• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه

آره منم مي خواستم به اين قضيه برسم من اون موقع تبريز بودم اونجا هم از تيرراس گرد و غبار در امان نبود. گرما با گرد و غبار خيلي وحشتناك و غير قابل تحمله. گرچه گفته مي شه بدترين نوع آب و هواي روي كره زمين كه به انسان احساس خفقان و يه نوع بي ميلي به همه چيز ميده منطقه آرامگان يعني خط استواست اما به نظر من شرايط گرد و خاك توام با گرما از بدترين نوع شرايط آب و هواست. به آدم احساس خفگي ميده!!!!
عوارضش دقیقا مثل آلودگی هواس...وقتی گردوخاک میشه اولا توی اون گرما اصلا نمیشه بیرون رفت ...تصور کن 50 درجه با گردوخاکی که تا ته سیستم تنفسو میسوزونه...بعدم اگه مجبور شیو بری همه افراد عجله دارن ، کم حوصلن، عصبین...به زمینو زمان گیر میدن!به نظر نمی رسه فعلا از دستشون رهایی داشته باشیم...این دوماه ببینیم چی میشه!اگه پاییز تکرار شه و پرفشار تابستون به موقع صحراها رو کیپ کنه شاید بهتر از سالای قبل شیم! اگرم اول تیر جنب حاره تازه یادش بیاد عقب نشینی کنه که باز همو آشو همون کاسس...فصل ها هم که همه جابه جا شدن!

ali.doosti

کاربر ويژه
علي جان انگار نموداراي اين شاخص را بر عكس ترجمه ميكني اكثر روزاي زمستون اين شاخص منفي بوده و پيش بيني شده منفي بمونه همزمان با خشكي ادامه دار كشور!
دوستان یه نفر میاد این اختلاف نظر منو هادی جانو رفع کنه!مگه nao از اواخر دسامبر که دیگه وارد خشکی شدیم مثبت نشد و الان چند روزیه دوباره منفی شده؟نمیفهمم یعنی نقشش چیز خاصی داره؟صفحه قبل هست بحز چند روز محدود از حدود 24-25 دسامبر مثبت بوده دیگه نه؟

ماهان.

کاربر ويژه
جی‌اف‌اس همچنان بر بارش برف بهتری نسبت به روزهای گذشته از امشب تاکید داره!

از دیشب هم تا الان بارش برف البته بصورت خفیف تداوم داشته. دمای فعلی (ساعت 13) هم 2- درجه‌ست.

Capture.JPG

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

پستهای قبل رو خوندم ، همونطور که میدونید از ابتدا هم که در این فروم آمدم زیاد وارد بحثهایی نمیشم که آخرش معلومه که با خواهش یا تذکر مدیران محترم نا تمام میمونه و صد البته که ممکنه موجب رنجش دوستان از همدیگر بشه
من مشهدی هستم و طبیعتا نسبت به آب و هوای مشهد حساسیت دارم اما قبل از مشهدی بودن ایرانیم و در سه شهر در نیمه شمالی کشور که یکیشون تهران بوده هر چند بمدت کوتاهی زندگی کردم
تهران هم پایتختمونه و نماد کشورمون تو دنیا ...
و تهران و همه تهرانیها رو هم دوست دارم مثل همه بچه های فروم
و اما بعد...
چون دسترسی به آمار آب و هوای ایستگاه مشهد و گلمکان دارم لازمه یه مسئله ای رو توضیح بدم
بارش نرمال سالیانه مشهد 200 تا 240 میلیمتر هست(از دوستان خواهش میکنم چون حدودی نوشتم بر من خرده نگیرند)
حداقل دمای ثبت شده که من دیدم ، منفی 28 در 14 بهمن 1350 و حداکثر دماش هم در تابستان 77 و به میزان 43.8 بوده
ارتفاع ایستگاه فرودگاه مشهد هم 999.2 متر هست که البته بخش بزرگی از مشهد ارتفاع بیشتری از اون داره اما نه بینالود البرزه و نه مشهد تهران پس ارتفاع مشهد در همین حدود و 100 تا 200 متر بیشتره
اقلیم مشهد هم اقلیم خاص خودشه
اما در مورد امسال این توضیح رو بدم که به لطف خدا و به برکت یک بارش 34 میلیمتری باران در 22 آذر 91 و بارش بیش از 30 سانتیمتری برف در 6 دیماه وضعیت بارش در سال زراعی جاری تا کنون مناسب بوده گرچه بهمن امسال اگه اشتباه نکنم رکورد گرما و خشکی رو همزمان با هم بدست آورد.این در حالیه که بیشتر بارش زمستانه مشهد در بهمن و اسفند رخ میده و بارش سال آبی مشهد همونطور که دوستان گفتن معمولا از ابتدای بهمن به بعد رخ میده
ما در سال گذشته سه برف بالای 20 سانتیمتر داشتیم که مجموع برف به بیش از 60 سانتیمتر رسید گرچه 2 برف از 3 برف در هفته پایانی اسفند رخ داد
در مورد آمار موجود هم با نظر دوستان مشهدی کاملا موافقم چون دقیقترین آمار موجود برای هر ایستگاهی، آمار ثبت شده در دفاتر سینوپتیک هست که بصورت فایل اکسل در اختیار ادارات کل استان قرار داره و این آمار بصورت 3 ساعتی موجود هست.
اما یه درخواست از همشهریهای عزیزم دارم که انقدر نسبت به میزان بارش و آمار ارائه شده از سوی سایر دوستان حساسیت به خرج ندید چون اگر گفته بشه مشهد 100 درصد بالای نرمال باریده یا صد درصد زیرنرمال در نهایت هیچ سودی به حال ما نداره مهم واقعیتی است که رخ داده و ثبت شده
من نه تنها از بارش در سراسر کشور خوشحال میشم حتی از بارش در افغانستان هم خوشحال میشم چون بخشی از آب مشهد از سد دوستی تامین میشه که بر روی رودخانه هریرود احداث شده و حوزه آبریز هریرود هم در افغانستان هست
در هر صورت این نظر من بود و مخلص همه شما هم هستم:گل::احترام:

ali.doosti

کاربر ويژه
ا!منم دوستاره ای شدممممممممممممم...اصلا حواسم نبود بس که گرم بحث بودم!تبریک میگم به خودم:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
درسته آقای میری منم با شما موافقم
بابا ما اصلا ادعا نکردیم که شهر ما پر بارشه در حالی که بعضی ها فکر می کنندکه ما می خوایم بگیم مشهد پر بارشه مثل اروپا
از نظر بارش سالانه شهر مشهد با ایستگاه مهر آباد تهران تقریبا در یک رنج قرار می گیره و از نظر متوسط دمایی فکر کنم مثل قزوین با تغییرات فصلی بیشتر

در ضمن اینجا انتهای هفت تیره
البته من از انتهای هنرستان و شهرک نیرو هوایی رفتم بالا

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جان
ستاره های شما قابل شمارش نیست
مبارکه:گل:
شما بسیار لطف دارید جناب میری...
راستی شما هم یه پست دیگه دوستاره میشید از حالا تبریکات صمیمانمو پذیرا باشید...و تبریک بیشتر بابت اینکه برخلاف بنده حقیر همه پستاتون مفیدو به دور از حاشیه بودن:گل::گل::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
شما بسیار لطف دارید جناب میری...
راستی شما هم یه پست دیگه دوستاره میشید از حالا تبریکات صمیمانمو پذیرا باشید...و تبریک بیشتر بابت اینکه برخلاف بنده حقیر همه پستاتون مفیدو به دور از حاشیه بودن:گل::گل::گل:
شما نسبت به من خیلی لطف داری علی جان:گل::گل::گل:
شما که دائم تحلیل وضع هوا میکنی خیلی هم مفیده پستهات
من که پستهام یا آماره یا عکس یا نقشه پیش بینی هفتگی جدیدا که علائم ترافیکی هم که میزارم تو فروم :خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
و در ادامه صحبت دوستان صرفا پربارش بودن دلیلی بر خوش اب و هوایی نیست . استوا با اون همه بارش گرم و بیخوده . همین فیروزکوه تهران بارش سالانش کمه ولی تابستون خیلی هم خوش اب و هواس .

mahmood600

کاربر ويژه
ورودی ماسوله

resized-ka5152092.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
و در ادامه صحبت دوستان صرفا پربارش بودن دلیلی بر خوش اب و هوایی نیست . استوا با اون همه بارش گرم و بیخوده . همین فیروزکوه تهران بارش سالانش کمه ولی تابستون خیلی هم خوش اب و هواس .
محمد جان برای اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا مراجعه کنید:

شاخص اوانز از مجموعه شاخص های معتبر در زمینه اقلیم آسایشی می باشد که شرایط آسایش راحتی انسان را از منظر اقلیمی در زمانها و مکانهای مختلف مورد برسی قرار می دهد.
اوانز برای تعیین منطقه آسایشی از رابطه بین دمای خشک با پارمترهای رطوبت نسبی، دمای روز و شب و جریان هوا استفاده می کند.
رطوبت نسبی در چهار گروه 0 تا 30 درصد، 30 تا 50 درصد، 50 تا 70 درصد و 70 تا 100 درصد قرار می گیرد.
جریان هوا نیز از غیر محسوس (0.1 متر در ثانیه) تا محسوس (1 متر در ثانیه)، فعالیت- استراحت یا کارهای سبک خانگی و پوشاک- لباس سبک تابستانی و لباس زمستانی درون خانه را مشخص میکند
سپس با توجه به مقادیر حداکثر و حداقل رطوبت نسبی ماهانه، به ترتیب منطقه آسایش روز و شب در ماههای مختلف سال مشخص می گردد. در نهایت میانگین دمای بیشینه هر ماه با منطقه آسایش روز و میانگین دمای کمینه هر ماه با منطقه آسایش شب سنجیده می شود تا وضعیت گرمایی هر یک از ماههای سال بدست آید تا بتوان بر اساس آنها رهنمودهای معماری متناسب با اقلیم ارائه نمود.

http://geographybank.persiangig.com/document/evanz.doc

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا