سلام بر دوستان عزیز
پستهای قبل رو خوندم ، همونطور که میدونید از ابتدا هم که در این فروم آمدم زیاد وارد بحثهایی نمیشم که آخرش معلومه که با خواهش یا تذکر مدیران محترم نا تمام میمونه و صد البته که ممکنه موجب رنجش دوستان از همدیگر بشه
من مشهدی هستم و طبیعتا نسبت به آب و هوای مشهد حساسیت دارم اما قبل از مشهدی بودن ایرانیم و در سه شهر در نیمه شمالی کشور که یکیشون تهران بوده هر چند بمدت کوتاهی زندگی کردم
تهران هم پایتختمونه و نماد کشورمون تو دنیا ...
و تهران و همه تهرانیها رو هم دوست دارم مثل همه بچه های فروم
و اما بعد...
چون دسترسی به آمار آب و هوای ایستگاه مشهد و گلمکان دارم لازمه یه مسئله ای رو توضیح بدم
بارش نرمال سالیانه مشهد 200 تا 240 میلیمتر هست(از دوستان خواهش میکنم چون حدودی نوشتم بر من خرده نگیرند)
حداقل دمای ثبت شده که من دیدم ، منفی 28 در 14 بهمن 1350 و حداکثر دماش هم در تابستان 77 و به میزان 43.8 بوده
ارتفاع ایستگاه فرودگاه مشهد هم 999.2 متر هست که البته بخش بزرگی از مشهد ارتفاع بیشتری از اون داره اما نه بینالود البرزه و نه مشهد تهران پس ارتفاع مشهد در همین حدود و 100 تا 200 متر بیشتره
اقلیم مشهد هم اقلیم خاص خودشه
اما در مورد امسال این توضیح رو بدم که به لطف خدا و به برکت یک بارش 34 میلیمتری باران در 22 آذر 91 و بارش بیش از 30 سانتیمتری برف در 6 دیماه وضعیت بارش در سال زراعی جاری تا کنون مناسب بوده گرچه بهمن امسال اگه اشتباه نکنم رکورد گرما و خشکی رو همزمان با هم بدست آورد.این در حالیه که بیشتر بارش زمستانه مشهد در بهمن و اسفند رخ میده و بارش سال آبی مشهد همونطور که دوستان گفتن معمولا از ابتدای بهمن به بعد رخ میده
ما در سال گذشته سه برف بالای 20 سانتیمتر داشتیم که مجموع برف به بیش از 60 سانتیمتر رسید گرچه 2 برف از 3 برف در هفته پایانی اسفند رخ داد
در مورد آمار موجود هم با نظر دوستان مشهدی کاملا موافقم چون دقیقترین آمار موجود برای هر ایستگاهی، آمار ثبت شده در دفاتر سینوپتیک هست که بصورت فایل اکسل در اختیار ادارات کل استان قرار داره و این آمار بصورت 3 ساعتی موجود هست.
اما یه درخواست از همشهریهای عزیزم دارم که انقدر نسبت به میزان بارش و آمار ارائه شده از سوی سایر دوستان حساسیت به خرج ندید چون اگر گفته بشه مشهد 100 درصد بالای نرمال باریده یا صد درصد زیرنرمال در نهایت هیچ سودی به حال ما نداره مهم واقعیتی است که رخ داده و ثبت شده
من نه تنها از بارش در سراسر کشور خوشحال میشم حتی از بارش در افغانستان هم خوشحال میشم چون بخشی از آب مشهد از سد دوستی تامین میشه که بر روی رودخانه هریرود احداث شده و حوزه آبریز هریرود هم در افغانستان هست
در هر صورت این نظر من بود و مخلص همه شما هم هستم:گل::احترام: