• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
ماسوله زیبا

resized-ka146953.jpg

ka729686.jpg

resized-ka872082.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
دمای فعلی اینجا 2.3- درجه‌ست. ایستگاه فرودگاهی دما رو 10 دقیقه 2.1- ثبت کرده بود!

معمولن در طول روز دماسنج دانشگاه بسته به شرایط مختلف بین 0.5 تا 5 درجه دما رو از فرودگاه بیشتر نشون می‌ده ولی امروز برای اولین بار سردتر شده!

Capture.JPG

سیبری

کاربر ويژه
:شاد::ناراحت::شاد::ناراحت::شاد::ناراحت:

نمی دونم باید چه شکلکی بزارم! امروز بیشینه دمای قوچان بعد از مدتها به زیر 10 رسید!

سیبری

کاربر ويژه
درسته که گفتم به کشتی علاقه ندارم، اما خوب به هرحال ایران داره مسابقه میده و من هم سیب زمینی پشندی نیستم
همینطور که پست میذارم به گزارش هادی عامل هم گوش میدم

سیبری

کاربر ويژه
ابرای امروز فقط دمای بیشینه رو کاهش دادن و از بعد از ظهربتدریج از بین رفتن
قوچان میدان آزادی ساعتی پیش

y1luecxegqovdq45tdy.jpg

tima ir

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان چند تا عکس مربوط به سد دولت اباد که در مسیر پیست اسکی شیراباد قرار داره تقدیم میکنم

tima ir

کاربر ويژه
خوب از اینجا به بعد بدون زنجیر چرخ کار سخت میشد هوا هم هر چه نزدیکتر به پیست سردتر

navid-mashhad

کاربر ويژه

[h=5]پنجم اسفند زادروز خواجه نصیر الدین توسی یکی از آخرین برگ های دفتر زرین دانش و فرهنگ این سرزمین، و روز مهندس، گرامی باد

812 سالگیت شادباش باد خواجه توس...!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب همانطور كه قول داده بودم از امشب بتدرج هر شب يكي دوتا شاخص ترموديناميك و پارامتر هاي قابل مشاهده در نمودار skew T رو براي شما دوستان عزيزم ارائه مي دم. پيشاپيش از ترجمه نا سليس و غير روانم عذر مي خوام نهايت سعيم رو كردم كه ترجمه خوب و قابل فهم ارائه بدم.

حدود 35 پارامتر قابل تشخيص در نمودار skew T وجود داره كه تدريجا و با كمك هم اونها رو ياد خواهيم گرفت. بطوريكه براي 2 هفته ديگه همه شما عزيزان نحو قرائت نمودار skew T رو به سهولت و راحتي تمام فرا خواهيد گرفت. :گل:

چند دقيقه ديگه در مورد نحو تشخيص لايه تروپوپوز ( يا تروپوپاز) در نمودار Skew T صحت مي كنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا