننننننن!
درود بر زخم خوردگان
درود بر زخم خورده ی اعظم:خنده1:
درود بزرگ زخم خوردگان به تمامی زخم خوردگان:خنده1:
سلام سعید جان
از منبر دیشبت حظ اکمل رو بردم!
چاکریم :خنده1::گل:
الان یه سرچ تو اینترنت زدم به این رسیدم:
چشم انداز میلاد و طرحهای پیشرو
این طرح پیشنهادی که مقام دوم را به دست آورد، از سوی یک شرکت ایرانی ارائه شده است. این طرح هم اکنون برای اجرای فاز دوم برج میلاد انتخاب شده است.
طرح پیشنهادی زاها حدید برای فاز دوم برج میلاد؛ این طرح در مسابقه معماری مقام اول را به دست آورد، اما به دلیل برخی مشکلات قابلیت اجرا ندارد.
این طرح از سوی شرکت چینی بیجینگ کانستر کشن برای فاز دوم برج میلاد پیشنهاد شد. این طرح توانست در مسابقه معماری فاز دوم برج میلاد رتبه سوم را به دست آورد.
مردمه تهران وشاید ایران خیلی به برجه میلاد افتخار میکنن برجی که خیلی براش هزینه هم شد اما میدونستید دزدیه؟!این سومی چقدر شبیه به نواحی گرمسیری مثل مالزی و هند و دبی و بحرین طراحی شده!
اون طرح ایرانی هم اصلن بدرد بخور نیست! خیلی ساده و بیریخته!
عاشق این جاده های کویری ایرانم!توضیحاتی که در پست قبل دادم + این تصویر
مشاهده پیوست 19362
این تابلو دوربرگردان در بزرگراه فاروج-قوچان در بخشی از بزرگراه شماره22 در مسیر گرگان مشهد هست
اگه روی تابلو دقت کنید چون جاده از سمت فاروج به قوچان هست ، به سمت شرق هست و طبیعتا در مسیر برعکس هم میشه 22 غرب
این لینک هم شاید بتونه کمکی بکنه
عاشق این جاده های کویری ایرانم!
چند صد کیلومتر تو جاده خلوت بدون حتی یه رو ستا و آبادی میکوبی میری تا دل کویر!
همین جاده قوچان بعد 300 کیلومتر رانندگی تو دل بیابون و از وسط شنزارها و نمکزارها یه دفعه می رسی به تابلوی شهر (( به قوچان شهر آفتاب تابان خوش آمدید))
بزرگوارا امروز برای این جمع دراویش چه تحفه آوردی؟بی صبرانه منتظر لحظه فیض بردن از شماییم...ما را بی نصیب مگذارید!:خنده1:درود بزرگ زخم خوردگان به تمامی زخم خوردگان:خنده1: