• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghasina21

کاربر ويژه
دوستان گل من کامنتای صفحات قبلو که خوندم به نظرم رسید که یه چیزی اضافه کنم
دوستان من خیلی خوب خاطرم هست که زمستان های 76 ،77 و 78 برای رشت مثل کابوس بود. فکرکنم سال 77 فقط ده دقیقه برف داشتیم!
حالا برف نمیومد هیچی، بادگرمای وحشتناکی داشتیم. من یادمه هم خودمون هم اقوام و همسایه ها نگران کنده شدن حلبای خونشون بودن. البته اون بادگرما انقد شدید بود که کلی خسارتم بجا میذاشت
بهار و تابستون 77 یا 78 هم انقد کم بارون باریده بود که رسما خشکسالی شده بود و تو رشت نماز باران خوندن!
یادمه بابام اینا میگفتن آب و هوای رشت عوض شده و داره شبیه جنوب میشه!!
ولی از 79 به اینور دیگه در اون حد خشکسالی هرگز نشد. حتی دهه 80 که دهه پر بارشی بود. پارسالم که رشت فوق العاده بارید
چه بسا سال دیگم کاملا برعکس امسال بشه

aria_tehran

کاربر ويژه
الان یه سرچ تو اینترنت زدم به این رسیدم:

چشم انداز میلاد و طرح‌های پیش‌رو

13-3.jpg
این طرح پیشنهادی که مقام دوم را به دست آورد، از سوی یک شرکت ایرانی ارائه شده است. این طرح هم اکنون برای اجرای فاز دوم برج میلاد انتخاب شده است.
12-7-14-1061613-2.jpg
طرح پیشنهادی زاها حدید برای فاز دوم برج میلاد؛ این طرح در مسابقه معماری مقام اول را به دست آورد، اما به دلیل برخی مشکلات قابلیت اجرا ندارد.
12-7-14-1071413-1.jpg
این طرح از سوی شرکت چینی بیجینگ کانستر کشن برای فاز دوم برج میلاد پیشنهاد شد. این طرح توانست در مسابقه معماری فاز دوم برج میلاد رتبه سوم را به دست آورد.

ماهان.

کاربر ويژه
زمستون امسال در حق ماسوله خیلی ظلم شد :ناراحت:

مقدار بارش برفی که باریده امسال چقدر بوده؟

tp1iyw3hptsc8fbtj6rj.jpg

آره محمد جان. امسال خیلی افتضاح بود. آبان که اصلن برف نبارید، آذر و دی هم جمعن حدود 110 سانتیمتر بارید و بهمن رو هم خبر ندارم، ولی فکر می‌کنم شاید 20 سانتیمتر باریده باشه :\

پارسال در همین مدت بطور مجموع حدود 300 سانتیمتر برف باریده بود اونجا.

کدخدا

کاربر ويژه

13-3.jpg
این طرح پیشنهادی که مقام دوم را به دست آورد، از سوی یک شرکت ایرانی ارائه شده است. این طرح هم اکنون برای اجرای فاز دوم برج میلاد انتخاب شده است.
12-7-14-1061613-2.jpg
طرح پیشنهادی زاها حدید برای فاز دوم برج میلاد؛ این طرح در مسابقه معماری مقام اول را به دست آورد، اما به دلیل برخی مشکلات قابلیت اجرا ندارد.
12-7-14-1071413-1.jpg
این طرح از سوی شرکت چینی بیجینگ کانستر کشن برای فاز دوم برج میلاد پیشنهاد شد. این طرح توانست در مسابقه معماری فاز دوم برج میلاد رتبه سوم را به دست آورد.

دومی انجام میشد خعلی زیبا میشد اولی بد نیست ولی به اون دو تا طرح نمیرسه

ماهان.

کاربر ويژه

12-7-14-1071413-1.jpg

این سومی چقدر شبیه به نواحی گرمسیری مثل مالزی و هند و دبی و بحرین طراحی شده!

اون طرح ایرانی هم اصلن بدرد بخور نیست! خیلی ساده و بی‌ریخته!

کدخدا

کاربر ويژه
آره محمد جان. امسال خیلی افتضاح بود. آبان که اصلن برف نبارید، آذر و دی هم جمعن حدود 110 سانتیمتر بارید و بهمن رو هم خبر ندارم، ولی فکر می‌کنم شاید 20 سانتیمتر باریده باشه :\

پارسال در همین مدت بطور مجموع حدود 300 سانتیمتر برف باریده بود اونجا.

درود ماهان جان:گل:

امسال واقعا زمستون بدی بود.یادمه پارسال هوایی شده بودم بیام ماسوله ببین چی شد :ناراحت:

aznavar

کاربر ويژه
درود :گل:
مهرداد جان میشه وضعیت جوی فردای منطقه مارو پیشبینی کنی.بخصوص وزش باد چگونه خواهد بود.سپاس:گل::توافق:

کدخدا

کاربر ويژه

سومی دقت کنیم واقعا زیباست
حیف بخدا انقدر خرج کنن طرح اولی بسازنن.حالا کی انتخاب کرده اولی؟شهرداری؟

ماهان.

کاربر ويژه
سومی دقت کنیم واقعا زیباست
حیف بخدا انقدر خرج کنن طرح اولی بسازنن.حالا کی انتخاب کرده اولی؟شهرداری؟

آره سومی از اون دو تا بهتره، ولی طراحای چینی‌اش از تهران تصوری مثل ابوظبی داشتن با این همه درخت نخل که توی نقاشی‌شون کشیدن!!

aria_tehran

کاربر ويژه

راست میگی:giggle:

اگه اون طرح ایرانیو بخوان بسازن بهتره که نسازن!
فقط چون اسمش طرح ایرانیه برا همین انتخاب شده!

ali.doosti

کاربر ويژه
سومی که مسخرس!مگه ساحله؟
دومی عالیه...یعنی اون که اول شده!طرح اجراییم که دوتا آپارتمان!در حد پروزه درسی یه دانشجو روش کار شده!اصلا ظرافت خاصی نداره :|

aria_tehran

کاربر ويژه
سومی که مسخرس!مگه ساحله؟
دومی عالیه...یعنی اون که اول شده!طرح اجراییم که دوتا آپارتمان!در حد پروزه درسی یه دانشجو روش کار شده!اصلا ظرافت خاصی نداره :|

تو تهران سازه هایی 100 برابر قشنگ تر از اون دو تا به قول تو آپارتمان هستش
یعنی واقعا اگه بخوان همچین چیزی بسازن خیلی... تشریف دارن!

کدخدا

کاربر ويژه
سومی که مسخرس!مگه ساحله؟
درود علی جان

نمیدونم چرا انتخاب شده :خنده1:کسی از طرح اولی خوشش نیومده:loveiranjoman:

منم موافقم ولی...
نه.فکر نکنم شهرداری همچین طرحی داده باشه
خودش نوشته توسط یه شرکت همچین طرحی داده شد...

فک کنم شرکت ها طرح هاشون میدن شهرداری انتخاب میکنه و میده دست پیمانکار شایدم من اشتباه میکنم

ali.doosti

کاربر ويژه
درود علی جان

نمیدونم چرا انتخاب شده :خنده1:کسی از طرح اولی خوشش نیومده:loveiranjoman:

فک کنم شرکت ها طرح هاشون میدن شهرداری انتخاب میکنه و میده دست پیمانکار شایدم من اشتباه میکنم
ممد چی درسته اینجا!اون که اول شده واقعا زیباو تکه!حتی طراحی برج چینی به ایران نمی خوره چون نمونشو تو مالزی و کشورهای عربی میبینی ولی اون هم زیبا و هم تک میشد!آد چی بگه!نمیفهمم چرا اینقدر نظر مردم با نظراشون متناقضه!باید دید منظور از مشکل چیه!مثلا اسلامی نبوده یا نماد فراماسونری توشه:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا