• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
سجاد من فکر می کنم 99% اشتباهه
اگرم واقعا تو زمان سفر کرده داره با موبایلش با کی حرف می زنه ؟؟؟
چون در دهه 30 میلادی اصلا شبکه تلفن همراه وجود نداشته که این خانوم بتونه ازش استفاده کنه
میشه گفت موبایلش با خودش سفر کرده و به عقب برگشته باشه اپراتور شبکه همراه هم به عقب برگشته ؟؟؟؟

saeed hh

کاربر ويژه
چون در دهه 30 میلادی اصلا شبکه تلفن همراه وجود نداشته که این خانوم بتونه ازش استفاده کنه
میشه گفت موبایلش با خودش سفر کرده و به عقب برگشته باشه اپراتور شبکه همراه هم به عقب برگشته ؟؟؟؟
کاملا درسته چون با گوشیش نمیتونه که با اینده صحبت کنه کاملا یه حرف نشدنیه البته البرت عزیز گفته که اگر جسمی به سرعت نور برسه میتونه در زمان حرکت کنه که اونم نشدنی هستش!!!

aznavar

کاربر ويژه

به نظر منم کلمه موبایل براش نمیتونه درست باشه.ولی میشه یه وسیله ارتباطی بهش گفت:)) خیلی مشکوک و ترسناکه:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
Asia_2013022200_pcp_39.png

Asia_2013022200_pcp_42.png

Asia_2013022200_pcp_48.png

aznavar

کاربر ويژه
درختای زیبای بلوط همون منطقه

1srij3m2l3eii3u0fcp.jpg

rde9v5up0kwdk9geiw1c.jpg

و پوکه های بلوط
یاد انیمیشن عصر یخبندان افتادم:))

sfmm49wbvam3w6ba58ih.jpg

3dp08rh1wdi91zir27sr.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
فردا انشاالله در مورد مفاهيم CAPE و CINH و اگه وقت شد در مورد Freezin Level در نمودار SKEW T صحبت مي كنم.

شب بر دوستان عزيزم خوش باشه :گل:

saeed hh

کاربر ويژه
با بابام صحبت میکردم میگفت قرار برف و بارون شدیدی بباره گفتم از کی شنیدی گفت اصغری هی بهش میگفتم نه این خبرا نیست قبول نمیکرد خدا لعنت کنه این اصغری رو!!!:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
عبدالرضا امیدوار شهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی امروز در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور وزش باد پیش بینی می شود. از فردا با ورود یک سامانه بارشی به کشور در استان های غربی و به تدریج دراواخر وقت در دامنه های جنوبی البرز و سواحل غربی دریای خزر ابرناکی، بارش باران و برف و وزش باد آغاز می شود.به گفته وی، در روز یکشنبه، گستره بارش ها به تمام مناطق کشور به جز جنوب شرق خواهد رسید.امیدوار اظهار داشت: روز دوشنبه به تدریج از میزان بارش ها در نیمه غربی کشور کاسته می شود ولی در نیمه شرقی، نواحی مرکزی و سواحل دریای خزر بارش ادامه خواهد داشت.مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: روز یکشنبه در نیمه غربی و روز دوشنبه در اکثر نقاط به ویژه شمال شرق کشور کاهش دما پیش بینی می شود.وی افزود: این سامانه بارشی روز سه شنبه از مرزهای شرقی کشور خارج می شود .امیدوار یاد آور شد: طی رو زهای یکشنبه و دوشنبه دریای خزر و روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه خلیج فارس به سبب وزش باد شدید مواج است.
به گفته مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ، فردا آسمان تهران ابری همراه با بارش باران، و برف و وزش باد خواهد بود بیشینه دما با 3 درجه کاهش نسبت به امروز برابر 8 درجه سانتیگراد و کمینه دما با 1 درجه کاهش نسبت به امروز معادل 5 درجه سانتیگراد خواهد بود.

پسرخاله

کاربر ويژه
ما مخلصیم
-رفت و آمد بخش زیادی از وقت وانرژیت رو میگیره و البته یه رفت و آمد اضافی هم اگه توی سه روز برداری نسبت به دو روز اضافه میشه
-اما 18 واحد توی دو روز احتمالا در کلاسهایی که از ظهر به بعد باشه خیلی خسته کنندست و صد البته که اگر توی یک هفته میانترم برای 2 تا یا بیشتر داشته باشی کارت رو به مراتب مشکلتر میکنه
-نکته سوم هم اینه که اگر توی 2 روز برداری بقیه هفته وقت بیشتری برای درس خوندن داری
حالا بین این سه مورد سبک سنگین کن ببین کدوم امتیازش بیشتره؟(مطالعات انتخاب واریانت برتر:خنده1:)
ممنونم:احترام:
:خنده1:
والا جفتش معایب و مزایا داره واقعا نمیدونم هنوز چیکار کنم.
دانشجو تو این فروم نداریم یعنی دیگه ما؟

mohamad$

کاربر ويژه
به روزهای باقی مانده در اسفند و ماهه بعدش فروردین میشه از لحاظه بارش دل بست؟
یا اینکه باید تا آبان آذر سال 92 صبوری کنیم؟

فروردین احتمالا اره . ولی اسفند فکر کنم گرم و خشک باشه . اکیودر دما های بالایی زده برای روزای پیشرو . تهران که خودت میدونی تا اخر بهار امکان بارش های رگباری هست و حتی سالای اخیر در تابستونم خشکی مطلق نداریم .

saeed hh

کاربر ويژه
ممنونم:احترام:
:خنده1:
والا جفتش معایب و مزایا داره واقعا نمیدونم هنوز چیکار کنم.
دانشجو تو این فروم نداریم یعنی دیگه ما؟

من تو این وضعیت بودم مونده از رفتن به دانشگاه حال میکنی یعنی با بچه ها بگو بخند و از این حرفا 3روزو برو اگه از راه و اتوبوس متنفری 2روزو برو!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا