سلام محسن جان
یه دونه عکس تابلو دوربرگردون داشتیم اونم مال سیبری سابق بود:خنده1: اتفاقا عکسو که میزاشتم گفتم آقا محسنمون که ببینه کامنت میزاره
سلام محمد رضا جان
عکس از قوچان بازم داری؟
سلام محسن جان
یه دونه عکس تابلو دوربرگردون داشتیم اونم مال سیبری سابق بود:خنده1: اتفاقا عکسو که میزاشتم گفتم آقا محسنمون که ببینه کامنت میزاره
واقعا خیلی مسخرس طرحه شرکت ایرانی مثه قوطی کبریته درازه و هیچ جذالیته معماری نداره اون وقت شده مقامه دوم!!:تعجب2:الان یه سرچ تو اینترنت زدم به این رسیدم:
چشم انداز میلاد و طرحهای پیشرو
این طرح پیشنهادی که مقام دوم را به دست آورد، از سوی یک شرکت ایرانی ارائه شده است. این طرح هم اکنون برای اجرای فاز دوم برج میلاد انتخاب شده است.
طرح پیشنهادی زاها حدید برای فاز دوم برج میلاد؛ این طرح در مسابقه معماری مقام اول را به دست آورد، اما به دلیل برخی مشکلات قابلیت اجرا ندارد.
این طرح از سوی شرکت چینی بیجینگ کانستر کشن برای فاز دوم برج میلاد پیشنهاد شد. این طرح توانست در مسابقه معماری فاز دوم برج میلاد رتبه سوم را به دست آورد.
نوید چند با امریکا داریم؟خب اشتباه کردم
اول با گرجستان بعد آمریکا
صبح ژاپن و بلغارستانو بردیم:گل:
سلام محمد رضا جان
عکس از قوچان بازم داری؟
متاسفانه نه
این عکس رو هم از توی سایت شرکت تولیدی تابلو برداشتم چند ماه قبل
خیلی عکسای برفی قوچان رو دوس دارم چون برفاش مثل برفای سریال از سرزمین شمالیه
انشالله بازم روی تابلو میزنن به قوچان سیبری ایران خوش آمدید
نوید چند با امریکا داریم؟
واقعا خیلی مسخرس طرحه شرکت ایرانی مثه قوطی کبریته درازه و هیچ جذالیته معماری نداره اون وقت شده مقامه دوم!!:تعجب2:
بعد طرحه شرکت چینی که خیلی بهتر از اونه شده سوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2::83:
واقعا خیلی مسخرستا :تعجب::sanjaghi::مشکوک:
نمیدونم والا اطلاع ندارم یه سرچی بزنم ببینم چیزی میابم یا نهاون زمان که ما جوونتر بودیم و به جای حوزه راه در حوزه ساختمان فعال بودیم که کلا طرحاش یه چیز دیگه بود
بعدشم شرکت برنده قرار بعدا مشاور پروژه باشه یا فقط طرح معماری رو میده؟
خب اشتباه کردم
اول با گرجستان بعد آمریکا
صبح ژاپن و بلغارستانو بردیم:گل:
گرجستان له کردیم امریکا هم فیتیله پیچ خواهیم کرد.:خنده1:
شروع شد منم خبر کنید
همون اولی درست بود دادا:خنده1:چه سوتی ناجوری فیتیله پیچ ننوشته بودم :خنده1:
اینم برجه میلاد آخ نه ببخشید برجه کوالالامپور!!!:خنده1:
دقیقا :خنده1:درود هومن جان
اینم به عنوان داداش کوچیکه برج میلاد قبول کنیم بره : دی