• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه

هنوزم منفيه و تا 10 مارس كم و بيش در همين فاز خواهد بود.
سلام
مهرداد جان چند روزیه منفی شده و اثرش داره کم کم با سیستم هفته جاری معلوم میشه!اون زمانی که مثبت بوده کاملا خشک بودیم که!

nao.mrf.obs.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام . بارش این سیستم چرا روی سواحل و نیمه غربی و نیمه شرقی نسبتا مناسب هست ولی روی تهران خیلی ضعیفه ؟

سلام

قبلا گفتم من فعلا از كار با نقشه ها اومدم بيرون و بيشتر مشغول ترجمه مقالات خارجي ام. الان دارم در مورد شاخص هاي ترموديناميك ترجمه مي كنم.

mohamad$

کاربر ويژه
سلام
مهرداد جان چند روزیه منفی شده و اثرش داره کم کم با سیستم هفته جاری معلوم میشه!اون زمانی که مثبت بوده کاملا خشک بودیم که!

البته شمال شهر تهران تو اون بازه ای که کادر مستطیل کشیدم حدود 75 میلیمتر بارش داشت هر چند که سیستم ها گرم بود و بارش بصورت باران و مقدار خیلی خیلی کمیش به صورت برف بود . nao مثبت حاکم بود .

ali.doosti

کاربر ويژه
البته شمال شهر تهران تو اون بازه ای که کادر مستطیل کشیدم حدود 75 میلیمتر بارش داشت هر چند که سیستم ها گرم بود و بارش بصورت باران و مقدار خیلی خیلی کمیش به صورت برف بود . nao مثبت حاکم بود .

محمد جان من علت اون بارشو این گراف میبینم!چون با مثبت شدنش ریزش سرما داریم و اگه اشتباه نکنم سنگین ترین برف شما هم همون روزا بود...

ao.obs.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام

nao.mrf.obs.gif

سلام

علي از 28 دسامبر كه اعلام در پيش بودن دوره خشكي داده شد و به مدت يكماه تمام در تهران يه قطره بارون هم نيومد وضعيت شاخص به اين صورت بود كه فراز و فرودهايي رو هم داشت:

fpml4kdbquyrmio1gj5c.png

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان من علت اون بارشو این گراف میبینم!چون با مثبت شدنش ریزش سرما داریم و اگه اشتباه نکنم سنگین ترین برف شما هم همون روزا بود...

ao.obs.gif

والا اون که دورش خط کشیدم بارون غالب بود فقط پای کوه یکم برف اومد . سرمایی نبود . بهترین برف تهران امسال 16 دسامبر بود ( 26 اذر ) که اتفاقا بر اساس این دو گراف ao کاملا منفی بود و nao تقریبا خنثی بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به مدل هاي مربوط به تند بادها فردا سطح وزش باد بر روي عراق و غرب كشور افزايش چشمگير خواهد داشت بنابر اين شرايط برا برخاسته شدن ذرات گرد و خاك و ايجاد توده هاي غبار در بيابان ها عراق كاملا فراهمه ازاينرو به ساكنين غرب و جنوب غرب پيش آگاهي لازم داده مي شه:

EUMETSAT_MSG_RGB-dust-easternAfrica.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
با توجه به مدل هاي مربوط به تند بادها فردا سطح وزش باد بر روي عراق و جنوب كشور افزايش چشمگير خواهد داشت بنابر اين شرايط برا برخاسته شدن ذرات گرد و خاك و ايجاد توده هاي غبار در بيابان ها عراق كاملا فراهمه بنابر اين به ساكنين غرب و جنوب غرب پيش آگاهي لازم داده مي شه:

EUMETSAT_MSG_RGB-dust-easternAfrica.jpg
کم کم فصلشه!یا بارش میاد یا اگه خشک بود خاک...
این ماه تا اخر فروردین دوره سرنوشت سازیه!یکی از دوره های پربارش ما که اگه شرایط فراهم نشه و رطوبت نیاد دوره گردوخاکا شروع میشه...

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
البته که nao دوماهیه مثبته و اثر مثبت که ندیدیم هیچ اثر منفیش همه جا واضحه!nao منفی اون موقع بود که کبک هممون خروس می خوند!

علي جان انگار نموداراي اين شاخص را بر عكس ترجمه ميكني اكثر روزاي زمستون اين شاخص منفي بوده و پيش بيني شده منفي بمونه همزمان با خشكي ادامه دار كشور!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کم کم فصلشه!یا بارش میاد یا اگه خشک بود خاک...
این ماه تا اخر فروردین دوره سرنوشت سازیه!یکی از دوره های پربارش ما که اگه شرایط فراهم نشه و رطوبت نیاد دوره گردوخاکا شروع میشه...

تابستوني كه گذشت چقدر گرد و خاك داشتين؟

AFSORDE

کاربر ويژه
خوب حالا بیخیال زمستون این بنده خدا ها رو آب بده از بی آبی و خشکی ، خشک نشن مشخصه زمین کاملا خشکه

با سلام :گل:

آب ميديم بهشون ........ البته اين تصوير مال وسطاي بهمن هست كه تازه شروع كردن سبز بشن كه فكر كنم قبلش يه بارون كوچيك اومده بود :چشمک2:

البته اينم بگم كه باغچه پر شده از برگ هاي پاييزي!!! و خيلي كثيفه .... :98:
چند بار بهم گفتن خاكش رو بكن و زير و رو كن و برگ ها رو بريز بيرون يا بكن زير خاك،،،،، ولي من .... ...... :27: :خنده1:

زماني كه من اين عكس ها رو گرفتم مطمئن نبودم كه مي خوام اونارو توي سايت بگذارم وگرنه يه كم محيطو جمع و جورتر مي كردم ... شرمنده! :خنده2:

ali.doosti

کاربر ويژه

تابستوني كه گذشت چقدر گرد و خاك داشتين؟
اگه یادت باشه جنب حاره ضعیف بودو پشت سرهم سیستم بدون رطوبت میومد که با باد خالی میشد.
تابستون امسال یکی از بدترین تابستان ها بود که به طور مداوم با گرد و خاک روبه رو بودیم و از نظر غلظت و ماندگاری بسیار آزار دهنده بودن!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اگه یادت باشه جنب حاره ضعیف بودو پشت سرهم سیستم بدون رطوبت میومد که با باد خالی میشد.
تابستون امسال یکی از بدترین تابستان ها بود که به طور مداوم با گرد و خاک روبه رو بودیم و از نظر غلظت و ماندگاری بسیار آزار دهنده بودن!

آره منم مي خواستم به اين قضيه برسم من اون موقع تبريز بودم اونجا هم از تيرراس گرد و غبار در امان نبود. گرما با گرد و غبار خيلي وحشتناك و غير قابل تحمله. گرچه گفته مي شه بدترين نوع آب و هواي روي كره زمين كه به انسان احساس خفقان و يه نوع بي ميلي به همه چيز ميده منطقه آرامگان يعني خط استواست اما به نظر من شرايط گرد و خاك توام با گرما از بدترين نوع شرايط آب و هواست. به آدم احساس خفگي ميده!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا