• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر دکتر عزیز . تصویری از اینده

:خنده1: خوب الان هم میتونم همین شکلی بشم فقط دو سه هفته زمان لازم دارم، البته بعدش دیگه نمی تونم برم دانشگاه.
ولی جدا آرزوم اینه که موهام سفید بشه. منظورم اینه که در آینده های دور همچنان مو داشته باشم واسه سفید شدن!

mohamad$

کاربر ويژه
زمستون امسال تهران با ابوظبی و شارجه تو یه مایه ای بوده . یادش بخیر قدیما زمستونا تهران سردسیر بود ولی الان گرمسیر شده . تو بلوار جنت اباد تهران درختچه های گرمسیری وجود داره که زمستونا دورش و با پلاستیک کامل میپوشونن که سرما نبینه . امسال اگر پلاستیک هم نمیکشیدن مشکلی واسشون پیش نمیومد . نه یخبندونی داشتیم نه برفی نه سرمایی . کم کم باید به کاشت درخت نخل تو تهران اقدام کنن . وقتی امار تهران و میبینیم که نسبت به 40 سال پیش چقدر گرمتر شده میشه حدس زد تا 20 سال اینده دیگه شمال تهران هم هیچ برفی نمیباره .

s@d3q

کاربر ويژه
زمستون امسال تهران با ابوظبی و شارجه تو یه مایه ای بوده . یادش بخیر قدیما زمستونا تهران سردسیر بود ولی الان گرمسیر شده . تو بلوار جنت اباد تهران درختچه های گرمسیری وجود داره که زمستونا دورش و با پلاستیک کامل میپوشونن که سرما نبینه . امسال اگر پلاستیک هم نمیکشیدن مشکلی واسشون پیش نمیومد . نه یخبندونی داشتیم نه برفی نه سرمایی . کم کم باید به کاشت درخت نخل تو تهران اقدام کنن . وقتی امار تهران و میبینیم که نسبت به 40 سال پیش چقدر گرمتر شده میشه حدس زد تا 20 سال اینده دیگه شمال تهران هم هیچ برفی نمیباره .

دلم گرفت یهو اینو گفتی !:ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
ما که همیشه میگیم ریاضییات شیرین! :گل:

kc45059w535cuw8vfqgt.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دلم گرفت یهو اینو گفتی !:ناراحت:

مهرداد یه اماری داد که تهران در 40 سال پیش اصلا شب های بالا دمای +25 نداشته ولی الان این عدد شده 40 روز در سال . البته اینطوری نیست که برف نباره ولی دیگه یه زمستون خوب در تهران شاید 3 سال یه بار رخ بده و دهه بعد شاید 5 سال یه بار رخ بده و همینطور تا اخر . سالای قبل شاید هر سال یا هر 2 سال یه بار زمستون خوب رخ میداد . مگر اینکه کلا گرمایش زمین متوقف بشه و دوره سرمایش شروع بشه که این احتمال هم هست .

saeed hh

کاربر ويژه
محمد اگه یه بار دیگه عکس برفای 83 رو بذاری دستاتو میبوسم میخام اونا رو نگاه کنم یه سیلی بزنم به خودم بگم ببین اینجا همین تهرانه که الان بارون واسش ارزو شده:خنده1:

s@d3q

کاربر ويژه
مهرداد یه اماری داد که تهران در 40 سال پیش اصلا شب های بالا دمای +25 نداشته ولی الان این عدد شده 40 روز در سال . البته اینطوری نیست که برف نباره ولی دیگه یه زمستون خوب در تهران شاید 3 سال یه بار رخ بده و دهه بعد شاید 5 سال یه بار رخ بده و همینطور تا اخر . سالای قبل شاید هر سال یا هر 2 سال یه بار زمستون خوب رخ میداد . مگر اینکه کلا گرمایش زمین متوقف بشه و دوره سرمایش شروع بشه که این احتمال هم هست .

به هر حال اگه روند گرمایش تهران با همین شیب ادامه پیدا کنه سرنوشت غم انگیزیه..اصلاً نمیشه تحملش کرد..امیدوارم ورق بهتر برگرده

mahmood600

کاربر ويژه

بررسی مطالعات بر روی تغیرات اب و هوای منطقه خاورمیانه متفاوته بر مبنای بعضی مطالعات اینده نگر در سالهای اینده 92 به بعد تابستانهای گرمتر از نرمال و خشک تر و زمستانهای سردتر از نرمال و حداقل در 2 یا 3 مرتبه پربارش و پر برف تر در انتظار مناطق مختلف این ناحیه از جهان قرار دارد
نمونه بارز این چنین ناهنجاریهای در منطقه تبوک عربستان امسال با بارش برف و یخبندان مشاهده شد

mohamad$

کاربر ويژه
بررسی مطالعات بر روی تغیرات اب و هوای منطقه خاورمیانه متفاوته بر مبنای بعضی مطالعات اینده نگر در سالهای اینده 92 به بعد تابستانهای گرمتر از نرمال و خشک تر و زمستانهای سردتر از نرمال و حداقل در 2 یا 3 مرتبه پربارش و پر برف تر در انتظار مناطق مختلف این ناحیه از جهان قرار دارد
نمونه بارز این چنین ناهنجاریهای در منطقه تبوک عربستان امسال با بارش برف و یخبندان مشاهده شد

اقا من حاضرم تابستون بشه 50 برشته بشیم ولی زمستون مشتی و توپ برف بیاد . ولی به قول شما امسال عربستان و دمشق و بیروت و بیتالمقدس برف اومد ولی خیلی نقاط ایران نیومد .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نیروی دریایی عجب بارشی واسه مشهد پیش بینی کرده!!!اگه سرما بیشتر نفوذ میکرد؛شاید برفی همانند اوایل دی و حتی بیشتر از اون مشهد رو در بر میگرفت!!!!

nvg10.prp.048.swasia.gif

nvg10.prp.054.swasia.gif

nvg10.prp.060.swasia.gif

nvg10.prp.066.swasia.gif

nvg10.prp.072.swasia.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا